Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

Ara, direk derginin kendisinden dolayı diye biliyorum
Öyle bu sefer ki, ama 1 aylık aradan sonra biraz 18-22 sayfa civarı bölümler yapsa, wano'nun bitişi bu araya kalmazdı. Film promosyonu için hazırladığı zemine 4 bölüm harcadı adam :D Ve insanlar gerçekten bu seri 3 yıla bitecek sanıyor :D 3 yıla ancak yayıncı firma isterse biter.

Oda sanki bilerek her fan grubuna karşı savaş açmış gibi. Önce Amiral severler şimdi de Mihawk. İyice tatsızlaştı ya bu manga.
Buggy'nin o oluşumun lideri olması olayı tamamen Oda'nın komedi anlayışı. Fanların bu durumu çok komik bulduğunu düşünüyor, ona göre biz bu Buggy mizahına bayılıyoruz(başlarda güzeldi ama sonra eööeeh yani) Oda da bunu devam ettiriyor. :D
Buggy'i severim de işin suyu çıktı ama. Önceden mizah olsun diye yapılan şeyler seriyi bu kadar etkilemiyordu. Marineford Buggy sahneleri örneğin, tadındaydı. Final kısmına girmişken artık böyle şeylerin dozunun azalmasını beklerdim.

Ödüller açıklandı;

- Chapter 1058: “A new emperor”.
- Cover: Caesar asks Germa to go with them.
- All new Straw Hat gang rewards are revealed, some are...

Zoro: 1,101,000,000 Berries.
Jinbe: 1,100,000,000 Berries.
Sanji: 1,032,000,000 Berries.
Chopper: 1,000 Berries.

-Buggy is not the real leader of the Cross Guild, he is one of the new emperors because of a Navy mistake.
- Buggy has a huge debt with someone.
- Mihawk was known in the past as "Marine Chaser".
- More rewards are revealed.

Mihawk: 3,590,000,000 Berries.
Buggy: 3,189,000,000 Berries.
Crocodiles: 1,965,000,000 Berries.

- At the end of the chapter, the Revolutionary Army receives a call...

"It's me, Sabo!!"

- Next week there is a break.

Buggy olayının kolpa olduğunu en başından söylemiştim, millet "Mihowk ve Croco Buggy'nin köpeği olmuş" diyordu. Dedik.

Croco'nun ödül ilginçmiş.

Mihawk pasif ve tayfasız halde bile bu ödülü aldıysa adam harbiden istese kk olurmuş.Birde isim yapmış reis.Beklentimi aştı mihawk.Ben yonko seviyesi beklerken adam kk seviyesi çıktı.

Ödüller Van Pis'deki en kötü işlenen konsept ve hiçbir değeri yok. Queen'in ödülünün Marko, Zoro, Sanji, Jinbei gibi isimlerden yüksek olduğu yerde, Usopp'un Franky'den yüksek ödül aldığı yerde Mihowk-sama'ya ödül üzerinden bir rol biçilemez. Bok da çıkabilirdi sonuçta Oda bu.

Ha ben kendisini en başından bu yana çok güçlü bekliyordum ve ödülünün seride gördüğümüz üç İmparator'un üstünde olmasıyla försünü gösterdi ama ödül konsepti tam bir bullshit.

Benim @Miyata Ichiro ile iddiam vardı mesela, Crocodile sağ kol seviyesi gözükür bir dahakine diye ama ben kazandım saymıyorum sırf bu ödüllere bakıp.

Yine de bu ikilinin aldığı ödüller bir fikir verir elbette evrendeki konumları ve yeriyle ilgili.

Sir Crocodile ve Mihowk-sama Buggy'i dövmüş. Adamın hiçbir suçu yokken hele. Sırf posterde kendisi biraz üstte görünüyor diye insan insana bunu yapar mı? Ne var yani sen değil de o Yanko diye anılsa.

Mihowk-sama'dan Buggy'i kurtarmasını beklerdim açıkçası, kendisine eksi yazar.

Crocodile'a gelirsek... Gücün şu garibana mı yetiyor ulan?

Senelerdir Mihawk'ta haki yok ve daha nicelerini diyen şahıs acaba şimdi ne düşünüyordur?
Ne düşünecekler, hala sineğin yağını çekip saçma salak haterlıklarına devam ediyorlar. Acınası. Bu malum meme olan arkadaş cidden işin ucunu kaçırmış, dayanamadım artık engelledim. Herkese aynını tavsiye ediyorum.

1064.bölüm spoiler

Law'ın Teachle bu kadar çarpışacağını beklemiyordum.Hani tamam tek yemesin ama bir yonkoya karşı(hem de en güçlü 2 meyveye sahip yonko) bu kadar varlık gösterememesi lazımdı.Big mom'u bile kid ile birlikte ve plot yardımı ile anca aldılar.Law tek başına bile Teach'e bu kadar varlık gösteriyorsa üzgünüm ama big mom teach'den güçlüdür.

