Çizgisini koruyan bir şeyler görmek güzel.Genel itibariyle bu seri hakkında yorum yapmıyorum.Aksiyon macera sever biri için değeri çoktur.Bu filmde sadece ''acaba başarabilecek mi?'' dedirten bir heyecan yaratan sahne yoktu.Bol koşturmalı güzel bir Tom abi filmi.

Ne demem gerektiğini bilmiyorum.Film hakkında kötü yorumlar duymuş ve okumuştum.Bu beklentiyle izledim fakat yine de hayal kırıklığı oldu.Çocuk filmi izliyor gibiydim.Yani bu film vahşet içermeli,karanlık olmalı ve itaatkar Venom fikrini de kim çıkardı.Hey seni sevdim.Hadi takılalım.WTF.
Venom'un gerçek formuna döndüğü sahnelerde cgı berbat olmuş.Salın şu seriyi Marvel güzel işler çıkarabilir.

Gogol Serisi
O kadar uzun zaman olmuş ki Rusça film izlemeyeli ilk filmde odaklanamadım konuşmalardan ötürü.Nikolay Vasilyeviç Gogol'un eserlerinden hareketle yapılmış bir film serisi.Aslında seri demek tam anlamıyla doğru değil çünkü uzun bir film üçe bölünmüş.Kaldığı yerden devam ediyor filmler.Doğa üstü olaylar,şeytanlar,iblisler,ölüler vs. derken epey geniş bir evreni var.Gizem hat safhada.Özellikle ikinci film bu konuda cidden iyiydi.Oyunculuklar konusunda yarım kalmış.Özellikle başrol zamanla soğukkanlı bir adama dönüşüyor nedensizce.İzlerken beğendim ve sürükleyiciydi.Tavsiye edilir.

Karakter hakkında pek bilgim yok fakat önceki animasyonlarda daha güçlü ve kudretli bir Constantine vardı diye hatırlıyorum.Kendinden önceki yapımlardan çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.Tabi
@Nabu ya da sormak gerek.Dışarıdan bir izleyici olarak beğendim.

Life of Pi'nin farklı versiyonu.Onun kadar kaliteli değil belki ama son zamanlarda izlediğim en iyi arkadaşlık ve dostluk filmleri arasında.Yanlız filmde çok konuşma veya olay olmuyor.Sıkılanlar olabilir.