Thor Love and Thunder filmini izledim.Üzerinden birkac gün geçti.Thor ve film hakkında içimden gecen birkaç seyi söyleyeyim
Öncelikle en sevdigim Marvel karakteri benim açık ara Thor.Hatta en sevdiğim 10-15 kurgusal karakterden biri.Şunu açık bir şekilde söyleyebilirim ki bu izledigim karakter Thor degil.Kesinlikle bunu kabul etmiyorum.Böyle bir Thor olamaz.Tamam epik bi Thor beklemiyorum artık anladım da, bu kadar da değil yani.
Thor Ragnarok filminde hadi anlayabiliyorum yine biraz.Daha doğru dürust hayatında kimseyi kaybetmemiş, 1-2 tane dısinda büyük krizlerle yüzleşmemiş;savaş, sex, içki ücgeninde bin küsur yıldır yaşayan daha enerjik, komik bir karaker anlaşılabilir.Fakat bu filmde artık anneni,babanı,kardeşini,memlektini,sayısız arkadaşını,onurunu, her şeyini kaybetmiş bir adamsın.Her şeyi "Thor depresyona girdi, spor yapti, savaştı,düzeldi hehe" diye anlatamazsın.1000 küsur yaşında birisinin birkaç yıl icinde sevdiği herkes ölmüş.Yani bu bizim 1 hafta içinde tüm sevdiklerimizin ölmesi gibi bir şey.Ne bileyim biraz ağırlığı olması gereken bir şeymiş gibi geliyor bana.
Film hakkında çok da bir şey söylemek istemiyorum.İzlerseniz 5-6 sahnede biraz gülersiniz o kadar.Gerisi tamamen bomboş bir film.Merak uyandırıcı bir süru olay var ama hiçbiri açıklanmadan 1-2 espiriyle geçiştiriliyor.Açık ara en kötu Thor filmi ve en kötu Marvel filmlerinden birisi.