Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece // Spoiler'lı Bölüm Öncesi Sohbet ve Paylaşım Başlığı

1 ay aradan sonra belki adam akıllı bölüm çizer dedik. Eşek yine aynı eşek. İçine etmediği bi amiraller vardı. O da olacak. Kalemin kırılsın Oda.

@Mihawk Aga kusura bakma da çok fanatik saçma yorumlar atıyorsun.

Yamato, Kaido'yu da yere yapıştırmıştı kafasını vurunca Base Kaido = Base Aramaki mi o zaman ?

Kız arkasından gelip vuruyor, Yamato zayıf bir karakter değil ki zaten. Balonlar böyle patlıyorsa o zaman Kaido da balondu, Oden de balondu... Seri dengesiz ya her fanatik kendi işine yarayacak şekilde sağa sola çekiyor :D :D

@Mihawk Aga kusura bakma da çok fanatik saçma yorumlar atıyorsun.

Yamato, Kaido'yu da yere yapıştırmıştı kafasını vurunca Base Kaido = Base Aramaki mi o zaman ?

Kız arkasından gelip vuruyor, Yamato zayıf bir karakter değil ki zaten. Balonlar böyle patlıyorsa o zaman Kaido da balondu, Oden de balondu... Seri dengesiz ya her fanatik kendi işine yarayacak şekilde sağa sola çekiyor :D :D
Doğrudur yorumlarım saçma olabilir.Sadece kendi düşüncelerimi paylaşmak istedim son gelen spoilerı görünce.Birde bazı yerlerde Aramakiyi biraz fazla abartıyorlardı özeliklle KF de.Bende son spoiler da Amirallerin o kadar güçlü olmadığı ortaya çıkınca öyle bir mesaj attım.

Yamato ne zaman Kaido'nun kafasını yere yapıştırdı bilmiyorum ama Yamato Aramaki'ye önden giriyor

Abi KF değil ki burası orada abartılıyorsa git orada söyle balon patladı vesaire diye .D KF dediğin yerde her şey aynı anda hem abartılabiliyor hem yerilebiliyor, hype yüksek orada :D

Ama yani, Gazelle Man'ın geleceği gören Luffy'e blitz attığı, Kin'emon'un yaralı ve yorgun halde, Oden'in yiyip bayıldığı ataktan 100 kat daha güçlü atağın üstüne bir de böğrüne kılıç yiyip sağ kaldığı seri bu.

Yamato, Kaido'ya vurunca o da yere yapışmıştı. Şimdi ne anlamamız gerekiyor bizim ?

Abi OP'ye bu kadar anlam yükleyip "balon patladı" falan gibi yorumlar yapmayın bence. OP zaten komple bir balon ve patladı zaten :D Bırak içindeki karakterleri xD

Valla düşününce haklısınız fazla kasmaya gerek yok :D Arada gaza gelip yazıyorum öyle şeyler :D

Arada gaza gelip yazıyorum öyle şeyler
Ben de gaza gelip saçma falan dedim ama böyle hakaret babında söylemedim ha onu bil. Amacım gücendirmek değildi yani Emirhancım :smilingowl:
Yok hocam mesajınızda herhangi bir hakaret yok zaten o konuda bir problem yok :D
Bu arada hocam shanks harekete geçmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Shanks'dan beklentiniz vardı sanırım sorayım dedi

Bu arada hocam shanks harekete geçmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ? Shanks'dan beklentiniz vardı sanırım sorayım dedi
Ben şahsen Shanks patladı diye bakmıyorum.

Bu arada spoiler barına almana gerek yok burası spoiler içeren konu zaten.

Harekete geçmesi normal ama Barto olayını Luffy'nin zaferinden hemen sonra o da oradayken gündemine sokması (1 ay sonra) saçma. Barto'nun yaptığı da saçma, yazar Shanks'ın gerçek villain olma olasılığını bu vesileyle belirtecekse çok zayıf bir yazım.

