birinci sezona göre daha fazla bağlı kalmışlar hikayeye. iyi de bulmadım kötü de.Live action 2. Sezonu çıktı izlediniz mi?
İzleyenler, ilk izleniminizi merak ediyorum.Nasil buldunuz?
ortalamaydı yani. en azından bana göre.

birinci sezona göre daha fazla bağlı kalmışlar hikayeye. iyi de bulmadım kötü de.Live action 2. Sezonu çıktı izlediniz mi?
İzleyenler, ilk izleniminizi merak ediyorum.Nasil buldunuz?
Bu mantık ile Onigashima ufak bir kıta, Loki de gezegen xD Mal bunlar, o meteorların her bir düzine onigashima eder sanırım.CV'de şunu gördüm
Bunu diyen adam, o çocuklar kadar büyük muz timsahlarını tekmesi ile havaya kaldırıyordu taaa Alabasta da xD Sonra OP çarlarını çok yüceltmeyin, diğer evrenlere karşı taklaya gelirler, çok tutarsızlar denilince yıllarca laf işittik.Sanji de diyor ki "Bizim boyumuzda 3 insan nasıl 10 dev çocuk taşıyacak?"
Çok bol gönüllü davranmışsınız hocam, o meteorların göze çarpanlarına binlerce Onigashima sığar.Bu mantık ile Onigashima ufak bir kıta, Loki de gezegen xD Mal bunlar, o meteorların her bir düzine onigashima eder sanırım.
İşte "ne vereyim abime?" şeklinde powerscaling yaparsan yaratmaya çalıştığın krizler de sahte durur. Çocukları tutma kısmı powerscaling bile değil, mantık hatası. Salaklığı Haki'yle kapatamıyoruz maalesef.Bunu diyen adam, o çocuklar kadar büyük muz timsahlarını tekmesi ile havaya kaldırıyordu taaa Alabasta da xD Sonra OP çarlarını çok yüceltmeyin, diğer evrenlere karşı taklaya gelirler, çok tutarsızlar denilince yıllarca laf işittik.
Herkes manyak gibi haki kasmış hala çelikten bile sert malzemeler dert adama. Çelikten sert şeyler Naruto'da genin münasebeti, kage seviyesinde elmastan sert malzemeler konuşur dediğimizde de keza aynı xD
@Garou malesef kinaye yapmıyorlar.Bende geçen x de denk geldim![]()
Üzmek istemedim gençleri xDo meteorların göze çarpanlarına binlerce Onigashima sığar.
Madara'nın ilk attığı meteor kendi Perfect Susanoo'sunun yaklaşık yarısı kadardı (İki tane meteor var orada farkındayım, fakat diğeri tamamen düzleşmiş durumda ve Madara'nın Susanoo'sunun yarısından biraz büyük o yüzden). Sasuke'nin PS'yi de bu seviyeye koyarsak, son meteorlar Sasuke'nin Susanoo'sundan 4-6 kat büyüktü. Susanoo'nun ayakkabıları aşağı yukarı Thousand Sunny boyutunda gözüküyor. Thousand Sunny Onigashima'da tıpkı Susanoo'nun yanında ayakkabısı neyse öyle gözüküyor. Buradan aşağı yukarı Onigashima'nın yaklaşık 1-1.5 susanoo olduğunu hesaba katarsak, her bir meteor maksimum 4-5 tane onigashima alır içine.Çok bol gönüllü davranmışsınız hocam, o meteorların göze çarpanlarına binlerce Onigashima sığar.
Sanmam, Sasuke için çok iddialı değilim ancak Madara'nın PS ufak bir dağ gibi bir şey. Bir kaç yüz metreden uzun. Pica gibi düşün, Loki o kadar büyük değil normal halde.Bu açıdan Perfect Susanoo hemen hemen normal Loki ile aynı boydadır.
İşte Oda'nın sürekli olarak boyutlarla oynamasından dolayı net bir boy çıkartamıyoruz.Sanmam, Sasuke için çok iddialı değilim ancak Madara'nın PS ufak bir dağ gibi bir şey. Bir kaç yüz metreden uzun. Pica gibi düşün, Loki o kadar büyük değil normal halde.