Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

Big Mom ve Kaido'yu indiren 5 süpernovadan birisi , ödülü de üç milyon oldu. Buna rağmen Teach bu adama bodoslama daldı.

20 küsür yıldır emekli olan Ray'e dalmadı. Reise yazar. :bathumbsup:

[img='https://media.discordapp.net/attachments/691026140617244712/1032752752041938944/unknown.png',none,498][/img]
Reis yaşlı halinde bile yonkoya tehdit oluyor.helal olsun.Prime halinde olsa kim bilir neler yapardı teach'e :D

Teach o iki meyve olmasaydı değil Yonkou olmak Yonkou'nun ilk 3 kumandanından herhangi biri bile olamazdı
Şanks bu adamın meyve yediği bilmeden, sadece kendisiyle olan dövüşünü hatırlayıp "Ace çok güçlü biliyorum ama onu çek" diye uyarıyor Beyazbiyik'i. Tiç'e tek olayı meyve demek çok büyük haksızlık, adamın anormal bir bedeni var ve tarihteki çift meyve yemiş tek kişi. Bu bile başlı başına gizem. Meyvesiz bile ben sanmıyorum ki Queen gibi tiplerden güçsüz olsun.
[img='https://i.pinimg.com/originals/79/03/7d/79037d8bbb083111ae0e82209fbc9a35.jpg',none,744][/img]

Burada da zaten Jozu ve Ace ile beraber resmedilmiş.

Ha, Karasakal bence de beklentilerin altında kaldı ama adamın karakteri böyle. Okuması çok zevkli ancak güç ve ihtişam olarak beklentileri veremedi bu bir gerçek. Ama meyvesiz bile başlı başına bir gizem ve güç unsuru. Şanks'ın bile tehlikesini kabul ettiği bir güç. Bu adamın Jack etmeyeceğini söylemek küfür gibi bir şey.
Yazdıklarını okuduktan sonra haklı olduğunu düşünüyorum. Teach'i fazla küçümsemişim.

Teach’in çoklu kişilik mevzusu açıklanmadığı sürece sıkıcı bir villain benim gözümde, son bölümleri okumaya üşendim ama bu seriyi biliyorsam yakında açıklanacağı da yoktur muhtemelen...

Ben Odayı az buçuk çözdüysem Teach'in 3. meyvesi var ve o yüzden başta pasif kaldı.

1066.bölüm spoiler

- Chapter 1,066: "The will of Ohara".
- Dragon and Vegapunk were in Ohara after World Government attack. They knew Clover.
- After the attack to Ohara, Dragon decided to form an army.
- A group of giants carried all Ohara's books to Elbaf. That group was lead by "someone with bandages all over the body".
- At the end of chapter, Luffy meets real Vegapunk.
- Real Vegapunk: "Dragon's son! I know you'd come!!"

Dragon'un amiral olma teorisi doğru çıkacak gibi duruyor.

Spoiler Görselleri

Reisimin karizmasi yakıyor ortalığı valla :D .Ama biraz Xebec benzettim burada.İkisinin arasında bir bağlantı olması muhtemel.Biri Kutsallara saldıran ilk korsan digeri hükümete ve kutsallara savaş açıp devrim ordusu kuran adam.Xebec'in oğlu çıkarsa Dragon şaşırmam

Moderatör tarafında düzenlendi:
spoiler takip etmemenin dayanılmaz hafifliği. Hiç spoiler almadım. Zevkle okuyacağım bölümü. Yeeey.

O değil de Vegapunk'ın koca kafalı Einstein olması. Yani bu kadar düz bir bakış olamaz "mucit karakter" için :D

O değil de Vegapunk'ın koca kafalı Einstein olması. Yani bu kadar düz bir bakış olamaz "mucit karakter" için :D
Sadece bu da değil. Büyük ihtimalle beynini klonlarına dağıttı. O yüzden son panelde kafası boş görünüyor olmalı. Bu da tıpkı Einstein'in beyninden parçalar çalınması hikayesine dolaylı da olsa uygun bir durum .:D "Çok orijinal"

Oda meyve konseptiyle ilgili paso bilgi spamlıyor hayırlısı. Yalnız yine logialara büyük respect var. Boşa en güçlü meyve türü değil.^^ Mighty logialar çok özel seride Goro Goro, Suna Suna, Pika Pika vs.

Oda meyve konseptiyle ilgili paso bilgi spamlıyor hayırlısı. Yalnız yine logialara büyük respect var. Boşa en güçlü meyve türü değil.^^ Mighty logialar çok özel seride Goro Goro, Suna Suna, Pika Pika vs.
Şahsen bence zoanlar(özelikle mitolojik zoan) daha iyi logialardan.Logiaların en iyi yanlarından biri dokunulmazlığın haki ile aşılması logiaların değerini düşürüyor gözümde.Zoanlarda böyle bir dezavantaj yok.

Şahsen bence zoanlar(özelikle mitolojik zoan) daha iyi logialardan.Logiaların en iyi yanlarından biri dokunulmazlığın haki ile aşılması logiaların değerini düşürüyor gözümde.Zoanlarda böyle bir dezavantaj yok.
Logia savunması diye bir şey yok mu bu seride? :thinking:

Logia savunması diye bir şey yok mu bu seride? :tthinki

Katakurinin yaptığı gibi bedenin belli kısımlarını Gözlem hakisi ile boşaltması mı logia savunması dediğin şey mi ? Hangi logia yapmış ki onu ?

L5bNH.jpg
Reis Yonko tokatlamaya geliyor.