Dil bilgim iyi değil, iyi olduğunu iddia ettiğimi de hatırlamıyorum. Zaten seni tanıdığımdan dolayı önceki yazının şaka olduğunu söylemiştim. Utkan abi konusuna gelince, Utkan abi Batman hayranıdır bunu biliyormuşsun zaten. O sebepten dolayı bir şaka yaptım, Utkan abinin sevdiği karakterlere ufak bir takılma olsun, Utkan abi oraya gelir.Hiç anlamadım ne niyetle konuşuyosun. Kim olduğunu da çıkaramadım. Yazdığım şey "genel kültür düzeyinde bilen". Yani derinlemesine bilmeyen. Nabu buna niye itiraz etsin adam batman gurusu ve filmi pek beğenmemiş işte. Ben az biliyorum ben beğendim.Nick'i tanıyorum o yüzden "genel kültürü yüksek olma" ve yazım hatalarını bir şaka olarak değerlendireceğim.Güldüm, Utkan abi gelince daha çok eğleneceğimi düşünüyorum.Ben baya beğendim filmi. Nabu'nun uzun yorumunu tam okuyamadım çünkü dağıldım, çok heyecanlı yazmış, ama anladığım kadarıyla koyu batman hayranı olarak o beğenmemiş. aslında bu film batman fanlarına yapılmamış bence. hatta comic fanlarına bile yapılmamış. benim gibi konuya sadece genel kültür olarak vakıf olan insanlara yapılmış daha çok. o yüzden fikir ayrılıkları olması normal.
bu arada popüler olan her "maske"yi protesto sembolü haline getirmelerine de bayıldım(!!!). film de tam bu bozuk psikoloji üzerine kuruluydu zaten.![]()
![]()
Ama senin nesnesi yüklemine uymayan cümlene bakılırsa, ben batman veya comic hakkında baya baya genel kültür ötesi bi bilgiye sahip oluyorum. Iyiymiş. B-)
Yok sanki tanıcam ya. Çok tanıdık geldin bana şu an.![]()
Ben seni tanıdım ama hoş geldin. O yüzden nispeten de olsa tartışma yaratabilecek olan cümlelerini görmezden geliyorum. Yoksa
Gerçekten iyiymiş.