Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Naruto Evreni Genel Güç Seviyeleri ve Parametrelerine Dair Tartışma Başlığı.

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Genel geçer bir "power-vs" tartışma konumuz yokmuş. Ufak tefek sorular için bile konu açılmak zorunda kalmasın diye açıyorum.

IXd8h80.png

@Traktor

Forumda VS konularını o şekilde açmıyoruz. Ancak sormak istediğin soruyu istersen buradan tartışabiliriz.

Naruto'yu hızlı bi şekilde izleyip okumuştum. Ama biraz fazla hızlı olmuş karakterler hakkında o kadar bilgim olmadığını fark ettim.
Sormak istediğim Danzo, Sasuke MS'ye karşı kazanabilir mi?
Bazı yerlerde Danzo'yu Sasuke'nin o halde öldüremeyeceğini felan yazmışlardı.
Sizin fikirlerinizi duymak isterim teşekkürler. :)

@Traktor

Foruma hoş geldin.

Açıkçası bundan bir "kesinlik" olarak bahsedeceksek ; Hayır ! Danzo kesin bir şekilde MS Sasuke'yi yener diyemem, kesin kes yenebilse yenerdi zaten

Ancak bundan bir "olasılık" olarak bahsedeceksek; Evet ! Danzo büyük ihtimal MS Sasuke'yi yenebilirdi.

Karin, Danzo'nun Izanagisini çözüp Sasuke'yi ayıktıran kişiydi.

Tobidara ise Danzo'nun çakrasını optimum miktarda kullanmaya ve kotoyu saklamaya iten tehdit idi.

Bunlar olmadan ve Itachi silüeti belirmesi gibi tamamen hikaye bazlı saçmalıklar olmadan bu iki karakter aynı lokasyon da dövüşüyor olsalar işler farklı olabilirdi elbette ancak sorun şu.

Sasuke, Izanagi'yi çözemese bile Danzo Izanagi canlarını salakça kullanmaya ve Susano'yu bir türlü aşamamaya devam edecek.
Koto'ya gelince bunda %100 başarılı olup olamayacağını bile bilmiyoruz.

Nitekim evet o avantajlar olmadan Danzo'nun kazandığı bir senaryo düşünülebilir ancak yine de Danzo daha az favori taraf olurdu diyorum ben.

tL vs War Arc konusundaki yazıları görünce aklıma geldi. Sormak istedim.

EMS Naruto vs %100KCM Sasuke

• Karakteristik özellikleri aynı, değişen tek şey güçleri...
  • Savaş yerleri de Obito ile Sakura'nın Sasuke'yi bulmaya çalıştıkları boyut.

@Nabu @Flying Raijin @Ronny

Pain hazırlıksız ani bir dövüşte A+Bee alabilir mi sizce? Minato'nun konusunda sormayayım dedim.
Ani dövüşte zor gibi. Bee büyük sorun çünkü. Pain birde Jiraiya'ya karşı evdeydi, Naruto'yu almaya da hazırlıklı gitti. Bee dönüşümü yapınca Bansho veya Shinra iş yapmaz gibi A de kaçabilir. Tek sıkıntı CT onu da sanırım Hachibi halleder bir ihtimal uyanır da BD atarsa. Kardeşler alır gibi. Bee büyük etken.

Pain hazırlıksız ani bir dövüşte A+Bee alabilir mi sizce? Minato'nun konusunda sormayayım dedim.
Ani dövüşte zor gibi. Bee büyük sorun çünkü. Pain birde Jiraiya'ya karşı evdeydi, Naruto'yu almaya da hazırlıklı gitti. Bee dönüşümü yapınca Bansho veya Shinra iş yapmaz gibi A de kaçabilir. Tek sıkıntı CT onu da sanırım Hachibi halleder bir ihtimal uyanır da BD atarsa. Kardeşler alır gibi. Bee büyük etken.
Hazırlıklı ne olur?

