Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Nereye kadar gidebilirsin V2

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
Alta koyduğum gif ile ss alıp size denk gelen karakterler ile nereye kadar gidebilirsiniz ?

[img='https://s8.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-maker4abd0f4a8286ffc55d302664ca4180b0.gif',none,268][/img][img='https://s8.gifyu.com/images/ezgif.com-gif-makad8037d14750b2c1e7e4f9a499b18580.gif',none,267][/img]

1.Round
Hitoshi Shinso
l1hao.jpg

2.Round
Panda(JJK)
[img='https://i.pinimg.com/originals/ad/b0/f0/adb0f0eedfce9a3e34b9a7e187d54a3d.jpg',none,303][/img]

3.Round
Muzan Jackson
[img='https://i.pinimg.com/originals/0b/0c/d2/0b0cd2185df22093dfff60e5a87196b7.jpg',none,284][/img]

4.Round
Crocodile
[img='https://wallpapercave.com/wp/wp7486580.jpg',none,288][/img]

5.Round
Zenin Klanı
[img='https://otakusnotes.com/wp-content/uploads/2021/05/@07rizm-Twitter_46.jpg',none,496][/img]

6.Round
Law ve Kidd

images (10).jpeg

7.Round
Yamamoto ve Shunsui
images (13).jpeg

8.Round
Toriko ve Starjun(Pişirme Festivali)
images (9).jpeg

9.Round
Guy ve Kakashi(DMS ve 8 Kapı)
images (14).jpeg

10.Round
Canavarlar Birliği(Psykorochi dahil)
images (11).jpeg

11.Round
Garou vs Boros
images (12).jpeg

12.Round
Otsutsukiler
images (15).jpeg

ŞARTLAR

1 defa ss alma hakkınız vardır.Yani 2 karakter seçebilirsiniz en fazla

Karakterler resimdeki hallerinde.

ÇAKRA=REİATSU=BÜYÜ

Moderatör tarafında düzenlendi:
En zayıf benim muhtemelen. En fazla Eren'i yenebilirim. Güç bakımından sorun yok ama hız bakımından kalanlara yetişebileceğimi sanmıyorum.
Ekran Görüntüsü (3).png Ekran Görüntüsü (4).png

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (4).png
    Ekran Görüntüsü (4).png
    493.7 KB · Görüntüleme: 92
Esdeath ve Chopper geldi.

Esdeath ile ilk 4 aşamayı kolayca geçebilirim.
Katsuyuyu bölünemeden tamamen dondurabilir.
Paine karşı emin değilim ama
images
Şöyle bir zamanı dondurma gücü var bunu iyi ve etkili kullanabilirse Pain'i de alt edebilir. 6. ve 7. rakibi tanımıyorum.
Mereoleona ateş büyüsü kullanıyormuş. Ama normal ateş Esdeath'e fazla etki etmez. Esdeath buza şekil vererek kendine at bile yapabilen birisi. Buzdan 1000lerce bıçak yapıp ve buzdan asker yapıp çok yönlü de saldırabilir.
6. rakibi de elerim. Ama 7 hakkında hiç bir şey bilmiyorum.
Acnologia'ya zaten fazla hasar veremez.
Chooper de arkadan Esdeath'e amigoluk yapar.

@Adamator Esdeath baya bir güçlü. Tüm bir kıtayı dondurmuşluğu var.(Tabii birkaç gün hazırlık [a few days] ile yaptığı söylendi.)
Zamanı dondurma olayını günde bir kere kullanabiliyor ama rakibin soğuğa karşı bağışıklılığı varsa zaman donukken de hareket edebiliyor. (Çok rahat edemiyor biraz daha ağır çekim gibi anladığım kadarıyla)

Belki Mereoleona'yı geçersin (çünkü Esdeath'in uçma gibi bir avantajı var.) ama Julius'u geçebileceğini hiç sanmıyorum.

Banada bunlar çıktı;
Ek Açıklama 2020-05-31 202825.pngEk Açıklama 2020-05-31 202859.png

Sakura fodder gibi bir şey zaten. :D Fakat Tatsumaki süper.Acnogolia'a kadar sorunsuz gelir.Acnoyu yenermi bilemedim.Sanırım yener gibi

8AkE4vT0dsTwkAAAAASUVORK5CYII.png

AeOLqQFY2QIZAAAAAElFTkSuQmCC.png

Şansıma bu ikili çıktı.

Ay Mühürlü Savaş Arcı Rinnegan Sasuke (Rikudo'dan güç aldıktan sonraki hali) ve Juubi'yi kontrolü altına almayı başarmış Sharinnegan Juubi Jinc Obito

Bence Kaguya hariç bir rakibim yok. Kaguya'yı da eğer Juubito'da da güneş mührü varsa belki alabiliriz. Ancak pek sanmıyorum açıkçası. Gerçi Juubito'nun ölüm döşeğinde azcık fışkırttığı güç ile Kakashi, Kaguya'ya neler yaptı. Yine de emin değilim. Ancak Kaguya haricini yeriz.

