Öyle bu sefer ki, ama 1 aylık aradan sonra biraz 18-22 sayfa civarı bölümler yapsa, wano'nun bitişi bu araya kalmazdı. Film promosyonu için hazırladığı zemine 4 bölüm harcadı adamAra, direk derginin kendisinden dolayı diye biliyorum

Öyle bu sefer ki, ama 1 aylık aradan sonra biraz 18-22 sayfa civarı bölümler yapsa, wano'nun bitişi bu araya kalmazdı. Film promosyonu için hazırladığı zemine 4 bölüm harcadı adamAra, direk derginin kendisinden dolayı diye biliyorum
Buggy'i severim de işin suyu çıktı ama. Önceden mizah olsun diye yapılan şeyler seriyi bu kadar etkilemiyordu. Marineford Buggy sahneleri örneğin, tadındaydı. Final kısmına girmişken artık böyle şeylerin dozunun azalmasını beklerdim.Buggy'nin o oluşumun lideri olması olayı tamamen Oda'nın komedi anlayışı. Fanların bu durumu çok komik bulduğunu düşünüyor, ona göre biz bu Buggy mizahına bayılıyoruz(başlarda güzeldi ama sonra eööeeh yani) Oda da bunu devam ettiriyor.Oda sanki bilerek her fan grubuna karşı savaş açmış gibi. Önce Amiral severler şimdi de Mihawk. İyice tatsızlaştı ya bu manga.![]()
Ne düşünecekler, hala sineğin yağını çekip saçma salak haterlıklarına devam ediyorlar. Acınası. Bu malum meme olan arkadaş cidden işin ucunu kaçırmış, dayanamadım artık engelledim. Herkese aynını tavsiye ediyorum.Senelerdir Mihawk'ta haki yok ve daha nicelerini diyen şahıs acaba şimdi ne düşünüyordur?
Yaptıklarından sonra gırtlağını kesip Whiskey Peak'e gömmediğine dua etmek gerekCrocodile'a gelirsek... Gücün şu garibana mı yetiyor ulan?
Çok acımasızca. Hiç katılmıyorum.Yaptıklarından sonra gırtlağını kesip Whiskey Peak'e gömmediğine dua etmek gerek
Bence her şey net bir şekilde önümüze serilmeden kanaat getirmemeliyiz.Big mom'u bile kid ile birlikte ve plot yardımı ile anca aldılar.Law tek başına bile Teach'e bu kadar varlık gösteriyorsa üzgünüm ama big mom teach'den güçlüdür.
Hala daha Doflamingo'yu alamaz diyenler var ya şaka gibi. Anca bir hater yapar bu yorumu.Law eski Law değil güçlendi. Ancak Tiç'i en güçlu Yanko beklerken bu kılıklara girmesi ikidir büyük hayal kırıklığı. Tiç şu anlık balon gibi patlamıştır ileride göstereceği icraatlara göre değişir.
Law bir Yonko'ya karşı bile şeklini yapmış büyük adam. Haterlar hala DR'yi hatırlatsın dursun.
Tiç hep dikkatsizdi ancak en güçlü iki meyveyi yedikten ve imparator olduktan sonra beklentim büyümüştü en azından yaşlı Rey'den de çekinmezdi.Hala daha Doflamingo'yu alamaz diyenler var ya şaka gibi. Anca bir hater yapar bu yorumu.Law eski Law değil güçlendi. Ancak Tiç'i en güçlu Yanko beklerken bu kılıklara girmesi ikidir büyük hayal kırıklığı. Tiç şu anlık balon gibi patlamıştır ileride göstereceği icraatlara göre değişir.
Law bir Yonko'ya karşı bile şeklini yapmış büyük adam. Haterlar hala DR'yi hatırlatsın dursun.
Teach ise biraz böyle bir karakterdi aslında savaş konusunda dikkatsiz davranıyor. Daha fazlasını bekliyordum yinede. Bir WB hatta Kaido kadar bile duruşa sahip olamayacak herhalde.
Diğer Yonkoular çok savaşmış, çok çalışmış ve çoğu yönde rakipsiz kişiler iken Teach ise sürekli kolay yoldan güç elde etmiş ve sadece o güçlere bağlı birisi. Diğer Yonkoular meyveleri olmasaydı bile Yonkou olabilecekler iken Teach o iki meyve olmasaydı değil Yonkou olmak Yonkou'nun ilk 3 kumandanından herhangi biri bile olamazdı. Teach her ne kadar zeki gaddar ve hayalleri için herşeyi yapabilecek biri olsa da sürekli kolaya kaçması yüzünden değil WB Kaido, BM kadar duruşu olan bir Yonkou olamayacak.Bir WB hatta Kaido kadar bile duruşa sahip olamayacak herhalde.
Şanks bu adamın meyve yediği bilmeden, sadece kendisiyle olan dövüşünü hatırlayıp "Ace çok güçlü biliyorum ama onu çek" diye uyarıyor Beyazbiyik'i. Tiç'e tek olayı meyve demek çok büyük haksızlık, adamın anormal bir bedeni var ve tarihteki çift meyve yemiş tek kişi. Bu bile başlı başına gizem. Meyvesiz bile ben sanmıyorum ki Queen gibi tiplerden güçsüz olsun.Teach o iki meyve olmasaydı değil Yonkou olmak Yonkou'nun ilk 3 kumandanından herhangi biri bile olamazdı
Zaten Jack bile etmeyecek biri Shanks'a o yarayı veremezdi diye düşünüyorum. Shanks özellikle belirtiyor dikkatsizliğim sonucu almadım bu yarayı diye.Şanks bu adamın meyve yediği bilmeden, sadece kendisiyle olan dövüşünü hatırlayıp "Ace çok güçlü biliyorum ama onu çek" diye uyarıyor Beyazbiyik'i. Tiç'e tek olayı meyve demek çok büyük haksızlık, adamın anormal bir bedeni var ve tarihteki çift meyve yemiş tek kişi. Bu bile başlı başına gizem. Meyvesiz bile ben sanmıyorum ki Queen gibi tiplerden güçsüz olsun.Teach o iki meyve olmasaydı değil Yonkou olmak Yonkou'nun ilk 3 kumandanından herhangi biri bile olamazdı
[img='https://i.pinimg.com/originals/79/03/7d/79037d8bbb083111ae0e82209fbc9a35.jpg',none,744][/img]
Burada da zaten Jozu ve Ace ile beraber resmedilmiş.
Ha, Karasakal bence de beklentilerin altında kaldı ama adamın karakteri böyle. Okuması çok zevkli ancak güç ve ihtişam olarak beklentileri veremedi bu bir gerçek. Ama meyvesiz bile başlı başına bir gizem ve güç unsuru. Şanks'ın bile tehlikesini kabul ettiği bir güç. Bu adamın Jack etmeyeceğini söylemek küfür gibi bir şey.