Ben yanlış mı hatırlıyorum Popoviç reis sanki bağırıp çağırıyordu ya

Evet Popovich nadir örneklerden ancak onun siniri ve bağırması bile Avrupa ile kıyas kabul etmez, Popovich soft kalır orada.Ben yanlış mı hatırlıyorum Popoviç reis sanki bağırıp çağırıyordu ya
Evet ama maalesef rotasyon darlığından maçı kaybettiler.Alperen uçuyor yine
Bu tam olarak doğru değil. Kullanılan damıtma yöntemi Antik Mezopotamya ve de Antik Mısır'a dayanıyor. Yani şu an Arap Ülkelerinin olduğu cografyalraının antik zamanlardaki kültüründen geliyor. Direkt olarak "Arap İcadı" değil. Kaldı ki bu damıtma tekniğine ilk nerede rastlanıldığı ile alakalı. Rakı'nın formülü ve popülerliği direkt Osmanlı ve Osmanlı'daki Rumlar ile ilintili diye biliyorum.kökeni ve icadı Araplara dayanan Rakı’ya
O sırada LeBron ile Curry şarap içerek podcast yapıyorlar. xD XDSporcu rakı içmez sana hayatının en kötü performanslarından birini sergiledi
Biz yine de sporcular genel olarak alkolden uzak dursun diyelim hocamO sırada LeBron ile Curry şarap içerek podcast yapıyorlar. xD XD
Alperen üstüste çok zor maçlar oynadı o yüzden sarsılmıştır biraz, bir de Rakı'dan da çok off-day de İstanbul'a uçup gelmek daha çok yormuştur kesin. xD
Ben demem, zira öyle bir tabu yok, tarihin en büyük atletlerinin alayı da arasıra içerdi zaten bundan da kimseye bir şey olmaz.Biz yine de sporcular genel olarak alkolden uzak dursun diyelim hocam![]()
Ben demem, zira öyle bir tabu yok, tarihin en büyük atletlerinin alayı da arasıra içerdi zaten bundan da kimseye bir şey olmaz.
Ha partileyen, körkütük olan sporcuya benim de tavrım net. Ancak bu hayata da bir kere geliyorsun yani xD Çok da imam hatip kafa ile sporcu yetiştirmemek lazım.

Olur o dalgalanmalar normal. Çok hızlı girdi şimdi gerileme sürecine girdi. Bu son maça çok da düşüş demem yani.@Nabu genel bir düşüş mü başladı bana mı öyle geliyor, umarım yukarı doğru ivme başlar.
FIBA'dan da haberi yok malın xDAğlama oyna