-------------------------------------------------------

Esdeath ve Chooper geldi.
Chopper çapraz ateşte ölür zaten. Esdeath de hazırlık ve bilgi ile Pain i yener ancak Mereleona ona çok ters orada kalır gibime geliyor.

Sakura fodder gibi bir şey zaten.
Sakura özellike War Arc haliyle o gifteki isimlerin yarısından güçlü olabilir.

Fakat Tatsumaki süper.Acnogolia'a kadar sorunsuz gelir.Acnoyu yenermi bilemedim.Sanırım yener gibi
Bence Kaguya hariç bir rakibi yok Tatsumaki'nin.

Sakura fodder gibi bir şey zaten.
P2 Sakura'ysa o kadar zayıf değildir. En azından benimkilerden güçlü yani. :D

Fakat Tatsumaki süper.Acnogolia'a kadar sorunsuz gelir.Acnoyu yenermi bilemedim.Sanırım yener gibi
Tatsumaki güçlü de ben Julius'u geçer mi bilemedim. O kadar fazla büyüyü o kadar kısa zamanda yapıyor ki Tatsumaki baş edemeyebilir. Ayrıca adam hax. Tatsumaki'nin bariyerleri zaman büyüsünü dışarıda tutabiliyorsa bilemem ama OPM'de bir esper saldırdığında savunması kırılgan hale geliyordu. Yıkıcılıkta zaten kesin Tatsumaki ama hax yetenek kafamı karıştırıyor, bilemiyorum.

Acnologia da bunları yapabiliyormuş. İkinci feate Kıtasal diyen vardı. Yok ettiği adaların ya da ikinci resimde yok ettiği yerlerin büyüklüğünü bilmiyorum ama Kıtasal ise gerçekten, Tatsumaki'nin kazanabileceğini sanmıyorum.

Not: @Savior Assault Mod Meliodas seri sonu hali mi yoksa ilk gösterdiği hali mi?

Edit:
Bence Kaguya hariç bir rakibi yok Tatsumaki'nin.
Hocam Tatsumaki'nin o kadar üst seviye bir feati var mı?

NNT'yi geçebileceğini sanmıyorum hocam açıkcası.
EoS NnT seviyesi bir hız feati de yok zaten. (Bu arada yıldırım için geçerli hızı buldum galiba. Yaklaşık olarak Mach286,5 hızında hareket ediyor.)

Meliodas (rakamları yuvarlayacağım büyük bir değişiklik olmayacak.) 0,9 metreyi yıldırım 0,003 metreyi kat etmişken gitmiş. Kabaca Meliodas'ın hızı Mach286,5 * 300 = Mach85.950 yani Meliodas yaklaşık olarak ışık hızının 1/10'u ile gidiyor.

O zaman sorun yok.

Doğru :D Seninkiler biraz düşük seviye kalmış.Şansına küs :D
Evet biraz öyle oldu. :D

@Garou
Katılıyorum.Ayrıca hızı yakın olsa bile bu kadar fazla haxı olan bir takımıda yenebileceğini zannetmiyorum açıkcası.

Hocam Tatsumaki'nin o kadar üst seviye bir feati var mı?
Ya Tatsumaki, gücünü tutarken ve biraz dayak yemişken ki haliyle bir yandan inanılmaz güçlü bir canavar kombinasyonu ile dövüşürken bir yandan sahadaki herkesi herşeyden koruyacak bir bariyer ile güvenli bölgeye çekiyor. Hem de bir şehrin ortasında kocaman bir delik açıp o delikten devasa (ufak bir şehir kadar) bir yer altı şehrini yüzeye çıkarıyor...

Bunları da sırıtarak yapıyor.

NNT'yi geçebileceğini sanmıyorum hocam açıkcası.
Çok bir sorun görmüyorum.

Pain ve Kisame geldi.
Taş çatlasın 7.

Karakterleri bilmiyorum ama sohbete destek için paylaşıyorum. :)
Karakter1.pngKarakter2.png

@Eru O ikili ile rahat 12. raundun kapısını çalarsınız öncesinde çok zorlanmadan. Sonrası çok zor ama yine de 16. raunda kadar gitme imkanında var. Fakat 16 da patlarsınız.

Çıkan karakterler Aang ile Endeavor. İlk iki roundu geçerim. Levi zaten çok yavaş kalıyor. Eren'de ise yenilenme yeteneği büyük sıkıntı ama iki karakter de uçabiliyor ve ense zayıflığını biliyorlarsa geçerler.

Ama gel gelelim üçüncü maç, Katsuyu'nun canını yakamazlar. :D

Naruto ve Obito geldi.Kaguya'ya kadar hepsini geçeriz.Obito'ya ay mührü verirsek Kaguya'yı geçebiliriz bence.