Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece Genel Tartışma&Paylaşım Başlığı

Tayfanın kalan üyelerinin, Killer'ın, şiçibukayların, Buggy'nin ve Tiç'in güncel ödülü sizce ne olur?

Teach'i 4 milyar civarında bekliyorum en az.
Mihawk'da 2.5 milyar.
Zoro'da 1.3 Milyar
Diğerlerinin ödülü çok umrumda değil.

Bence Teach kendime alırım dediği şeyle, gücünün ne kadar yükseldiğini ispat etmiştir. O şey Hancocksa eğer, Amazon Lilly'i de almış veya yara vermiştir. Luffy de bunu öğrenecek olursa Luffy Karasakala girer. Bu arada ödülünün 4.5 Milyar civarına geleceğini düşünüyorum.

Serinin açık ara zirve sahnesi ok. Buraya kadar harika getirdi, buradan sonra dibe doğru hızla çöküş.(güzel sekanslar olmakla birlikte)

Keşke Karasakal-Kızılsaç Korsanları atışması canon olsaydı.

Şanks kesinlikle çok özel bir adam, şurada yaptığı şekli eskiden her hangi bir Yonko yapabilir diyordum ancak artık farklı düşünüyorum.

Savaştaki iki taraf da shanks'ın önerisini dinlemeyip hepsi birlikte kızıl saç korsanlarına girse ne güzel olurdu ya.Gerçi sadece denizciler bile yeterdi.Oda Shanksa biraz karizma katmak için orda savaş bitirdi.

Haftalık One Piece içeriklerine dair konular ile genel geçer One Piece tartışmalarını birbirinden ayırdık. Bölüm öncesi spoiler ve bölüm sonrası yorum konuları için ayrı bir yer var.

One Piece - Haftalık

Haftalık manga sayısı sohbetleri artık bu başlıkta dönmeyecektir burada daha genel geçer şeyleri tartışabiliriz. Bazen, kimsenin konu açmaya vakti olmazsa burada kısa süreli bölüm sohbeti dönebilir ancak mümkün mertebe spesifik konusunu açalım.

Ben okumadım. Resimlere baktım. Sayfada wanolu biri varsa kalan panellere de bakmadım. 2 dkkmı almadı bölümü bitirmek.

uzum zamandır yapmadığım bir şey yaptım bc ve op bölümlerini peşpeşe okudum, kendimi iyi hissetmiyorum, birazdan da boruto okucam, çok leş bir gün.

Forumun gözümde değeri birkaç tık yükseldi. Van Piss bölüm günü ve kimse konusunu bile açmamış. :D Yeeehuu.

Çük gibi bölümdü zaten.
Ben açacaktım ama unutmuşum o kadar sönük bir bölümdü ki. En azından Wano bittiği için mutluyum.
Ya eskiden ark sonları adalara ettiğimiz vedalar bile çok daha güzeldi, bir Arabasta'ya ettiğimiz vedaya bak bir de buna. :D cringe bile geldi yer yer ya.

Forumun gözümde değeri birkaç tık yükseldi. Van Piss bölüm günü ve kimse konusunu bile açmamış. :D Yeeehuu.

Çük gibi bölümdü zaten.
Ben açacaktım ama unutmuşum o kadar sönük bir bölümdü ki. En azından Wano bittiği için mutluyum.
Ya eskiden ark sonları adalara ettiğimiz vedalar bile çok daha güzeldi, bir Arabasta'ya ettiğimiz vedaya bak bir de buna. :D cringe bile geldi yer yer ya.
Bu veda olmadı cidden ya. Davul Adası, Baratie, Arabasta, Water 7 gibi vedalar gördük biz. Dressrosa bile daha iyiydi bundan. Tek hoşuma giden şey bayrak detayı oldu bölümde.

Çük gibi bölümdü zaten.
Bu veda olmadı cidden ya. Davul Adası, Baratie, Arabasta, Water 7 gibi vedalar gördük biz. Dressrosa bile daha iyiydi bundan. Tek hoşuma giden şey bayrak detayı oldu bölümde.
Dressrosa da güzeldi evet iyi aklıma getirdin. Veda deyince Davul Adası ve Baratie de yazılır tabii ki.

Bayrak muhabbetinin zirvesi Davul Adasındaydı, bölümdeki bana öyle çok etkileyici gelmedi. Yine de Oda'nın unutmaması güzel.

Tamamen boştu. Hala OP'nin 3 seneye falan biteceğini sananlar, bir daha düşünsün.

One Piece'in animesinin 1028.bölümüne bakıyorum da, Kaido ayağı kalkıp konuşurken bile rengarenk patlama efektleri girmişler. Yani bu efekt aşkı 900 bölüm sonra nereden peydah oldu bir türlü anlamıyorum. Fanlardan mı böyle bir talep gördüler acaba? Tuhaf.

One Piece'in animesinin 1028.bölümüne bakıyorum da, Kaido ayağı kalkıp konuşurken bile rengarenk patlama efektleri girmişler. Yani bu efekt aşkı 900 bölüm sonra nereden peydah oldu bir türlü anlamıyorum. Fanlardan mı böyle bir talep gördüler acaba? Tuhaf.
Ellerinde bölüm olmayınca zaman doldurmak için kullanıyorlardır.

Ellerinde bölüm olmayınca zaman doldurmak için kullanıyorlardır.
Ne alakası var ki onunla? O patlama ve aura efektini koymadan dolduramıyor mu? Flashback girersin, sahneleri ağırlatırsın-ki alışığız- ama Kaido'ya ayağı kalkarken yıldırım çarpması ve mor mor fışkıran ışıklar koymazsın. Ki saniyelik bir şey zaten.