Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Marvel Sinema Evreni Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

Ryan Gosling Ghost Rider olarak MCU'ya katılmış. Hayırlı uğurlu olsun.
Ryan Gosling'in 10 yıldır düzgün filmi yok yav. Blade Runner ile Barbie beeeelki, onun haricinde hep korkunç cast tercihlerinde oynadı bence GR'ye pek uymuyor ama en azından yıldız bir isim biraz seyirci çeker.

Ryan Gosling'in 10 yıldır düzgün filmi yok yav. Blade Runner ile Barbie beeeelki, onun haricinde hep korkunç cast tercihlerinde oynadı bence GR'ye pek uymuyor ama en azından yıldız bir isim biraz seyirci çeker.
Valla fanlar baya beğenmiş gibi duruyor zaten en çok istenilen castlardan biriymiş. GR'ye çok hakim olmadığım için ne kadar uyar bilemiyorum ama seyirci çeker kesin. Yönetmende Deadpool&Wolverine'i çeken abiymiş. 2028'de geliyor.

Mükemmel bir cast seçimi olmuş doom’un aksine.Gerçi Ryan için aklımda başka bir karakter vardı ama GR de olur.
Doom castı benimde içime sinmedi açıkçası fragmanda ses tonu farklı duruyordu RDJ'nin aksan falan yapmış ama Cillian Murphy veya Mads Mikkelsen seçselerdi keşke direkt. Ryan fena durmuyor gibi bazı çizgi roman karşılaştırmarları gördüm benziyor karaktere. Senin aklında kim vardı Ryan için?

Senin aklında kim vardı Ryan için?
blROI.jpg

Xd Şaka bir yana Adam warlock iyi giderdi diye düşünüyorum GotG 3 de ki oyuncuyu hiç beğenmedim ya(Oyunculuğunu değil de tipi)

Son düzenleme:
blROI.jpg

Xd Şaka bir yana Adam warlock iyi giderdi diye düşünüyorum GotG 3 de ki oyuncuyu hiç beğenmedim ya(Oyuncuşuğunu değil de tipi)
Tipini ben de beğenemedim yakışmamış role. Adam Warlock karizması yok adamda. Ryan güzel olabilirmiş bak onun yerine. Yeni Black Panther oyuncusu da duyurulmuş bu arada David Jonsson. T'challa'nın oğlunu oynayacakmış. Bence bu yola gitmek yerine T'challa'yı öldürmeden yeni bir aktörle devam etselerdi daha iyi olurdu. Çok daha fazlası yapılabilirdi karakterle.

Spider-Man'i izledim. Kötü bir film olmamakla beraber çok boş ve anlamsız bir film olmuş bence. Ne iyi ne de kötü ancak çok vasat.

Ellerindeki karakter Marvel'ın en geniş, en kapsamlı ve tartışmasız olarak en iyi kötü adam galerisine sahip olan Spider-Man iken filmde Scorpion dışında herhangi bir kötü adam kullanılmaması gerçekten çok yazık olmuş. Nerede Kingpin, Hobgoblin, Kraven, Hydro-Man, Rhino, Chameleon, Venom, Jackal vs. ?? Tombstone bile sadece tek bir sahnede kullanılmış onun dışında ne var ne yok sadece Scorpion. Ki Scorpion da tek başına Spider-Man dengi veya ana kötü materyali birisi değil. Haa öyle bile olsa şükür ederdim ancak değil, sadece jobber olarak bir kaç sahnede kapışıyorlar o kadar. Filmde Spider-Man mitosuyla ilgili neredeyse hiçbir şey yok desem yeridir. Bari Oscorp'u falan koysaydınız.

Filmin ana kötüsü Jean Grey ve Damage Control. Ki Jean Grey de o kadar zorlama olmuş ki. Yani Jean Grey iki dakika adam akıllı Spider-Man'e anlatsa derdini hiçbir sorun olmayacak yani... Bir de Hulk'un biraz sahnesi var ve o sahneler gayet güzel olmuş bence. Böyle Hulk görmeyi özlemişim. Thor'un gözünden değil de Spider-Man'in gözünden Hulk'a bakmak gerçekten korkutucu.

Yani film plot olarak çok zayıf ve anlamsız. Spider-Man sahneleri güzel. Yani şehirde gezmesi, savaşması, yeni ağ teknikleri vs. falan gayet güzel onlarda sorun yok. Peter Parker'ın kişisel hayatı ve sorunları, yalnızlığı da iyi ele alınmış. Yani çok özel bir yanı yok ancak kötü de değil yani. Sıkıntı olan kısım filmin olarak bir yere varmıyor olması... Yani nerede Spider-Man 2 nerede Brand New Day... Film tamamen Jean Grey'i evrene sokmak için yazılmış gibi. Yanına birazcık da Spider-Man koymuşlar.

Punisher ise ne yalan söyleyeyim çok beğenmedim. Yani bence genel olarak Punisher ile Spider-Man birbiri ile çok gidecek karakterler değiller. Yani en azından böyle bir yakınlık yakışmıyor bence. O konuda Daredevil ile daha iyi Punisher. Biraz gereksiz buldum kendisini.

Filmde 6 kollu Spider-Man görememek de üzdü.

Filmin ilk yarısını biraz daha beğenirken, ikinci yarısında odağın neredeyse tamamen Jean Grey'e kaymış olmasıyla o kadar da beğenmedim. Genel olarak ise dediğim gibi vasat.