Teach reisin de artık ezici gücünü göstermesi lazım Hem Rayleigh kaçısı hem de law tek başına direnmesi biraz itibarını zedeledi kendi açımdan.

Big mom'u bile kid ile birlikte ve plot yardımı ile anca aldılar.Law tek başına bile Teach'e bu kadar varlık gösteriyorsa üzgünüm ama big mom teach'den güçlüdür.
Bence her şey net bir şekilde önümüze serilmeden kanaat getirmemeliyiz.

1.si Big Mom dövüşü öncesi Law'da ne haki vardı ne de uyanış. Şİmdi ikisi de var. Ve bu seride ölümcül dövüşlerden sağ çıkanlar güçleniyor mantığı var. Adam Kaido ve Big Mom ile dövüştü.
2.si Big Mom dövüşünün öncesinde Law bitik idi zaten. Kaido ile dövüşü sebebiyle.
3.sü Bİg Mom'ın alameti farikası ölme zorluğu idi. Aşırı dayanıklı olmasının yanı sıra bir de meyvesi ile kendini sıfırlayabiliyordu. Teach öyle biri değil.
4.sü Teach Vs Law henüz bitmedi bile. Teach kim ? Base hali ile Shanks'ı çizen onu korkutmuş birisi. WB'nin 4. tümen komutanını shit difflemiş birisi base iken. Yami Yami ile Ace'i low difflemiş birisi. Bunun üzerine gura gura aldı. Bunun da sonrasında bedeni devasa boyutlara ulaştı. Yani bu adamın zayıf olması imkansız gibi bişi. Bence tek eksiği hep hile hurda ile elde ettii istediği şeyler çok dövüşmedi o yüzden dehşet bir dövüş tecrübesizliği var bence. Sorun gücü değil.
5.si Law sandığımız kadar güçsüz değil, Yonko seviyesinde olduğu Kral Haki ve Uyanış ile beraber kesinleşti gibi.
6.sı Teach çok gizem dolu bir adam. Teori doğruysa Law ile dövüşen 3 Teach'den biri olabilir bu da gücünün 1/3'ünü kullanmasına neden oluyor olabilir.

Bence hemen kanaat getirmeyelim. Yani başka bir açıdan bakarsak eğer Big Mom 30 saat yelkenli gemi yakalayamazken bu adam seride önemli olan her yeri bastı. Ve çok hızlı hareket etti. Marcoları yendi, Kuzan ile Moriah'ı ekibe kattı, Dof'un turnuvasına adam yolladı, oradan devrimcilerin yerini buldu akabininde ona atladı. Ondan sonra Korsanlar adasının yöneticisi oldu, sonrasında adamlarını meyvelere boğdu, sonra Whole Cake Island'a çöküp Puding'İ aldı. Sonra Hancock'a atladı. HEmen akabinde Law'a atladı.

Adam Bunları bir kaç ay içinde yaptı. Dediğim son üç şeyi bir kaç hafta içinde. Bİg Mom ve tayfası bu sürede Wano'ya çıkamadı :D :D Bir açıdan Big Mom'u güçlü göstermek mümkün iken başka açıdan da Bİg Mom ve tayfasını aşırı beceriksiz göstermek mümkün.

@Nabu

Bazı noktalar harici katılıyorum.Teach kesinlikle zayıf biri değil zaten.Ama bu son olaylar dediğim gibi gura gura ve yami yami'ye sahip biri için pek yakışmıyor.

Law'da kral haki yok benim okuduğum kadarıyla.Ayrıca uyanışı zaten big mom'a karşı açmıstı zaten diye hatırlıyorum.O yüzden big mom dövüşünden sonra yonko seviyesine çıktığını düşünmüyorum hele hele Kaido ve WB seviyesi hiç değildir.Amiral seviyesi olabilir.

Ama dediğiniz gibi beklemek lazım.Sonuça göre konuşmak daha doğru olur.

Law eski Law değil güçlendi. Ancak Tiç'i en güçlu Yanko beklerken bu kılıklara girmesi ikidir büyük hayal kırıklığı. Tiç şu anlık balon gibi patlamıştır ileride göstereceği icraatlara göre değişir.

Law bir Yonko'ya karşı bile şeklini yapmış büyük adam. Haterlar hala DR'yi hatırlatsın dursun.

Law eski Law değil güçlendi. Ancak Tiç'i en güçlu Yanko beklerken bu kılıklara girmesi ikidir büyük hayal kırıklığı. Tiç şu anlık balon gibi patlamıştır ileride göstereceği icraatlara göre değişir.

Law bir Yonko'ya karşı bile şeklini yapmış büyük adam. Haterlar hala DR'yi hatırlatsın dursun.
Hala daha Doflamingo'yu alamaz diyenler var ya şaka gibi. Anca bir hater yapar bu yorumu.

Teach ise biraz böyle bir karakterdi aslında savaş konusunda dikkatsiz davranıyor. Daha fazlasını bekliyordum yinede. Bir WB hatta Kaido kadar bile duruşa sahip olamayacak herhalde.

Hala daha Doflamingo'yu alamaz diyenler var ya şaka gibi. Anca bir hater yapar bu yorumu.
Teach ise biraz böyle bir karakterdi aslında savaş konusunda dikkatsiz davranıyor. Daha fazlasını bekliyordum yinede. Bir WB hatta Kaido kadar bile duruşa sahip olamayacak herhalde.
Tiç hep dikkatsizdi ancak en güçlü iki meyveyi yedikten ve imparator olduktan sonra beklentim büyümüştü en azından yaşlı Rey'den de çekinmezdi.

Karasakal'ı karakter olarak okumak çok keyifli ama beklenti olarak sınıfta kaldı benim için.

Big Mom ve Kaido'yu indiren 5 süpernovadan birisi , ödülü de üç milyon oldu. Buna rağmen Teach bu adama bodoslama daldı.

20 küsür yıldır emekli olan Ray'e dalmadı. Reise yazar. :bathumbsup:

[img='https://media.discordapp.net/attachments/691026140617244712/1032752752041938944/unknown.png',none,498][/img]

Bir WB hatta Kaido kadar bile duruşa sahip olamayacak herhalde.
Diğer Yonkoular çok savaşmış, çok çalışmış ve çoğu yönde rakipsiz kişiler iken Teach ise sürekli kolay yoldan güç elde etmiş ve sadece o güçlere bağlı birisi. Diğer Yonkoular meyveleri olmasaydı bile Yonkou olabilecekler iken Teach o iki meyve olmasaydı değil Yonkou olmak Yonkou'nun ilk 3 kumandanından herhangi biri bile olamazdı. Teach her ne kadar zeki gaddar ve hayalleri için herşeyi yapabilecek biri olsa da sürekli kolaya kaçması yüzünden değil WB Kaido, BM kadar duruşu olan bir Yonkou olamayacak.

Teach o iki meyve olmasaydı değil Yonkou olmak Yonkou'nun ilk 3 kumandanından herhangi biri bile olamazdı
Şanks bu adamın meyve yediği bilmeden, sadece kendisiyle olan dövüşünü hatırlayıp "Ace çok güçlü biliyorum ama onu çek" diye uyarıyor Beyazbiyik'i. Tiç'e tek olayı meyve demek çok büyük haksızlık, adamın anormal bir bedeni var ve tarihteki çift meyve yemiş tek kişi. Bu bile başlı başına gizem. Meyvesiz bile ben sanmıyorum ki Queen gibi tiplerden güçsüz olsun.

[img='https://i.pinimg.com/originals/79/03/7d/79037d8bbb083111ae0e82209fbc9a35.jpg',none,744][/img]

Burada da zaten Jozu ve Ace ile beraber resmedilmiş.

Ha, Karasakal bence de beklentilerin altında kaldı ama adamın karakteri böyle. Okuması çok zevkli ancak güç ve ihtişam olarak beklentileri veremedi bu bir gerçek. Ama meyvesiz bile başlı başına bir gizem ve güç unsuru. Şanks'ın bile tehlikesini kabul ettiği bir güç. Bu adamın Jack etmeyeceğini söylemek küfür gibi bir şey.

Teach o iki meyve olmasaydı değil Yonkou olmak Yonkou'nun ilk 3 kumandanından herhangi biri bile olamazdı
Şanks bu adamın meyve yediği bilmeden, sadece kendisiyle olan dövüşünü hatırlayıp "Ace çok güçlü biliyorum ama onu çek" diye uyarıyor Beyazbiyik'i. Tiç'e tek olayı meyve demek çok büyük haksızlık, adamın anormal bir bedeni var ve tarihteki çift meyve yemiş tek kişi. Bu bile başlı başına gizem. Meyvesiz bile ben sanmıyorum ki Queen gibi tiplerden güçsüz olsun.
[img='https://i.pinimg.com/originals/79/03/7d/79037d8bbb083111ae0e82209fbc9a35.jpg',none,744][/img]

Burada da zaten Jozu ve Ace ile beraber resmedilmiş.

Ha, Karasakal bence de beklentilerin altında kaldı ama adamın karakteri böyle. Okuması çok zevkli ancak güç ve ihtişam olarak beklentileri veremedi bu bir gerçek. Ama meyvesiz bile başlı başına bir gizem ve güç unsuru. Şanks'ın bile tehlikesini kabul ettiği bir güç. Bu adamın Jack etmeyeceğini söylemek küfür gibi bir şey.
Zaten Jack bile etmeyecek biri Shanks'a o yarayı veremezdi diye düşünüyorum. Shanks özellikle belirtiyor dikkatsizliğim sonucu almadım bu yarayı diye.