Forum kurallarına aykırı olmaması için fazla sövmeyeceğim ama oda hayatımda gördüğüm en troll,en şerefsiz en haysiyetsiz, yaptığı işe hiç bir şekilde saygısı olmayan vasıfsız bir şahsiyettir kendisi.Allah belasını versin.

One Piece 1,056: Cross Guild
- On the cover of the chapter, Katakuri and Oven vs Germa.
- Some of the former Shichibukai, including Crocodile and Mihawk, set up an organization and the World Government considers Captain Buggy to be the leader. "Cross Guild" is the term used in the news to refer to this new organization.
- Buggy put bounties on Marines' heads.
- Neko and Inu are staying in Wano, and they choose Wanda (ruler of the day) and Carrot (ruler of the night) as their successor to lead the Minks. Carrot does not join the strawhats.
The next morning, the strawhats, Carrot and Wanda (successors of the minks) are about to leave Wano Kuni.

- Shinobu is thin and beautiful again thanks to Aramaki’s attack.
- Yamato runs and tries to catch up to the strawhat crew and ask them if she could join the crew.
- At the end of the chapter, we see Yamato standing on the castle roof.
- The strawhats leave Wano. Caribou is in the sunny.
- Break next week.

İyi bari schibukailerle ilgili haber var dedim detayı okudum. Oda Allah seni bildiği gibi etsin.

Oda sanki bilerek her fan grubuna karşı savaş açmış gibi. Önce Amiral severler şimdi de Mihawk. İyice tatsızlaştı ya bu manga.

Oda sanki bilerek her fan grubuna karşı savaş açmış gibi. Önce Amiral severler şimdi de Mihawk. İyice tatsızlaştı ya bu manga.
Buggy'nin o oluşumun lideri olması olayı tamamen Oda'nın komedi anlayışı. Fanların bu durumu çok komik bulduğunu düşünüyor, ona göre biz bu Buggy mizahına bayılıyoruz(başlarda güzeldi ama sonra eööeeh yani) Oda da bunu devam ettiriyor. :D

Eğer spoilerler doğru ise ben durumdan gayet memnunum. OP'de zaten güç dengesi, hikaye tutarlılığı gibi şeyler yoktu.

Hiç olmazsa güldürü mangası diye okurum.

Açıkçası seri öyle saçma bir hal aldı ki bu spoiler en azından ilgi çekici geldi bana. xD

- Kapakta Katakuri ve Oven vs Germa var.
- Crocodile ve Mihawk dahil, bir grup eski Schibukai bir organizasyon kurmuş, Dünya Hükümeti Buggy'i lider olarak görüyor. Haberlerde bu organizasyondan "Cross Guild" olarak bahsediliyor.
- Buggy Denizcilerin kafasına ödül koymuş.
- Inu ve Neko Wano'da kalmaya karar vermiş. Ve Minklere liderlik etmeleri için Wanda'yı (Gündüz Hükümdarı) ve Carrot'ı (Gece Hükümdarı) olarak varis ilan etmişler. Carrot Hasır Şapkalara katılmayacak.
Ertesi sabah Hasır Şapkalar ve Minklerin yeni liderleri Carrot ve Wanda Wano'yu terk etmeye hazırlanıyorlar.
- Shinobu Aramaki'nin saldırısından sonra, yeniden güzel ve ince görünüyor.
- Yamato, Hasır Şapkaları yakalamak için koşturur ve onlara tayfaya katılıp, katılamayacağını sorar.
- Bölümün sonunda Yamato'yu kalenin çatısında görüyoruz.
- Hasır Şapkalar Wano'dan ayrılıyor. Caribou Sunny'nin içinde.
- Haftaya ara.

Muhtemelen, Buggy lider değil. Ancak Hükümet Buggy'i neden gözünde büyüttüyse (Impel Down yanlış anlaşılması, kaçakları toplaması ve Roger'ın miçosu olup, Shanks'ın kankası olarak görünmesi) aynı sebepten, bu organizasyonun lideri olarak, görmüşler.

Arayı da hemen yapıştırmış. Şu Wano'dan temelli bir çıkamadık aq.