Genel Kahramanbaykuş Film İzleme Topluluğu - Genel Konu

Bu pazara kadar The Crow adlı filmi izleyelim arkadaşlar hem bir çizgi roman uyarlaması olduğu için sitedeki herkesinde ilgisini çekebileceğini düşünüyorum.
Filmi daha önceden izlediğini bildiğim @Nabu da bize katılabilir isterse. :p

Filmi daha önceden izlediğini bildiğim @Nabu da bize katılabilir isterse.
İzlemeyeli çook uzun zaman oldu. Hoşuma gitti bu fikir. Katılmaya çalışırım.

tumblr_oi3aa9eOLm1rp0vkjo1_500.gif

5-6 kişi toplanabilirsek yeniden başlatalım isterseniz bu etkinliği.
Devamlılığı uzun sürmese de beraber bi 4 5 film izlesek bile kârdır diye düşünüyorum. Katılmak isteyen ve ben iyi filmler biliyorum diyen yönetici olabilir.
@LuLu

@Rakatas Bulunduğum mahallede internet altyapısı olmadığı için dsl im yok. Telefondan giriyorum ben. Film indirebilecek kota problemi olabiliyor. Ben katılamayabilirim ancak önceki film önerilerine baktım güzel bir etkinliğe dönüşebileceğinden şüphem yok. Sadece film izleyenlerin bir kritik yapması sohbet konusu oluşturması daha verimli bir hal almasına yol açabilir. @Ascalon un vakti varsa tekrardan başlanması hoş olur. İzlediğim filmler gelirse veyahut katılırsam bende yorum atarım.

Konuyu açıp hadi su zamana kadar izleyin diyodu. Konu acı phadi tartışın diyodu.
Hmm, herkesin izlemediği bir şey bulmak zor. Ben Tarık kadar da sanat filmi meraklısı değilimdir daha popülistimdir sanırım. O yüzden hem sizin izlemediğiniz hem de benim bildiğim film bulmak çok zor.

@Ascalon un vakti varsa tekrardan başlanması hoş olur. İzlediğim filmler gelirse veyahut katılırsam bende yorum atarım.
Kendisi en son 10 Haziran'da aktif olmuş. :D
@Nabu o zaman yönetici siz olur musunuz hocam?

Katılımlarınızı Bekliyoruz
@Garou @Nabu @Mihawk @teddybear01 @Homelander @Darkseid @ChildofLightness @Uncle Paulie @Earendill @Shrimp @Flyjin @Mergen
Ve eklemeyi unuttuklarım.
@Ascalon'un dediği gibi film zevklerinde uyuşmazlıklar çıkıyor. Daha sonra da bir kaç haftaya, grubun bir kesimi etkinlikten soğuyor ve katılmayı bırakıyor.

Ya bende katılabilirim ama izleyeceğimiz filmlerin nispeten popüler olması yararımıza olur diye düşünüyorum.Hatta eski popüler film serilerine bile. Bana uyar.

Film oylamalarında da şöyle bi önerim var;

Herkes o hafta izlemek istediği bir filmi yazsın buraya.Sonra üyeler kendi önerdikleri film dışında izlemek istedikleri diğer önerilen filmlere oy versin.
Çıkan oylamada en yüksek oyu olan filmi birlikte izleriz.

Transcendence Türkçeye evrim diye çevrilmiş bir bilim kurgu filmi. Baş rol Johnny Deep.

Herkese hitap eder mi bilmiyorum. Eğer yeterli katılım olursa izleyelim derim. Ben önümüzdeki hafta indirmeyi planlıyorum.

Başka film önerisi yoksa başlatalım etkinliği benim önerim resimdeki film katılım sağlamayı düşünenler yorum atarsa sevinirim

Ekli dosyalar

• E5BE7173-BC0F-4C49-BD27-749E9B717305.jpeg
    E5BE7173-BC0F-4C49-BD27-749E9B717305.jpeg
    866.5 KB · Görüntüleme: 51
Ben katılırım.

@LuLu ben haftaya cumaya kadar izlemiş olurum filmi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri