Tayfanın kalan üyelerinin, Killer'ın, şiçibukayların, Buggy'nin ve Tiç'in güncel ödülü sizce ne olur?

Ben açacaktım ama unutmuşum o kadar sönük bir bölümdü ki. En azından Wano bittiği için mutluyum.Forumun gözümde değeri birkaç tık yükseldi. Van Piss bölüm günü ve kimse konusunu bile açmamış.Yeeehuu.
Çük gibi bölümdü zaten.
Ya eskiden ark sonları adalara ettiğimiz vedalar bile çok daha güzeldi, bir Arabasta'ya ettiğimiz vedaya bak bir de buna.Ben açacaktım ama unutmuşum o kadar sönük bir bölümdü ki. En azından Wano bittiği için mutluyum.Forumun gözümde değeri birkaç tık yükseldi. Van Piss bölüm günü ve kimse konusunu bile açmamış.Yeeehuu.
Çük gibi bölümdü zaten.
Bu veda olmadı cidden ya. Davul Adası, Baratie, Arabasta, Water 7 gibi vedalar gördük biz. Dressrosa bile daha iyiydi bundan. Tek hoşuma giden şey bayrak detayı oldu bölümde.Ya eskiden ark sonları adalara ettiğimiz vedalar bile çok daha güzeldi, bir Arabasta'ya ettiğimiz vedaya bak bir de buna.Ben açacaktım ama unutmuşum o kadar sönük bir bölümdü ki. En azından Wano bittiği için mutluyum.Forumun gözümde değeri birkaç tık yükseldi. Van Piss bölüm günü ve kimse konusunu bile açmamış.Yeeehuu.
Çük gibi bölümdü zaten.cringe bile geldi yer yer ya.
Dressrosa da güzeldi evet iyi aklıma getirdin. Veda deyince Davul Adası ve Baratie de yazılır tabii ki.Bu veda olmadı cidden ya. Davul Adası, Baratie, Arabasta, Water 7 gibi vedalar gördük biz. Dressrosa bile daha iyiydi bundan. Tek hoşuma giden şey bayrak detayı oldu bölümde.Ya eskiden ark sonları adalara ettiğimiz vedalar bile çok daha güzeldi, bir Arabasta'ya ettiğimiz vedaya bak bir de buna.Ben açacaktım ama unutmuşum o kadar sönük bir bölümdü ki. En azından Wano bittiği için mutluyum.Forumun gözümde değeri birkaç tık yükseldi. Van Piss bölüm günü ve kimse konusunu bile açmamış.Yeeehuu.
Çük gibi bölümdü zaten.cringe bile geldi yer yer ya.
Ellerinde bölüm olmayınca zaman doldurmak için kullanıyorlardır.One Piece'in animesinin 1028.bölümüne bakıyorum da, Kaido ayağı kalkıp konuşurken bile rengarenk patlama efektleri girmişler. Yani bu efekt aşkı 900 bölüm sonra nereden peydah oldu bir türlü anlamıyorum. Fanlardan mı böyle bir talep gördüler acaba? Tuhaf.
Ne alakası var ki onunla? O patlama ve aura efektini koymadan dolduramıyor mu? Flashback girersin, sahneleri ağırlatırsın-ki alışığız- ama Kaido'ya ayağı kalkarken yıldırım çarpması ve mor mor fışkıran ışıklar koymazsın. Ki saniyelik bir şey zaten.Ellerinde bölüm olmayınca zaman doldurmak için kullanıyorlardır.One Piece'in animesinin 1028.bölümüne bakıyorum da, Kaido ayağı kalkıp konuşurken bile rengarenk patlama efektleri girmişler. Yani bu efekt aşkı 900 bölüm sonra nereden peydah oldu bir türlü anlamıyorum. Fanlardan mı böyle bir talep gördüler acaba? Tuhaf.