Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel SMITE - Genel Paylaşım ve Sohbet Başlığı

Hülooog ! Tam da sohbet üzerine yeni tanrı tanıtıldı. :çılgınsokka:

Adamlar sinematik işini çok geliştirdiler son 1 yılda ya. Süper olmuş. Morgan Le Fay'ın tipine de bayıldım. :sweetkya:

Klan özelliği gelmiş herhalde.Ben de bir tane kurdum.İsteyen Katılabilir(Thoramanlar)

Oyunu indirdim fakat yaşadığım ve çözemediğim bir hata yüzünden sinirlenip sildim. Şimdi tekrar yüklüyorum :D Ya o kadar araştırdım hiçbir şey bulamadım bu sorunla ilgili. İnşallah tekrar olmaz.

@Nabu
Abi oyuna giriyorum, hesap oluşturuyorum. Hesaba giriş sekmesi açılıyor, ben de hesabıma giriyorum. Karşıma sözleşme şartları çıkıyor, kabul ediyorum. Tekrardan hesaba giriş sekmesi açılıyor, tekrar hesabımı açıyorum, yine karşıma sözleşme şartları çıkıyor, kabul ediyorum. Yine baştan hesaba giriş sekmesi açılıyor ve bu şekilde döngüye giriyor. Başka bir mail adresi ile baştan bir hesap açacağım. Oyuna bir kere bile giremedim. Umarım tekrar olmaz. İniyor şu anda :D

Steam üzerinden mi oynuyorsun ? Yoksa adamların kendi launcher'ı üzerinden mi ?

Steam. Oyunu indirdim, tekrar açmayı deneyeceğim. Olursa buradaki mesajdan belirtirim :D

Edit: Şu anda oyuna giriş yaptım :) Sorun neydi bilmiyorum ama düzeldi. Klanınıza da geleceğim :D

Edit 2: Öğreticiyi yaptım. Bazı alışkanlıkların değişmesi gerekecek :D Mesela LoL'den kazandığım bir alışkanlık olarak yetenekleri atmak için direkt "Q", "W", "E" ve "R" tuşlarına basmaya çalışıyorum :D Bu zamanla alışılacak bir şey. Klanınıza da geliyorum :D

Edit 3: Klanınızı sildiniz mi? Arattığımda bulamadım da. Birlikte oynamak isterseniz oyundaki adım "aponshie".

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam ben o saatte bilgisayarı kapatmıştım :D Yine de söylediğiniz için teşekkürler.

Oyun zevkliymiş bu arada :D Şu anda oynuyorum. İlk maçımı Thor ile kazandım :D Ama klanınıza katılamıyorum. İsteği kabul etmeme rağmen beni almıyor klana ?( Herhalde seviyem yetmiyor ;(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ama klanınıza katılamıyorum. İsteği kabul etmeme rağmen beni almıyor klana Herhalde seviyem yetmiyor
Seviye de olabilir. Davetin süresi de geçmiş olabilir. Belli bir sürede kabul gerekiyor. Gene davet ederim ben. Klan öyle matah bir şey değil zaten. Bİr ara oyun klan sistemini kaldırdı o zaman her şey sıfırlandı eskiden 13 isim vardı şimdi 2-3 :D