Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Respect Thread Superman’in Dayanıklılık Testi

Superman hangisinde durur ?

• Birinci de ölür

Oy: 0 0.0%
  • İkinci de ölür

• Üçüncü de ölür

Oy: 2 25.0%
  • Dördüncü de ölür

Oy: 1 12.5%
  • Beşinci de ölür

• Altıncı da ölür

Oy: 1 12.5%
  • Yedinci de ölür

• Alayını tanklar gönderin gelsin

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

Reviaalle

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Şöyle düşünün Lois Lane ölecek ve kurtarmak için bunları geçmesi gerekiyor.

1-) Human Torch'un Supernova'sı.
2-) Cyclops'un full power laser vision'u.
3-) Silver Surfer'in Cosmic Blast'i.
4-) Thor'un God Blast'i.
5-) BlackBolt'un max. scream'i.
6-) Odin'in Gungnir ile Magic Attack'i.
7-) Galactus'un Full Power Cosmic Blast'i.

Kurallar
1-Hepsinden bir darbe alıp hayatta kalmaya çalışacak
2-Her darbeden sonra dayanıklılığı sıfırlanacak
3-Superman için Post Crisis dönemi (Alt dönem olarak da Post Owaw)

Moderatör tarafında düzenlendi:
God Blast'ı yapan standart Thor ise tanklar, Odin-Force ise bilemedim bu kadar yoğun büyü gücünün altından kalkabilir mi. Ölmese bile bayılır.

Canon çizgi romanlarda Black Bolt'un çığlığının maksşmum noktasını hiç göremedik. Tüm büyük featleri non-canon adamın. O yüzden emin olamıyorum. Galaksi level ataklardan sağ çıkan birini öldürebilir mi ?

Odin ciddiyse büyük ihtimal o kesin öldürür çünkü hem Thor'Un God Blast'ından daha güçlü olacaktır hemde Supe büyüye karşı çok dayanıklı değil.

4' de bayılabilir eğer işin içinde Odin-Force vasa.
5 de Tanklayabilir, Bayılabilir ya da ölebilir net bir şey demek çok zor.
6'da sanırım kesin ölür.

Bir soru sormuşsun, millet istediği şıkkı seçmekte özgür (abartmadıkça) . Seni mutlu edecek cevap gelmedi diye hemen taciz etme milleti :p :D

@Nabu

Hocam post owaw döneminde Supe öyle büyüye dayanıksız değildi. Ben öyle biliyorum en azından.

Hocam @fathera haksızlık ettim tamam da zorlasa Thor'u görür ne demek ya ? :D

Ada'm kızıl güneşin altında 50 supernovayı zorlanmadan tanklıyor burda sadece 1 süpernova var.

Farklı bir cevap verseydim kısır döngüye girecekti. Ben de o şekilde yanıtladım. İsterseniz fanboy diyin isterseniz farkli birşey ama hepsini tanklayabileceğini düşünüyorum.

Sonuçta her darbeden sonra sıfırlanıyor dayanıklılığı.

Zorlasan universal burstlara dahi dayanır Superman .

Clears ..

Owaw ?? Bu nedir ?

Supe öyle büyüye dayanıksız değildi. Ben öyle biliyorum en azından.
Tamamen dayanıksız hiç bir zaman olmadı zaten. Ancak fiziksel bazlı 98/100 lük bir atağı karşılayabiliyorsa büyü-mistik bazlı 85/100 lük bir atağı karşılayabilir gibi düşünmek gerek.

İsterseniz fanboy diyin isterseniz farkli birşey ama hepsini tanklayabileceğini düşünüyorum.
İstediğini düşünmekte özgürsün. Sorun ne düşündüğün değil ancak düşündüğünü diğerlerine dayatmaya çalışırsan o sıkıntı işte :D

@Nabu

Our worlds at war = OWAW

Pre Owaw da Shazam gibi birinin büyüsüne zor dayanıyordu. Post Owaw'da yanlış hatırlamıyorsam Dr. Fate'nin büyüsüne dayanıyordu.

New52'de zaten büyüye zaafı tamamen kalkıyordu.

Our worlds at war
Bu serinin hiç post-pre diye kullanıldığını görmemiştim :D :D
New52'de zaten büyüye zaafı tamamen kalkıyordu.
main-qimg-40b4b41b7fea8a71ddc83d34467f3f90.webp

Lex Luthor'un evrende kimse dayanamaz dediği büyü atağını tanklıyordu
Bunun büyü atağı olduğunu gösteren şey ne ? Ve Lex Luthor ne zamandan beri "evrensel güç" bilir kişisi olmuş ?

Nitekim büyüye zaafının tamamen kalktığının söylendiğini ben hiç duymadım.

Bunun büyü atağı olduğunu gösteren şey ne
Öğrenince söylerim :D Tam olarak okumadım. Featlere baktığım yerlerde de magic attack olarak geçiyordu.
Ve Lex Luthor ne zamandan beri "evrensel güç" bilir kişisi olmuş ?
Yazarlar öyle yazmış biz bilemeyiz sonuçta.

@Nabu

Superman büyü olduğunu söylüyor burda.
[img='https://static.comicvine.com/uploads/scale_medium/11127/111278617/5194920-4180125-6687226675-zkg6d.jpg',left][/img]

@Nabu

DH'da tartışmaktan benim de imanım gevredi. Adama Superman'ın universal dayanıklılık feati var diyorum, multiversal dayanıklılık feati var diyorum tek dediği şey başka bir yerde bunları söylersen gülerler ..

@Noralyma
Ben sana yok demiyorum sen multiversal dayanıklığı var diye galactus ile filan karşılaştırıyorsun onları söylersen diğer forumlarda gülerler dedim :)

@father
Universal-Multiversal atak tankladığını söylersen gülerler dedin :D

Galactus ile kapıştırmadım fiziksel zarar verebileceğini söyledim. :)

Galactus'un full cosmic blast ile vursa yine ölmeyeceğini söylüyorum ayrıca. O kadar kolay olsaydı Darkseid gelir teklerdi. Emperor Joker tek yumruk darbesiyle Allahına kavuştururdu Supes'ı. Ama Emperor Joker'in yumruğundan sıyrıksız çıktı ve kaç kere omega beam tankladı Darkseid'den. :D

universal dayanıklılık feati var diyorum, multiversal dayanıklılık feati var diyorum tek dediği şey başka bir yerde bunları söylersen gülerler ..
Tamam var ancak bu dayanıklılık Superman için istikrar arz eden bir durum değil. Yoksa adam kendi ölümünü öldürdü. Dominus'un multiverse içerisine döşediği onlarca kabus tuzağını kıra kıra zaman-mekan düzlemini bükerek geldi adama yumruk attı. God Brainiac'a bir vurdu çoklu evrendeki tüm Brainaclar hissetti.

Evrenin sonunu getiren big bang üzerine çöktü adamın. Sonunda çıkan mega kara delikten sağ çıktı. Vs vs ancak bunlar ekstrem şeyler. Millet de o zaman sana der ki "Madem Superman hep bu kadar güçlü ve dayanıklı nasıl Aquaman bir yumruk atınca 100 metre geriye uçuyor ?" Ve sen buna mantıklı bir cevap veremezsin.

O yüzden karakteri bir aralıkta, bir ortalama da tutman gerek.

Superman kendi sınıfından aşağıdaki(çok aşağı değil tabi) kişiler tarafından tehdit edilebilen ancak kendi sınıfının yukarısındakileri de tehdit edebilen. Geniş spectruma sahip bir kahraman ve gücünü rakibinin gücüne göre ayarlıyor diyebiliriz. Fakat sen direkt ktiabın ortasından konuşur gibi

"Superman de multiversal dayanıklılık var." diye çıkarsan adam tabiki de buna güler.

Denge şart.

@Noralyma
Sen universal-multiversal dayanıklığı var dersen gülerler dedim featini söylersen değil.

Galactus'a fiziksel hasar verecek kahraman yok galactus ss ile resmen oynuyodu :D

Galactus >>>>>> ds.Öyle olsa ds gelirdi teklerdi ne :D Bu arada emperor joker ile kapıştı diye galactus ile aşık attırdınız dün :D