Ani dövüşte zor gibi. Bee büyük sorun çünkü. Pain birde Jiraiya'ya karşı evdeydi, Naruto'yu almaya da hazırlıklı gitti. Bee dönüşümü yapınca Bansho veya Shinra iş yapmaz gibi A de kaçabilir. Tek sıkıntı CT onu da sanırım Hachibi halleder bir ihtimal uyanır da BD atarsa. Kardeşler alır gibi. Bee büyük etken.@Nabu @Flying Raijin @Ronny
Pain hazırlıksız ani bir dövüşte A+Bee alabilir mi sizce? Minato'nun konusunda sormayayım dedim.
Hazırlıklı ne olur?Ani dövüşte zor gibi. Bee büyük sorun çünkü. Pain birde Jiraiya'ya karşı evdeydi, Naruto'yu almaya da hazırlıklı gitti. Bee dönüşümü yapınca Bansho veya Shinra iş yapmaz gibi A de kaçabilir. Tek sıkıntı CT onu da sanırım Hachibi halleder bir ihtimal uyanır da BD atarsa. Kardeşler alır gibi. Bee büyük etken.@Nabu @Flying Raijin @Ronny
Pain hazırlıksız ani bir dövüşte A+Bee alabilir mi sizce? Minato'nun konusunda sormayayım dedim.
Çok bir şey değişmez gibi. Minato gibi karşıyı kantırlayacak olabilse kazanırdı. Ama hazırlığın içine CT'in büyüğü adını unuttum o da girecekse, sıkıntı olur bunlara belki ama iki kişiler ve Bee tek başına Pain'e rahatlıkla rakip olabilecek birisi. Gene kardeşler alır.Hazırlıklı ne olur?Ani dövüşte zor gibi. Bee büyük sorun çünkü. Pain birde Jiraiya'ya karşı evdeydi, Naruto'yu almaya da hazırlıklı gitti. Bee dönüşümü yapınca Bansho veya Shinra iş yapmaz gibi A de kaçabilir. Tek sıkıntı CT onu da sanırım Hachibi halleder bir ihtimal uyanır da BD atarsa. Kardeşler alır gibi. Bee büyük etken.@Nabu @Flying Raijin @Ronny
Dövüş sahasına, tarafların bilgi seviyesine ve Nagato'nun savaş alanına ne kadar olduğuna göre değişir. Nagato'ya yakınlaştıkça pathler güçleniyor çünkü.Pain hazırlıksız ani bir dövüşte A+Bee alabilir mi sizce? Minato'nun konusunda sormayayım dedim.
Hazırlıklı ise Pain'in yenme ihtimali var.Hazırlıklı ne olur?
Hazırlıksız bu ikiliyi alması zor gibi bence de. Öyle ha deyip dalabileceğin isimler değil bunlar, sıkıntı yaratır her türlü.@Nabu @Flying Raijin @Ronny
Tam dönüşüm bence en zararlı çıkacağı durum gibi geliyor bana.Tam dönüşümle falan yiyebilir bunu
Hedef büyüyor evet, ama yanına da kolayca yaklaşamazlar. Ve Tendo neredeyse etkisiz kalır bence gücünün yeteceğini sanmam öyle bir kütleyi çekmeye. Her ne kadar 3 gama uçursa da.Tam dönüşüm bence en zararlı çıkacağı durum gibi geliyor bana.
Neden? Gama'nın ve diğer kurbağaların boyu Hachibi'ninki ile hemen hemen aynı. Bee'yi uçuramaması için bir sebep görmüyorum.Ve Tendo neredeyse etkisiz kalır bence gücünün yeteceğini sanmam öyle bir kütleyi çekmeye. Her ne kadar 3 gama uçursa da.
KEndi kendine cevaplamışsın zatenVe Tendo neredeyse etkisiz kalır bence gücünün yeteceğini sanmam öyle bir kütleyi çekmeye. Her ne kadar 3 gama uçursa da.
O Naruto uçmamak için kuyruğunu yere geçirdiğinden olmuştu. Aynısını Bee'de yapamaz diyemem ama Naruto çoktan birkaç kere gördüğü için olmuştu.@Garou
Olay boyut değilde güçle alakalı.Aynı Shinra tensei o kurbağalardan daha küçük olan kn6 Naruto'yu yerinden bile oynatamamıştı
Naruto'nun bilinçsizliği ile uçup uçmaması çok da alakalı değiller.Naruto bilinçsizdi. Ayrıca Gamalar ve Kn6'dan fiziksel olarak üstün Hachibi. Uçurabilir ama bu çok zor.