Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Nereye kadar gidebilirsin V2

@Mergen İki kişi seçecektin :D

Valla potansiyel olarak. Sana burada rakip yok.

Sadece ve sadece feat olarak. 16 da belki durabilirsin o kadar. O da beeelki.

Black Clover fazla okumadağımından Asta’yı pek bilmiyorum ama bu kadroyla bir 10 ‘u geçeriz herhalde.

XMURKc.jpg

nuygCw.jpg

5147B52D-19AE-4407-94FD-796D1456DEFF.jpeg27DDEE25-ADF7-425D-B6AD-73FECECF0839.jpeg

Tekrardan yapayım dedim bunlar çıktı.İlk karakter KHR’dan Sanırım birinci patron fakat daha o bölümlere gelmediğim için güçlerini bilmiyorum.Jiraiya ilede Pain de durarım gibi.

@Batman Who Laughs Gon fos da KCM2 Minato güçlü bayağı. Mantıken KCM2 Naruto'yla denksin ama sende biraz daha tecrübe ve Hiraishin olduğu için Naruto'yu da geçersin. Sonra da tıkanırsın (mantıken) diye düşünüyorum.

Edit: Yamamoto'yu da mangaya göre alırsak, Bankai'ye geçmeden dalarsan alırsın ama EOS AM Meliodas'ı geçemezsin.

Valla yıkıcı güç olarak Yamamoto daha fazla olabilir ancak bence Julius ve Acnologia daha zor isimler Yamamoto'dan şahsen ben Yamayı bunların altına alırdım.

Haklısınız nız hocam ben de Acnonun daha güçlü olduğuna inanıyorum ancak Julius’u bilemiyorum.Yamaji daha güçlü güçlü gözüktü bana Julius’dan

Rikudo Sasuke ve Koro Sensei geldi takılırsam Kaguya’da takılırım gibi. O da Koro amcamızı pek bilmediğimden. Ama hatırladığım kadarıyla OP bir abiydi.

Ben iki karakter alıyoruz gibi anladım genellik 1’den fazla karakter koymuş. Eğer tek karakterse ilk çıkan Sasuke idi.

O da Koro amcamızı pek bilmediğimden. Ama hatırladığım kadarıyla OP bir abiydi.
Epey güçlü ama acayip yavaş Naruto'daki o üst seviyelere kıyasla.
Teşekkür ederim. Hız farkını Sasuke sayesinde kapatır kanısındayım ama epey yavaşsa Kaguya'yı alamazlar. Sasuke'den güçlü ve epey hızlı bir Naruto olmasına rağmen Kakashi ve Obito'dan yardım almasalar kazanamayacaklardı.

Teşekkür ederim.
Ne demek. :D

Hız farkını Sasuke sayesinde kapatır kanısındayım ama epey yavaşsa Kaguya'yı alamazlar. Sasuke'den güçlü ve epey hızlı bir Naruto olmasına rağmen Kakashi ve Obito'dan yardım almasalar kazanamayacaklardı.
Yok ya en üst hızı Mach 20'ydi. EoS Sasuke, Kaguya'nın falan ışık hızı civarı hızlarda gittiğini düşünürsek arada on binlerce kat fark var. Ama intihar saldırısı Gezegensel. Onu Sasuke'yle çalışarak Kaguya'nın yakınında bir yerde kullanabilirse muhtemelen Kaguya ölebilir. Ya da en azından ağır hasar alır. Sasuke'de de 2 mührün birden olduğunu varsayacak olursak kazanabilirler belki öyle ama zor.

Kazanamayacaklarını düşünüyorum ben de. Ama hız farkını kapatır derken Kaguya'yı kast etmedim. Diğer turlarda kurtarır, gerek hız gerekse ışınlanabilmeyle.

O kadar yavaş yani.
Yani Mach hızı ses hızı oluyor. Mach 20, ses hızının yirmi katı demek. Burada ses hızının birkaç yüz ya da birkaç bin katıyla gidebilecek tipler var değil mi? Işık hızına yakın olanları söylemiyorum bile. R3'te Katsuyu geliyor. İleri seviye ninjalara yakın hızı varsa buradan itibaren Koro Sensei tosbağa kalıyor.