Bu planlarımız dahilinde. @Nabu buna benzer başka emojiler arıyordu, bulduğunda ve/veya fırsat bulduğunda ekleyecektir.Şu emojilerden daha çok olsa ve klasik hareketli forum emojilerinden de biraz eklense güzel olurdu.
Buldum klasörledim hatta, fakat arada seyahat ettim, yeni laptop aldım onunla uğraştım emojiler eskisinde, ekleyeceğim hepsini yakın zamanda inş. @TraoBu planlarımız dahilinde. @Nabu buna benzer başka emojiler arıyordu, bulduğunda ve/veya fırsat bulduğunda ekleyecektir.
Anladım, iki emoji orada durunca biraz garip duruyordu.Bu planlarımız dahilinde. @Nabu buna benzer başka emojiler arıyordu, bulduğunda ve/veya fırsat bulduğunda ekleyecektir.
Tamamdır hocam eline sağlık, özellikle hareketli emojileri forumlarda kullanmak güzel oluyor.Buldum klasörledim hatta, fakat arada seyahat ettim, yeni laptop aldım onunla uğraştım emojiler eskisinde, ekleyeceğim hepsini yakın zamanda inş. @Trao
Yaptığım koleksiyonda hareketliler yok henüz, ancak onlarda aklımda merak etme, eski forumumuzda vardı hatırlarsan gene benzer şeyler ekleme niyetindeyim.Tamamdır hocam eline sağlık, özellikle hareketli emojileri forumlarda kullanmak güzel oluyor.
Bu arada hayırlı olsun.
Sağolasın daha iyileri sizlerin olsun.Bu arada hayırlı olsun.
Hatırlıyorum.eski forumumuzda vardı hatırlarsan gene benzer şeyler ekleme niyetindeyim.
Eyvallah hocam kolay gelsin. : )Yaptığım koleksiyonda hareketliler yok henüz, ancak onlarda aklımda merak etme