Çok değişik duygulara sürüklüyor...

O olay bu ark açıklanır diye ummuştum açıklanmadı. Yani Kaido'nun MF'de ne gibi bir çıkarı olabilir ki ? Aklıma gelen tek şey en iyilerin savaşında çok fazla güçlü kişi olduğu için belki bu sefer ölürüm diye düşünmüş olabilir. Ama bunu Shanks niye engellesin. Bence, Shanks Teach'in eline başka bir güçlü meyve geçmesini istememiş olabilir.Eğer Shanks, Kaido'yu durdurmasaydı MF'ye gelirken MF'de neler olurdu?
Yabi Kaido kimim taracında olurdu yada 3lü taraf mı olurdu?
açıklanır diye ummuştum
Savaştı denmiş işte niye savaşmasınBi de Shanks ile savaştı deniyo da savaşmamıştır
Luffy'nin hükümetle sürtüşmesi gizlendi, dedikodu olarak kaldı. En azından Enies Lobby'i indirmesi açıklanmadı. Alabasta olayı açıklanmadı. Savaşa dahil oldu diye 100 milyon arttırdılar ödülünü. Karargahlardan birini indirdiği duyulsa, ödülü fırlardı. Hem Franky o kadar önemli de değildi, sadece antik silahın planları elindeydi yakınca da önemini kaybetti. Robin'e gelince çocukken 79 Milyon ödül taktırttı kendine evet ama böyle şeyler genellikle kaptanın ödülünü aman aman etkilemez. Ben Beckmann'ın ödülünün 1.5 üstü olduğunu düşünüyorum, tayfa ödülü olarak birbirlerine yakınlıktan bahsediliyorsa, kaptanına en çok yaklaşan bu adam olmalı. Zaten Arc sonu Luffy'nin ödül 2'ye dayanacak, ittifakla yenseler de 2-2.5 arasına gelir bence. O zaman da Beckmann'ın 1.5-1.8 arası çıkmasını kimse yadırgamaz.@Nabu
Nerde açıklamıştı bilmiyorum ama Oda big mom’ın diplomasiyle kaido’nun da savaşla olayları çözdüğünü söylemişti. Wb için de ikisi arasında bişey demişti.
Luffy dünya hükümetine savaş açtı ve shicibukai de indirdi. Tayfasına dünya hükümeti tarafından aranan 2 kişi aldı. Ona rağmen ödülü 300’dü. Kidd direk katliamla 315 oldu. Böyle suçlar ödülü baya etkiliyor o yüzden normaldir.
Kidd en azından kendiyle dalga geçenlere acımayan bi tipti. Luffy ve zoro’nun bellamy’e karşı yaptığını yapmak yerine karşılık vermiş hep. Kaido’nun adamları ise gittikleri adayı veya şehri yok ediyor normal acımasızlık değil bu.
1,5 milyar muhtemelen sağ kolların limiti. Morgans luffy’i beşinci imparator ilan edince aldı o ödülü luffy. Reyleigh neyse de beckmann’ın onu geçmesi zor bence.
Dostum öncelikle; şuradan Temel Forum Kurallarımızı bir oku.arkadaşlar biri açıklasın shanks wano yaa gelirmi sonuçta odenı çok seviyor ve oğlunuda seviyor sizce gelirmi. gelirse ne olur çıldırıcam uyuyamıyorum bunları düşünmekten lol
Valla +Ênma > Sağ Kol demiş olduİyi bari 2 yıllık aradan dönen zoroyu direk sağ kol yapmamış hikaye hızlı ilerlesin diye.
Ya artık bir skalasyon yok bu seride zaten. O an plot ne isterse o. Roger vs WB ye gönderme yaptılar aşırı yorgun + yaralı kaido vs tek üstüne et yiyip gelmiş Luffy ile. Ancak ikisinin bu dövüş öncesi yaptıkları son şeylere baksan. Roger ile falan aynı cümlede adının geçmesi bile imkansız derdin. SaçmalıkEn azından plot için 2y aradan sonraki zoroyu luffy’den güçlü yapmamış o anlamda dedim. Luffy power up öncesi cracker’i bile yenemiyordu nami+orman kazandırdı.
Luffy'e oldu bile aslında.Luffy ve Teache de olur diye düşünüyorum ve büyük ihtimalle olacak .