Ryan Gosling'in 10 yıldır düzgün filmi yok yav. Blade Runner ile Barbie beeeelki, onun haricinde hep korkunç cast tercihlerinde oynadı bence GR'ye pek uymuyor ama en azından yıldız bir isim biraz seyirci çeker.Ryan Gosling Ghost Rider olarak MCU'ya katılmış. Hayırlı uğurlu olsun.
Mükemmel bir cast seçimi olmuş doom’un aksine.Gerçi Ryan için aklımda başka bir karakter vardı ama GR de olur.Ryan Gosling Ghost Rider olarak MCU'ya katılmış. Hayırlı uğurlu olsun.
Valla fanlar baya beğenmiş gibi duruyor zaten en çok istenilen castlardan biriymiş. GR'ye çok hakim olmadığım için ne kadar uyar bilemiyorum ama seyirci çeker kesin. Yönetmende Deadpool&Wolverine'i çeken abiymiş. 2028'de geliyor.Ryan Gosling'in 10 yıldır düzgün filmi yok yav. Blade Runner ile Barbie beeeelki, onun haricinde hep korkunç cast tercihlerinde oynadı bence GR'ye pek uymuyor ama en azından yıldız bir isim biraz seyirci çeker.
Doom castı benimde içime sinmedi açıkçası fragmanda ses tonu farklı duruyordu RDJ'nin aksan falan yapmış ama Cillian Murphy veya Mads Mikkelsen seçselerdi keşke direkt. Ryan fena durmuyor gibi bazı çizgi roman karşılaştırmarları gördüm benziyor karaktere. Senin aklında kim vardı Ryan için?Mükemmel bir cast seçimi olmuş doom’un aksine.Gerçi Ryan için aklımda başka bir karakter vardı ama GR de olur.
Senin aklında kim vardı Ryan için?
Bir 10 yıl daha genç olsa Nikolaj Coster-Waldau'dan çok iyi adam warlock olurdu, o gençken Warlock için istediğim kişilerden biri oydu.Adam warlock iyi giderdi
Kingslayer reis cuk otururmuş role harbiden,Bir 10 yıl daha genç olsa Nikolaj Coster-Waldau'dan çok iyi adam warlock olurdu, o gençken Warlock için istediğim kişilerden biri oydu.
Tipini ben de beğenemedim yakışmamış role. Adam Warlock karizması yok adamda. Ryan güzel olabilirmiş bak onun yerine. Yeni Black Panther oyuncusu da duyurulmuş bu arada David Jonsson. T'challa'nın oğlunu oynayacakmış. Bence bu yola gitmek yerine T'challa'yı öldürmeden yeni bir aktörle devam etselerdi daha iyi olurdu. Çok daha fazlası yapılabilirdi karakterle.![]()
Xd Şaka bir yana Adam warlock iyi giderdi diye düşünüyorum GotG 3 de ki oyuncuyu hiç beğenmedim ya(Oyuncuşuğunu değil de tipi)