Hahaha, aynen xD Sözde ajanın Tobi'yle ilgili bir tane bilgi bile vermemesiYıl olmuş 2026 hala sağda solda "Jiraiya'nın Akatsuki bilgilerini sağlayan Itachi idi, köydeki kimsenin canını yakmadı, Kisameyi oyaladı, Danzo'ya selam çaktı ve gitti" diyenler var xD Ne retcon bilirler ne de naratif.
Ya işte evrene retcon yapıştırınca bunun arkasındaki yarıkları kapatmak çok zor.Benim en anlamlandıramadıklarımdan birisi ise madem Tobi, Itachi'nin ajan olduğunu biliyor neden Akatsuki'ye katılmasına izin veriyor? Benim gördüğüm millet genelde Tobi'nin, Itachi'yi kendi amaçları için kullanmasını savunuyor ama bu çok mantıksız. Ne Itachi, Tobi'nin kullanabileceği birisi ne de kendisinin sağladığı herhangi bir katkı da yok. Hiçbir kuyruklu canavarın yakalanmasında bir katkısı olmuyor Itachi'nin. Hakkında çok fazla şey biliyor vs. Burda mantıklı olan şey Tobi'nin, Itachi'yi öldürmesi olmaz mıydı? Eğer gerçekten onunla ve Akatsuki ile ilgili bilgi yaysaydı durumu vahim olurdu yani.
Ben sana daha facia bir şey söyleyeyim. Sasuke'nin gözüne, Madara (tobi) yı görünce aktive olan Amaterasu koyana kadar, Naruto'nun içine soktuğun shisui gözlü kargayı Sasuke'ye sok, Tobi'yi görünce "Konoha'yı Koru" kodunu sıksın Tobi'ye ?? Yani adam kardeşine genjutsu sıkamadı mı eli ayağı titriyor xD İlla Sasuke'ye sıkılacak bişiler xDSözde ajanın Tobi'yle ilgili bir tane bilgi bile vermemesi