Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel SMITE - Genel Paylaşım ve Sohbet Başlığı

@Ryusa Bakuryu Hadi gözün aydın. Cupid bazı turnuva ve liglerde seçilir oldu :D Rakibi kantırlama açısından sürpriz kartlardan biri ... :D Hep soruyordun ya Abi Cupid güçlü mü, seçiliyor mu diye :D Şu sıralar seçiliyor. Pro Lig hala Cupid seçmedi ama daha aşağı ligler ve bazı rütbeli turnuvalarında Cupid estirdi :D

Şimdi tekrar ilgimi çekmeye başladı işte. Uzun zaman önce oynuyordum, diğer MOBA türü oyunlara göre daha çok hoşuma gitmişti fakat pek oynayan arkadaş olmadığından bırakmıştım bir süre sonra.

Şimdi tekrar ilgimi çekmeye başladı işte. Uzun zaman önce oynuyordum, diğer MOBA türü oyunlara göre daha çok hoşuma gitmişti fakat pek oynayan arkadaş olmadığından bırakmıştım bir süre sonra.
Ben de bayağıdır girmiyorum, @Nabu ile giriyorduk bir ara. Canım sıkılıyor bu aralar aslında başlamak olabilir. Çok kötüyüm MOBA oyunlarında Nabu ile oynadığımızda da hep batırıyordum. :D Ama deneyebiliriz istersen.

Ben de bayağıdır girmiyorum, @Nabu ile giriyorduk bir ara. Canım sıkılıyor bu aralar aslında başlamak olabilir. Çok kötüyüm MOBA oyunlarında Nabu ile oynadığımızda da hep batırıyordum. :D Ama deneyebiliriz istersen.
Benimde pek iyim olduğum söylenemez ya. :D
Fazla beceremiyordum en son oynadığımda ama olabilir aslında deneyebiliriz.

Yeni update (Avatar Battle Pass li) bir kaç saat sonra gelmiş olacak. Meta epey bir değişti. İtemler çıkarıldı, yenileri geldi. Var olanlar nef yedi, buff yedi vs derken. Ben de karakter rehberlerimi yeniledim.

Artio - Ayı Tanrıçası (Mitoloji: Kelt / Sınıf: Muhafız / Rol: Destek-Tank /Dövüş Tipi:Yakın Mesafe / Tür: Sihirsel )
Poseidon - Okyanus ve Denizlerin Tanrısı ( Mİtoloji: Yunan / Sınıf: Büyücü / Rol: Sihirsel Hasar / Dövüş Tipi: Mesafeli / Tür: Sihirsel )
Cernunnos - Boynuzlu Tanrı ( Mİtoloji: Kelt / Sınıf: Avcı / Rol: Fiziksel Hasar(Taşıyıcı) / Dövüş Tipi: Mesafeli / Tür:Fiziksel )
Chiron - Yüce Eğtici&Öğretici (Mİtoloji:Yunan / Sınıf: Avcı / Rol: Fiziksel Hasar(Taşıyıcı) / Dövüş Tipi: Mesafeli / Tür:Fiziksel )
Fafnir - Parıldayan Altının Efendisi (Mİtoloji:İskandinav / Sınıf: Muhafız / Rol: Destek-Tank / Dövüş Tipi: Yakın Mesafe/ Tür:Sihirsel)
RA - Güneş Tanrısı ((Mİtoloji:Mısır / Sınıf: Büyücü/ Rol: Sihirsel Hasar/ Dövüş Tipi: Mesafeli / Tür:Sihirsel)

------------------------------------------------------

Tabi listelerimi de güncelledim.

Smite 7.7 Güncellemesi Genel Tanrıları Sıralamam

Youtube'da birkaç videosunu izledim. Fenrir, Anubis gibi karakterlerle oynamak çok hoş olurdu. Çok güzel bir oyun amma velakin bunu açacak kapasitede pc yok. ;(

Umarim ilerde oynayabilirim bu oyunu.

Çok güzel bir oyun amma velakin bunu açacak kapasitede pc yok
Valla ben de 2015 model bir PC var yaklaşık 5.5 yaşında ve pek de matah bir şey değil ona rağmen orta ayarlarda sıkıntısız oynuyorum oyunu 2 yıldır.

Yani, onboard intel ekran kartı ve 2GB Ram falan bir PC varsa evet oynayamazsın ama iyi kötü bir ekran kartın ve 4GB RAM varsa oynarsın.

8. Sezon dün gece duyuruldu sırf güncelleme ve yama bilgileri 3 saate yakın süren toplamda 9 saate yayılan bir şov yaptılar.

7. Sezon cidden Smite için harika idi .Avatar ve TMNT gibi cross-over vakaları ile popülerlik kazandı üstelik, pandemi sebebiyle evlerinde oturanlar oyunlara sardığından hem hali hazırdaki oyuncular oyuna daha çok para ve zaman akıttı hem de bazı bırakmış isimler geri döndüler.

Üstelik Cthulhu ile Great Old Ones panteonunun kapısı aralandı. Mulan'ı film yayınlanmaya yakın süreceklerdi ama pandemi ona engel oldu. Ancak yine de Mulan hamlesi de popülerliğe etkide bulundu. Bunların haricinde oldukça benzersiz diğer yeni tanrılar olan Tsukuyomi, Baba Yaga ve Danzaburou da oyuna ilgiyi arttırdılar.

