Genel Kahramanbaykuş Film İzleme Topluluğu - Genel Konu

@Ascalon
Hocam bu filmi sanırım izleyemenler var henüz cevap verilmediğine göre(bu akşam izleyeceğim ben de
smile.png
).
Bu filmi çarşambaya kadar izlemiş olalım.Pazartesiye az bir süre kalıyo. Aynı haftada iki film izleyemem diyen olursa da herkesin izlemiş olduğu bir filmi konu alalım diyorum.

Trois Couleurs üçlemesini bir süredir izlemek istiyordum, o yüzden oyum Trois Couleurs: Bleu'ya.

Seçenekler bunlarsa Trois Couleurs'a oy atıyorum.
Ama gönül istiyor ki bu hafta vurdulu kırdılı bir aksiyon filmi olsun.

Başka oy kullanan yok sanırım ben Llewyn Davis istiyordum ama verceğim oy durumu değiştirmiyor zaten. Gelecek çarşambaya kadar Trois Couleurs izleyelim.

Arkadaşlar bundan böyle katılımın artması ve izleyenlerinde izlediklerini daha rahat izlemesi için aksiyon ve bilim kurgu odaklı filmler seçmeye çalışacağım.
MV5BM2Y4ZGVhZjItNjU0OC00MDk1LWI4ZTktYTgwMWJkNDE5OTcxXkEyXkFqcGdeQXVyMTQxNzMzNDI-horz.jpg

The Crow: imdb 7,6 bir çizgi roman uyarlaması
Starship Troopers: imdb7,2 bol aksiyonlu bilim kurgu klasiği
Gattaca: imdb 7,8 zamanının en ilginç bilim kurgularından yazarı ve yönetmeni Truman Show'un yazarı
The Raid: 7,6 aksiyon sinemasında tarihe geçmiş bir film.

Katılımcılar: @Sae @Thanos @Sinbad of the Seven Seas @Adamator @Earendill @ugur_tatli @teddybear01

Benim oyum Gattaca'ya. Truman Show en sevdiğim filmlerden birisi ve tarz ile konu olarak Gattaca ilginç duruyor.

Tamamdır ozaman bu hafta Gattaca bir daha ki hafta ise The Crow izleyelim. Pazar günü konuyu açarım.

Geri