Hazırlıklı ne olur?
Çok bir şey değişmez gibi. Minato gibi karşıyı kantırlayacak olabilse kazanırdı. Ama hazırlığın içine CT'in büyüğü adını unuttum o da girecekse, sıkıntı olur bunlara belki ama iki kişiler ve Bee tek başına Pain'e rahatlıkla rakip olabilecek birisi. Gene kardeşler alır.

Dövüş sahasına, tarafların bilgi seviyesine ve Nagato'nun savaş alanına ne kadar olduğuna göre değişir. Nagato'ya yakınlaştıkça pathler güçleniyor çünkü.

Ancak Bee gibi high kage denilebilecek biri ile A4 gibi Pain'e ters bir Low kage kombosunu Pain alamaz.

Hazırlıklı ne olur?
Hazırlıklı ise Pain'in yenme ihtimali var.

Ama Bee gibi yüksek seviyede bir karakter + A4 gibi biri yine de ağır bir kombo.

Ben Bee ile Pain aşağı yukarı denk, hatta Samehada ile tamamen denk görüyorum neredeyse. Tam dönüşümle falan yiyebilir bunu, BD emilebilir mi emin değilim. Kombo saldırılar çok çok tehlikeli. Durumu çözmeleri de çok sürmez. Bee uzaktan patlatır 5 sn sürede de Raikage 10 kere falan vurur Pain'e. Tabi çözülene kadar yorulurlar ama en büyük sıkıntı da Kutchiyose'ler ve alınacak önlemler. Çünkü konsantrasyon bozacak şeyler, gerçi Bee dönüşümü yaptıktan sonra hepsine tek atar Kutchiyoselerin.

Gerçekten de sıkıntı olacak tipler Pain'in başına. Ninjutsu emen Raikage'nin önüne geçip çekmeye çalışsa az da olsa çeker ama tamamını çekemeden yer yumruğu. En çok korunması geren Naraka'yı da götürebilir v2 haliyle ki bu zamana kadar sarf ettiği efora değer bence, yaparsa zaten 2 tane sıkıntı kalır Ninjutsu emen ama BD'ya yada Raikage'nin kondisyonu yeterse V2 bir saldırısına gider. Tendo ki o da Bee&A'in uzaktan vurup A'in içeriye girmesiyle gidebilir. Pota kardeşlerden yana bana göre.

Tam dönüşüm bence en zararlı çıkacağı durum gibi geliyor bana.
Hedef büyüyor evet, ama yanına da kolayca yaklaşamazlar. Ve Tendo neredeyse etkisiz kalır bence gücünün yeteceğini sanmam öyle bir kütleyi çekmeye. Her ne kadar 3 gama uçursa da.

@Garou

Olay boyut değilde güçle alakalı.Aynı Shinra tensei o kurbağalardan daha küçük olan kn6 Naruto'yu yerinden bile oynatamamıştı

Naruto bilinçsizdi. Ayrıca Gamalar ve Kn6'dan fiziksel olarak üstün Hachibi. Uçurabilir ama bu çok zor.

Naruto bilinçsizdi. Ayrıca Gamalar ve Kn6'dan fiziksel olarak üstün Hachibi. Uçurabilir ama bu çok zor.
Naruto'nun bilinçsizliği ile uçup uçmaması çok da alakalı değiller.

Hachibi her bir gamadan fiziksel olarak güçlüdür ancak 3'ü birden söz konusu olunca Gamalar yakındır oldukça. Kn6 ise bence daha önde Hachibiden.

Ayrıca Bee, bu tekniğin onu uçuramayacağını düşünse. Bijuu Mod Açar. NAruto ile Itachi'yi kucağında tutardı. O kadar teknik sallamak yerine demek ki Gyuki'yi kaldırabileceğini aklı kesiyor. Ha bence CT ile de işi kesin biter demem o ayrı.