Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Nereye kadar gidebilirsin V2

Konuya ufacık bi güncelleme yaptım önceki gif kaybolduğu için.İsteyenler tekrar deneyebilir.

unknown.png

Bu durumda 3 kişi mi var ben de ?

7. Raunt dururuz gibi durmazsak 8'de kesin dururuz.

Ekran Görüntüsü (13).png
Gon'la Kurapika bir halta yaramaz. BM ve Shanks'la R7'ye gelirim. Belki R8'e de gelirim ve dururum. :D

7. Raunt dururuz gibi durmazsak 8'de kesin dururuz.
EoS Ban epey iyi aslında. Hem çok hızlı, hem hax, hem de kuvvetli. Bence R9'da durursunuz hocam. Toriko karakterleri yetişemez zaten. :D

Biri zaraki. Ama saçı tam çıkmasa da zilleri takılı gibi duruyor. Eski hali yani. Bu round 7’de shunsui oyalayıp kaybeder. Ordan sonra değeri daha da düşüyor.

Diğeri zoro. Bu ikili karakterine uygun davranacaksa zaten birbirleriyle dövüşürler.

qj3wikl.jpeg

Bir şey söylemeye gerek yok galiba. Thanos yeterli olur gibi sanki.

Yani iki taşlı MCU Thanos. O da temizleyemez.
Zaten tüm taşlar olsa bile buradaki pek çok kişiden elini şıklatmadan blitz yiyebilir eğer rakiplerin bilgisi varsa ..

Bu arada üzerindeki taşlar da güç taşı ve uzay taşı yani Thor'un gemisini basıp teserakt'ı aldıktan sonraki hali R6 da kalırlar gibi.

Bir daha şansımı deneyeyim...

unknown.png

Sonunda Kami-Sama yüzüme baktı. Bundan önce bir ikili daha geldi ancak 2 karakteri de bilmiyordum o yüzden bir kez daha SS aldım bu sefer bu ikili geldi :D

EMS Madara ve Monster Aizen hmm..

8. Raund'u geçsem bile 9 da dururum gibi. İlk7 raunt cepte zaten.

Ben de gene girdim. Telden ss atamıyorum zor yani uğraşmak istemedim. Tobirama ve Ulqiorra geldi. Ulqiorra kanatlı boynuzlu, karnından da siyah bir şey akıyor. Biracı bilmiyorum o yüzden 6’yı geçer mi emin değilim.

Ekran Görüntüsü (28).png
Kn6 Naruto ve SM Kabuto geldi. Sanırım yine R7 veya R8'de takılırım.