Ayrıca epey kuvvetli Battle Pass içerikleri haricinde, sağlam Oddysey içeriği, bence epey karlı Season Pass ve Viewer Pass içerikleri ile de epey iyi bir yıl oldu. Smite'in pro ligi, eskisi gibi lan üzerinden stüdyo ya da arenadan oynanamadı pandemi sebebiyle ancak herkes evde olduğundan Smite tarihinin en çok izlenmiş online vakalarından biri oldu. Şu anda da Dünya Smite Şampiyonasının 2. ayağında.

Ayrıca, oyunun ana rekabet modu ve gerçek moba haritasını temsil eden Fetih haritasına müthiş bir güncelleme geldi ve ana haritasını bu kadar sık ve radikal biçimde güncelleyen kaç moba var açıkçası bilmiyorum.

Ayrıca eski başlangıç itemleri (kutsamalar diye bildiğimiz) gittiler onların yerine daha çok strateji ve seçenek sunan 16 yeni başlangıç itemi geldi. Nitekim meta epey değişti.

Başlamayı düşünen varsa tam zamanı. Ayrıca yeni sezon ve yeni harita ile birlikte yeni bir panteon tanıtıldı. Babylonian (Babilli) Panteon'u. Bizim bildiğimiz esas adıyla Sümer Mitolojisi giriş yaptı ve 8. Sezon'un ilk tanrısı (tanrıçası) Tiamat oluyor. Ayrıca Tiamat ile beraber Nisan ayında getirileceği söylenen Kral Gılgamış'ı da tanıttılar. Tiamat Sihirbaz sınıfında olacak, Gılgamış ise Savaşçı.

İşte fragmanları;

Ayrıca Tiamat ile Gılgamış hariç gelecek diğer 8. Sezon tanrılarına dair ipuçları veren resmi video da burada.

Yeni Sezon'un yeni itemlerini, metasını ıvırını zıvırını anlayınca rehberlerimi ve listelerimi güncelleyeceğim.

Ancak ben yine de rehber ve listelerimin olduğu hesaplarımın linklerini atayım.

Smitefire hesabı (rehberler için)
Smiteguru hesabı (listeler ve istatistiklerim için)

Update Notes

8. Sezon geldi ve oyuna sanki en baştan yeniden başlamışım gibi hissediyorum gerçekten müthiş bir tazelik getirdiler oyuna.

Meta acayip değişti, eski bildiklerinizi unutun. Kendim yeni metayı çözünce buraya yeni rehberler ve de listeler atacağım.

8. Sezon dün gece duyuruldu sırf güncelleme ve yama bilgileri 3 saate yakın süren toplamda 9 saate yayılan bir şov yaptılar.

7. Sezon cidden Smite için harika idi .Avatar ve TMNT gibi cross-over vakaları ile popülerlik kazandı üstelik, pandemi sebebiyle evlerinde oturanlar oyunlara sardığından hem hali hazırdaki oyuncular oyuna daha çok para ve zaman akıttı hem de bazı bırakmış isimler geri döndüler.

Üstelik Cthulhu ile Great Old Ones panteonunun kapısı aralandı. Mulan'ı film yayınlanmaya yakın süreceklerdi ama pandemi ona engel oldu. Ancak yine de Mulan hamlesi de popülerliğe etkide bulundu. Bunların haricinde oldukça benzersiz diğer yeni tanrılar olan Tsukuyomi, Baba Yaga ve Danzaburou da oyuna ilgiyi arttırdılar.

Ayrıca epey kuvvetli Battle Pass içerikleri haricinde, sağlam Oddysey içeriği, bence epey karlı Season Pass ve Viewer Pass içerikleri ile de epey iyi bir yıl oldu. Smite'in pro ligi, eskisi gibi lan üzerinden stüdyo ya da arenadan oynanamadı pandemi sebebiyle ancak herkes evde olduğundan Smite tarihinin en çok izlenmiş online vakalarından biri oldu. Şu anda da Dünya Smite Şampiyonasının 2. ayağında.

Ayrıca, oyunun ana rekabet modu ve gerçek moba haritasını temsil eden Fetih haritasına müthiş bir güncelleme geldi ve ana haritasını bu kadar sık ve radikal biçimde güncelleyen kaç moba var açıkçası bilmiyorum.

Ayrıca eski başlangıç itemleri (kutsamalar diye bildiğimiz) gittiler onların yerine daha çok strateji ve seçenek sunan 16 yeni başlangıç itemi geldi. Nitekim meta epey değişti.

Başlamayı düşünen varsa tam zamanı. Ayrıca yeni sezon ve yeni harita ile birlikte yeni bir panteon tanıtıldı. Babylonian (Babilli) Panteon'u. Bizim bildiğimiz esas adıyla Sümer Mitolojisi giriş yaptı ve 8. Sezon'un ilk tanrısı (tanrıçası) Tiamat oluyor. Ayrıca Tiamat ile beraber Nisan ayında getirileceği söylenen Kral Gılgamış'ı da tanıttılar. Tiamat Sihirbaz sınıfında olacak, Gılgamış ise Savaşçı.
Bunu okuduktan sonra oyuna başlayasım geldi :D Hatta şimdi indiriyorum.