O zaman şöyle söyleyeyim. 2017 yılında Marvel bir retcon yaşadı ve süreklilik baştan başlatıldı. O zamandan bu zamana olanları okuman çok daha kolay olur. Ancak tam istediğin kıvamda bunu yapabilmen için ingilizce geliştirmen şart.Daha çok 2. seçenekten bahsediyordum.
İngilizcem yeterli seviyede o sıkıntı değil dediğiniz şeye nereden başlayacağımı söylerse mutlu olurum.O zaman şöyle söyleyeyim. 2017 yılında Marvel bir retcon yaşadı ve süreklilik baştan başlatıldı. O zamandan bu zamana olanları okuman çok daha kolay olur. Ancak tam istediğin kıvamda bunu yapabilmen için ingilizce geliştirmen şart.Daha çok 2. seçenekten bahsediyordum.
Daha başka soruların varsa, marvel hakkında benden daha bilgili @Ascalon u etiketleyeyim.
En güncel marvel dönemine(Fresh Start dönemin adı) bakmak istiyorsan 2018 deki Infinity Wars eventi ve sonrasında çıkan şeylere bakabilirsin ama Türkçeleri var mıdır hiç bilgim yok.İngilizcem yeterli seviyede o sıkıntı değil dediğiniz şeye nereden başlayacağımı söylerse mutlu olurum.O zaman şöyle söyleyeyim. 2017 yılında Marvel bir retcon yaşadı ve süreklilik baştan başlatıldı. O zamandan bu zamana olanları okuman çok daha kolay olur. Ancak tam istediğin kıvamda bunu yapabilmen için ingilizce geliştirmen şart.Daha başka soruların varsa, marvel hakkında benden daha bilgili @Ascalon u etiketleyeyim.Daha çok 2. seçenekten bahsediyordum.
Bu Marvel Cosmic'i için (özellikle eski düzeni için) önemli bir konu bunu detaylıca daha sonra müsait olduğum bir zaman anlatayım ancak bu konuda @Ascalon benden daha yetkin olabilir onu da etiketleyeyim.Beyonder ve Molecule Man'in olayı nedir? Bir ara birleşmişler filan. Birde Beyonder'a retconlar gelmiş galiba, önceki Beyonder ile sonraki Beyonder arasındaki fark nedir?
Tamam o zaman, ben sizi beklerim. Bu arada Ascalon foruma uzun süredir uğramıyor, cevap verir mi bilemem.Nabu' Alıntı:Bu Marvel Cosmic'i için (özellikle eski düzeni için) önemli bir konu bunu detaylıca daha sonra müsait olduğum bir zaman anlatayım ancak bu konuda @Ascalon benden daha yetkin olabilir onu da etiketleyeyim.
Eğer çeviri yardımı ile okunabilecekse okuyabilirim yada türkçe çeviri varsa.Yok okunmuyorsa sağlık olsun.Türkçe'ye çevrilmiş hikayeleri okurum artık.Bir kaç güzel Moon Knight run'ı var okunabilecek. İşte ingilizce olayına eğilseniz biraz daha topluca okumalar yapılabilir .. Teşekkürler tekrardan.Sizde isterseniz ve müsait olduğunuz sıralar sohbet edebiliriz.Bu aralar Moon Knight'ı acaip okumak istiyorum.Dizinin etkisi sanırım

O olaya olduğunu sanmıyorum çünkü orada Aquaman tanrı olmamıştı burada tanrı demiş. Ayrıca Superman Kuvvet Tanrısı olmuştu burada güneş demiş. Batman bilgelik tanrısı idi burada karanlık denmiş.bu olaya mı yapılmış
dediğiniz gibi büyük ihtimalle.Altaki kutucuk da kuvvet tanrısı yüzünden dedim acaba o olaya bir gönderme mi(çünkü süpermen dediginiz gibi kuvvet tanrısı olmuştu.) ama sanırım kuvvet tanrısı dediği ya shazam ya da ww herhalde.O olaya olduğunu sanmıyorum çünkü orada Aquaman tanrı olmamıştı burada tanrı demiş. Ayrıca Superman Kuvvet Tanrısı olmuştu burada güneş demiş. Batman bilgelik tanrısı idi burada karanlık denmiş.bu olaya mı yapılmış
Bence Justice League'in comics alemindeki statüsüne bir gönderme olmuş.