GattacaKatılırım sıra hangi filmde?
İzlemeyeli çook uzun zaman oldu. Hoşuma gitti bu fikir. Katılmaya çalışırım.Filmi daha önceden izlediğini bildiğim @Nabu da bize katılabilir isterse.
Bende çok isterim ama hem yeterli katılım(tartışma vesaire) olmuyor hem de izleyen kişilerin film zevkleri uyuşmayabiliyor.@Ascalon
Bu etkinliği yeniden başlamak isteriz hocam.
Kendisi en son 10 Haziran'da aktif olmuş.@Ascalon un vakti varsa tekrardan başlanması hoş olur. İzlediğim filmler gelirse veyahut katılırsam bende yorum atarım.
Ne yapmam gerekiyor ?@Nabu o zaman yönetici siz olur musunuz hocam?
Ben de bilmiyorum kiNe yapmam gerekiyor ?
Hmm, herkesin izlemediği bir şey bulmak zor. Ben Tarık kadar da sanat filmi meraklısı değilimdir daha popülistimdir sanırım. O yüzden hem sizin izlemediğiniz hem de benim bildiğim film bulmak çok zor.Konuyu açıp hadi su zamana kadar izleyin diyodu. Konu acı phadi tartışın diyodu.
@Ascalon'un dediği gibi film zevklerinde uyuşmazlıklar çıkıyor. Daha sonra da bir kaç haftaya, grubun bir kesimi etkinlikten soğuyor ve katılmayı bırakıyor.Kendisi en son 10 Haziran'da aktif olmuş.@Ascalon un vakti varsa tekrardan başlanması hoş olur. İzlediğim filmler gelirse veyahut katılırsam bende yorum atarım.![]()
@Nabu o zaman yönetici siz olur musunuz hocam?
Katılımlarınızı Bekliyoruz
@Garou @Nabu @Mihawk @teddybear01 @Homelander @Darkseid @ChildofLightness @Uncle Paulie @Earendill @Shrimp @Flyjin @Mergen
Ve eklemeyi unuttuklarım.