Manga okuyucusuna bile spoiler verebiliyor, o açılış ve kapanışlar.Animenin abarttığı, olayları ve karakterleri olduğundan farklı yansıttığı yerler var.
Buna rağmen özellikle yeni başlayanlara şiddetle animesini tavsiye ederim. Müzikleri, animasyonları, seslendirme ve atmosferi mükemmel sağlamışlar. Bir kaç noktada anime manga farklılıkları (hikayeyi etkilemeyen farklar) kabak tadı verse de(soğukkanlı bir şekilde ölen karakterin kafayı sıyırarak ölmesi gibi) geneli daha etkileyicidir.
Bunlarla birlikte mangaka animeye danışmanlık yapmaktadır. Öyle ki son bölümlerde gördüğümüz bir panel, birebirdir aynı şekilde, animede yıllar öncesinde gösterilmiştir.
Anime izleyeceklere tek tavsiyem, son sezonun açılışına hiç bakmamalarıdır. Neden bilmiyorum, 4. opening o sezonun 2 dakikalık özetini içermektedir.
Manga okuyucusuna bile spoiler verebiliyor, o açılış ve kapanışlar.
Soruya cevabım ise ikisini de uzun zamandır zevkle takip ediyorum.
Manga okuyucusuna bile spoiler verebiliyor, o açılış ve kapanışlar.
Soruya cevabım ise ikisini de uzun zamandır zevkle takip ediyorum.2. Sezonun kapanışında gösterilen resimleri kastediyorsan ben onları spoiler olarak değerlendirmiyorum, mangada iyice açıklanana kadar ne oldukları anlaşılmıyor. Ayrıca Ymir'ın şeytandan elma aldığı sahne de gerçek değil. Ben son iki bölüme kadar gösterilen resimlerinin yarısının aldatmaca olduğunu düşünüyordum.
Sırf senin önerin sebebiyle animede kaldım. Yoksa aylar önce başlayacaktım mangaya biliyorsun.Anime >>>>>> manga
Ben animeyi beklemeyi sevmedigimden manga okuyorum derdim birkac sene once ama guncel manga okumanin da ayri bir tadi var.
Animesini de mangasini da seviyorum.
Buna da katılıyorum.ama guncel manga okumanin da ayri bir tadi var.
Iyi yaptin. Sabret bir yil daha mangasi kacmiyor zaten. Okursun animeden sorna.Sırf senin önerin sebebiyle animede kaldım. Yoksa aylar önce başlayacaktım mangaya biliyorsun.Anime >>>>>> manga
Ben animeyi beklemeyi sevmedigimden manga okuyorum derdim birkac sene once ama guncel manga okumanin da ayri bir tadi var.
Animesini de mangasini da seviyorum.