Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel SMITE - Genel Paylaşım ve Sohbet Başlığı

Support rolü için yaptığım build (item yapılandırması) içeriğine B Harfi ile başlayan karakterler de eklendi (Link).

Achilles
TPS oynamadım. Ama moba oynadım.
Zaten diğer MOBA'lardan çok farklı o TPS olayı, onla alakalı olabilir çünkü ben de izometrik mobaların oynanışında sıkıntı çekiyorum. Normaldir yani, genelde ya biraz daha direnir alışırsın ya da hiç yakınından geçmezsin durumu oluyor.

ce33dhy.png

Edit: Nick seçme konusunda hiç iyi değilim galiba :/

Bizim evin durumu müsait olsa(bilen biliyo) ve bilgisayarımda FPS drop sıkıntısı olmasa gelebilirdim. Zaten oyunda 200 saati aşkın sürem var. Bilmeyenler için söyleyeyim, bilgisayarım şarja takılıyken çok sık fps drop oluyor. Şarjdan çekince ise düzeliyor. Arası yok. Saçma sapan bir problem ancak benim bilgisayarımı kullananlar çok yaşamış bu durumu.

Smite 2 betası çıktı, oynadım da, iyi ve kötü yanları var ama gelecek için umutluydum ta ki şu son 2 güne kadar .Gerizekalı Hi-Rez para tutacağız, Smite 2 yi geliştirmek için kemer sıkacağız diye geliştirme ekibinin e-sports ve balans ile ilgili kanadını işten attı bunların içinde de oyunun, firmanın yüzü olan yıllardır tanıdığımız figürler var.

Ve bunların çoğu pro-oyuncuların arkadaşları ya da eski pro oyuncular, haliyle prolar da dağıldı moral olarak şu an gerizekalı bir CEO yüzünden kara bulutlar geziyor. Yani, bir firma bu kadar yanlış kararları ardı ardına nasıl alabilir, ileride "O Firma'ya ne olmuştu ?" tarzı videoların konusu olur.

Bu oyun ile rekabetçi oyuncu oldum, bu oyun ile çok insan tanıdım. Umarım toparlarlar ve geri dönüş yaparlar, cidden çok üzücü oldu bu.

Ya daha 2 gün önce stüdyonun şov programını sunan program yöneticisi olan Lermy'i bugün kovdular ya :D Dün "oyunun geleceği için heyecanlıyım" diyen sunucuyu uçurdular.

Yani abi bu kadar major bir şeye 2 saatte mi karar verdiniz ? Bir de neden oyunun yüzü olan bu kadar isim seçtiniz ? Valla çok ayrı bir kamalaklık seviyesi bu.

Üzgünüz. İşlerini kaybeden o özverili, çalışkan, güleç ve yaratıcı, genç insanlara, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyor, Onlara bu zaman ki emekleri için teşekkür ediyorum.

Millet deli gibi lol oynarken ben de bunu oynardım. Hem de nadiren " çok çok iyi oynadığım oyunlardan biriydi.

Öldürdüler derken?