Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

İstek ve Öneriler

• Konbuyu başlatan Fang
  • Başlangıç tarihi
:saykora::ishglare: Şu emojilerden daha çok olsa ve klasik hareketli forum emojilerinden de biraz eklense güzel olurdu.

Bu planlarımız dahilinde. @Nabu buna benzer başka emojiler arıyordu, bulduğunda ve/veya fırsat bulduğunda ekleyecektir.
Buldum klasörledim hatta, fakat arada seyahat ettim, yeni laptop aldım onunla uğraştım emojiler eskisinde, ekleyeceğim hepsini yakın zamanda inş. @Trao

Bu planlarımız dahilinde. @Nabu buna benzer başka emojiler arıyordu, bulduğunda ve/veya fırsat bulduğunda ekleyecektir.
Anladım, iki emoji orada durunca biraz garip duruyordu. :D
Buldum klasörledim hatta, fakat arada seyahat ettim, yeni laptop aldım onunla uğraştım emojiler eskisinde, ekleyeceğim hepsini yakın zamanda inş. @Trao
Tamamdır hocam eline sağlık, özellikle hareketli emojileri forumlarda kullanmak güzel oluyor. 🙂
Bu arada hayırlı olsun.

Tamamdır hocam eline sağlık, özellikle hareketli emojileri forumlarda kullanmak güzel oluyor. 🙂
Bu arada hayırlı olsun.
Yaptığım koleksiyonda hareketliler yok henüz, ancak onlarda aklımda merak etme, eski forumumuzda vardı hatırlarsan gene benzer şeyler ekleme niyetindeyim.

Bu arada hayırlı olsun.
Sağolasın daha iyileri sizlerin olsun.