Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

Ben uzunca süredir borsa yatırımcısıyım. Böyle uzun vadeli yatırımları seviyorum. Bugün bayram senindir, doya doya kutla.
Üşenmesem senin için forumun temasını Dragon yapardım. Resmen 10000 bitcoin ile pizza almamış adam ileri görüşlülüğü var. :D
Reise olan inancınız bir olsun sarsılmadı abi xd
Muhtelemen adada ki son icraatiydi bunlar ama olsun 17 yaşında ki birine göre iyi iş çıkardı.

Bokunu çıkarana kadar övecem artık reisi :ROFLMAO:

Son düzenleme:
Reise olan inancınız bir olsun sarsılmadı abi xd
Muhtelemen adada ki son icraatiydi bunlar ama olsun 17 yaşında ki birine göre iyi iş çıkardı.

Bokunu çıkarana kadar övecek artık reisi :ROFLMAO:
Dert etme ya, bizim ülkeye saldırı olup, büyük bir savaş çıkana kadar en az 3 kez daha görürsün Dragon'u. :D
Ne Dragon Garp'ın çocuğu ne de Luffy Dragon'un çocuğu. Bunların genlerinde bir anormallik var, üçü de birbirine zerre benzemiyor. :D

1161 spoiler görsel
bwx0N.jpg

1161 spoiler görsel
bwx0N.jpg

Diğer ikisi neyse de WB orada bariz şekilde elinde Gura Gura + Haki bulunduruyor. Yani Garpla savaşması durumunda ikisi birden nakavt olurdu muhtemelen veya Bucaaner genleri sayesinde WB biraz daha dayanırdı. Zira yaşlılıklarını gördük, birinin tüm iç organları bitti yine devrilmedi, diğeri 1 kılıç darbesi + 1 buz saldırısı sonrası staminasını kaybetti.

Ayrıca öğrendik ki, Bigmom yaşlanınca salaklaşmamış, başlangıçta da salakmış. Haki yüklü adama meyveyle oluşturduğu ateş saldırısı yapıyor.
Zahmet etmiş, keşke bi çakmakla falan yakmaya çalışsaydı.

@Kostok
İşin dalgasındayım zaten ama sahne komik olmuş hele WB’nin koşuşu :ROFLMAO: adamın ihtişamına gölge düşürmüş malesef xd

1161-013.png

Garp reis "aura-farming" yapmış gene xD Ve hala bu adamı bir şeyden saymayanlar var ...
God Valley'i daha kompleks işlemesini beklerdim, fazla çizgisel şimdilik. Bakalım nasıl sona erecek.

Harald karaktersizi teklifini kabul etseydi xebec reis hükümeti bir kaç yıl içinde net indirirdi bence (Aradığı meyveleri bulduğunu varsayarsak tabi) Yazık oldu xebec reise
Eğer bahsettiği meyve Nika meyvesi ise (ki bu meyve tarihten silindi deniliyor) Luffy hariç kimse uyandıramazdı o meyveyi. Yani Imu'ya kadar çıkarlardı, hükümete çok fena zararlar verirlerdi ama Imu gibi biriyle Nika meyvesi gibi bir meyve olmadan savaşamazlardı.

Ama akla başka sorular da geliyor. Mesela hadi bir meyve Nika meyvesi diğer meyve de Yami meyvesi olsun.
Teach neden Gura'yı istedi? Yani elimizde aslında dünyayı değiştirebilecek 3 meyve var.

1- Nika
2- Yami
3- Gura

Red Line'ın yok olması için Gura Gura veya eşdeğer bir antik silah şart.
Imu'nun gücü meyve temelliyse Yami Yami şart.
Hepsinin ortak noktası ve bozuk meyve olan Nika da şart. (Red Line boyutuna büyüyüp eliyle yıkmaya çalışabilir.)

Bakalım Xebec hangisini biliyordu.

Kaido satış yapmak için fazla çapsız o sıralar, WB desen .... neyse xD Oden 'i sattı yetmez mi XD
Abi adam meyveyi yediği gibi direk tüyebilirdi ama öyle yapmamış Xebec’in yanına destek olmaya gitmiş.Çapsızlıkla alakasını anlamadım.

WB desen Adam odenle geçirdiği zamanın daha fazlası ile zaten Kaido ile geçirmiş.Valla bende olsam oden için Kaido ile dövüşmezdim

Son düzenleme: