Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

@Kostok teach bence ne sağcı ne de solcu.Kendi menfaati için her tarafa yanlayabilen bir tip xd
tamam düzeltiyorum, türkiye'de sağcıymış işte. :D

---
gerçi ben önceki mesajda bize göre görünen taraflara göre yorumlamışım.
anime çiziminde manganın tam tersi olur, sağa koşan sola, sola koşan sağa gider.
yani teach harbiden sağcı. :D

@Monkey D Dragon Biz bu adama yeterince sövmüyoruz.

Sen (IMU) serinin zirve ismini Domi Reversi isimli bir şey ile dönüştürürsen, o seviyenin altındaki herkes dönüştürülebilir anlamına gelir. O seviyenin altındakileri dönüştürmüyorsan (örneğin Loki, Gaban, Zoro, Luffy, Shanks, Beckmann vb.) ve gidip çer/çöp devleri dönüştürüyorsan bu da senin ultra süper bir gerizekalı olduğun anlamına gelir.

@Monkey D Dragon Biz bu adama yeterince sövmüyoruz.

Sen (IMU) serinin zirve ismini Domi Reversi isimli bir şey ile dönüştürürsen, o seviyenin altındaki herkes dönüştürülebilir anlamına gelir. O seviyenin altındakileri dönüştürmüyorsan (örneğin Loki, Gaban, Zoro, Luffy, Shanks, Beckmann vb.) ve gidip çer/çöp devleri dönüştürüyorsan bu da senin ultra süper bir gerizekalı olduğun anlamına gelir.
Teoriler peş peşe uçuyor fan topluluklarında, en mantıklısı memleketi nereyse oranın halkını dönüştürebiliyormuş.
Xebec ve Davy Klanının memleketi God Valley olduğu için orada, devlerin memleketi Elbaf olduğu için orada dönüştürebiliyormuş.

Resmen GODa.

O değilde , Imu'nun şimdiye kadar ki tüm skillset

iyileşme + moria'nın gölge tekniği + dof'un parasite + bir de kuchiyose

Oda-Sama yaratıcılığın önde giden ismi.

@Monkey D Dragon Sence benim gibi birini bu mesaja etiketlemen doğru oldu mu? yani bizzat gel benimle dalga geç diyorsun. :D

Şaka bi yana, bu serinin yazarı Oda olduğu sürece hiçbir karaktere bağlılık duyulmaz. Çünkü her yeni mantıksızlıkta, bir önceki mantıklı gelen şeyi de çöpe atıyor.
Ben sadece Yamato'nun ve Nami'nin mem.. karakteri için takip ediyorum seriyi. Sıfır problem, sıfır stres. Onların karakterine istese de zarar veremiyor. :cool:

Xebec bildiğin harcandı be

Bu arada şöyle bir yorum gördüm

İm dediğimiz karakter büyük ihtimalle ya antik bir silah ya da bir simbiyot — yani sadece belirli bir kişi tarafından kullanılabilen bir varlık. Bu varlık, yaşam enerjisiyle çalışan bir şey. Bu yüzden Doflamingo, “Eğer Ope Ope no Mi’nin sonsuz yaşam gücü bende olsaydı, Kutsal Topraklardaki hazineyi kullanarak dünyaya hükmederdim,” diyor. Ardından da “Güç, ömrü kısa bir şeydir,” sözünü ekliyor. Muhtemelen burada, Ope Ope no Mi’nin gücü olmadan bu enerjiyi kullanmanın ömrü kısaltacağını ima ediyor.

Bu yüzden İm’in aslında o hazineyi kullanmış, ölümsüz bir kişi olduğunu düşünüyorum. Zaten Luffy’nin meyvesi de yaşam enerjisini tüketen bir güç. Aynı şekilde İm’in gücü de yaşam enerjisini tüketiyor olabilir. Ancak İm, Ope Ope no Mi’nin ölümsüzlük yeteneğini kullanarak bu gücü sınırsız biçimde kullanmayı başarmış olabilir.

Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Xebec bildiğin harcandı be

Bu arada şöyle bir yorum gördüm

İm dediğimiz karakter büyük ihtimalle ya antik bir silah ya da bir simbiyot — yani sadece belirli bir kişi tarafından kullanılabilen bir varlık. Bu varlık, yaşam enerjisiyle çalışan bir şey. Bu yüzden Doflamingo, “Eğer Ope Ope no Mi’nin sonsuz yaşam gücü bende olsaydı, Kutsal Topraklardaki hazineyi kullanarak dünyaya hükmederdim,” diyor. Ardından da “Güç, ömrü kısa bir şeydir,” sözünü ekliyor. Muhtemelen burada, Ope Ope no Mi’nin gücü olmadan bu enerjiyi kullanmanın ömrü kısaltacağını ima ediyor.

Bu yüzden İm’in aslında o hazineyi kullanmış, ölümsüz bir kişi olduğunu düşünüyorum. Zaten Luffy’nin meyvesi de yaşam enerjisini tüketen bir güç. Aynı şekilde İm’in gücü de yaşam enerjisini tüketiyor olabilir. Ancak İm, Ope Ope no Mi’nin ölümsüzlük yeteneğini kullanarak bu gücü sınırsız biçimde kullanmayı başarmış olabilir.

Siz ne düşünüyorsunuz?
Symbiot kelimesine katılıyorum. Hatta herkes Oda'nın Imu'yu silüet olarak çizmesinden şikayetçiyken o dönem şöyle bir yorum yapmıştım ben.
"Ya bu Imu aslında silüet değil de bizzat öyle gözüküyorsa?"

Bir nevi siyah-zetsu gibi. Imu hiç dışarı kendi başına çıktığını görmedik, sanki o alana hapsolmuş bir gölge/symbiot varlık gibi.
Belki gücünü serbest bırakıp dünyada yeniden dolaşabilmesi için dünyayı sular altında bırakmaya çalışıyordur.

Bakalım ilginç..

Bir nevi siyah-zetsu gibi. Imu hiç dışarı kendi başına çıktığını görmedik, sanki o alana hapsolmuş bir gölge/symbiot varlık gibi.
Belki gücünü serbest bırakıp dünyada yeniden dolaşabilmesi için dünyayı sular altında bırakmaya çalışıyordur.
Domi Reverse'i sadece milletin memleketinde kullanabildiği doğruysa belki bulunduğu saray memleketinin bir parçasıdır.

Kaido’nun atak isminde ki yaratıcılığına hayran kaldım 🤣
O umarım yanlıştır ya, biraz fazla tembel olmuş. 😄

b3qZw.jpg

Yaw dayı yaşlandın artık çizemiyorsan bırak başkası çizsin gözünü seveyim ya olmayınca olmuyor işte zorlama

Binlerce bölüm karakteri çizmeyerek aslında Dragona büyük bi iyilik yapıyormuş soda.
Oda'nın kötü özelliği, hangi karakteri uzun süre çizmeye devam ederse o karakterin tüm ağırlığını gideriyor. Japon cıvıklığı deyip geçelim.

İlk One Piece leakim. 😄

Demek Domi Reversi'ye direnilebiliyor bir nebze de olsa. Bu flashback'in bir 5 bölümü daha var gibi.
Bu flashback zaten God Valley değil, Harald flashbackiydi. Ama Harald o kadar umrumuzda değil ki, God Valley konuşur olduk sadece. :D

Bu flashback zaten God Valley değil, Harald flashbackiydi. Ama Harald o kadar umrumuzda değil ki, God Valley konuşur olduk sadece. :D
Harald'ın flashbackine girdiğimiz gibi daha da geriye gittik. 😄 Muhtemelen buradan Xebec'in nasıl öldüğün, sonra Harald'ın yavaş yavaş hükümetin köpeği haline geldiğini göreceğiz. Ama Oda iyi karakter olarak yazdı adamı, o yüzden ölmeden hemen önce bir isyankarlık edip deşilmiştir tahminim. Muhtemelen hükümet bir kehanet üzere Loki'den ya da Hajrudin'den kurtulmasını falan istemiştir. Göreceğiz artık.

b3fno.jpg

Allah kahretsin ciğer filan kalmadı bu sahnede.Bu adamın fanı olmayalımda kimin olalım be kardeşim.Odanın bütün bu itibarını iki paralık etme çalışmalarına rağmen evrende ki sayılı adam gibi adamlardan olabilmek çok büyük başarı.