Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

İstek ve Öneriler

• Konbuyu başlatan Fang
  • Başlangıç tarihi
Kahraman Baykuş oluşumunun büyümesi ve gelişimi açısından Youtube kanalına ve video yapımına önem verilmeli artık.Çünkü görsel doküman yazılı dokümandan çok daha fazla iş yapıyor artık.İnsanlar tembelleştiği için bir şeyleri okumaya eriniyor.Yeterli imkan ve zamanınız olmadığının farkındayım fakat bir şekilde istenilene ulaşmak için pastada büyük bir pay bu.

Kahraman Baykuş oluşumunun büyümesi ve gelişimi açısından Youtube kanalına ve video yapımına önem verilmeli artık.Çünkü görsel doküman yazılı dokümandan çok daha fazla iş yapıyor artık.İnsanlar tembelleştiği için bir şeyleri okumaya eriniyor.Yeterli imkan ve zamanınız olmadığının farkındayım fakat bir şekilde istenilene ulaşmak için pastada büyük bir pay bu.
Bunun bizde farkındayız da zaman, imkan, kadro, gelir-gider ilişkisi vs gibi şeyler hızımızı kesti. Geri döneceğiz umarım.

Anketlerde kimin kime oy verdiğini görürsek güzel olur, anti Lee, WB, Madara oy atanları mimleyip cezalandıracağım. :smugggy:

Ek olarak, kendi mesajlarımızı silebilme özelliği de gelmeli. Sanırsam belli başlı üye gruplarına özeldi bu yetki.

Moderatör tarafında düzenlendi:
mimleyip cezalandıracağım
Tamda bu yüzden o özellik yok. Kişilerin özgür iradesine karışmak gibi olmasın diye. Çünkü tüm anket türleri savaş ya da turnuva anketi olmuyor. İdeolojik ya da psikolojik anketlerde oluyor. Nitekim kimin verdiğini görmek trolleri ortaya çıkarırdı evet bu güzel olurdu ancak milleti huzursuz edebilir.

kendi mesajlarımızı silebilme özelliği de gelmeli
Bunun için belli bir üye ve güvenilirlik seviyesine gelmek iyi olur. Çünkü zırt pırt mesaj atıp silen tipler olabiliyor. Zaten forumda henüz çok aşırı bir trafik olmadığından istenmeyen bir mesajı biz hemen silebiliyoruz.

@Nabu Hocam köpekler için bir forum açılaabilirmi sitenin alanına girmiyor ama burda köpekleri seven ilgilenen insanlar var. Bende şu zamanlarda köpekle kafayı bozucam rüyama girdi bugün dobermanları toprağa falan ekiyorduk :D

O bambaşka bir profesyonellik alanı ve o tarza sahip forumlar zaten var. Burada en fazla bir iki başlık açarız.

the batman who laughs'i tanıtır mısınız veya çizgi romanını mercek altına alır mısınız?

the batman who laughs'i tanıtır mısınız veya çizgi romanını mercek altına alır mısınız?
Kısa bir vadede yapamam çünkü o karakteri tam olarak anlamak için DC Metal'i full okumam gerek ve ben henüz bitiremedim işten güçten. Ancak okuyunca elbeette, neden olmasın.

Peki Black Widow'u ya da Darkseid'ı tanıtabilir misiniz?
Black Widow için olumlu yanıt vermiştik zaten.

Darkseid'a gelince elbette ileride tanıtılabilir. Ancak şimdilik aslında ufak bir Darkseid tanıtımımız var.

Yeni Tanrılar konsepti ve kökenlerini anlatırken Darkseid'ın da kökenlerini az çok anlatmıştık. Ona bakmak isteyebilirsiniz.

Kimin Nesi: New Gods

Mutantları güçsüzden güçlüye küçük hayat hikayeleri ile anlatarak sıralayabilir misiniz? @Nabu
Birde @Ascalon bey black widow tanıtımını ne zaman yaparsınız?

@Nabu hocam, uzun bir süredir kahraman baykuş sitesine kim nedir ya da er meydanı ya da en güçlü kisiler gibi şeyler yapılmıyor. Sizin yazılarınızı okumayı açıkçası çok özledim. Bu tür şeyler ne zaman geri dönersiniz. (Birde daha önce yazdıklarınıza bir güncelleme yapılabilir , zaten sizde bunu söylemiştiniz). Kahraman baykus sitesi sanki biraz boş kaldı gibi. Birde bence kahraman baykuşun youtube hesabında marvel ilgili bir video çekerseniz bunun kahraman baykuşu bilmeyen insanları çekebileceğini düşünüyorum ve cok beğeni toplayabilir. Mesela daha önce hazırlamış olduğunuz 12 en güçlü Hulk'u videosunu yaparsanız bunun çok ilgi görebileceğini düşünüyorum. Böylelikle kanal gelişir ve sitemiz daha çok tanınır. Birde dc ile ilgili olan videolar 10-15 bin görüntüleme yapmışken Thor ile ilgili görüntüleme 400 bin izlenme yapmış bu yüzden hulk ile ilgili bir video yaparsanız baya bir izlenme alabilir bence. Bununla birlikte kahraman baykuş youtube kanalına ilk önce marvel ağırlıklı videolar gelmeli kanalın büyümesi için. Yeterince kanal ünlenince de Dc'ye döneriz. ^^

Sizin yazılarınızı okumayı açıkçası çok özledim.
Ben de yazmayı çok özledim fakat çok yoğun çalışıyorum. Kış sezonu umarım bunlara vakit bulabileceğim.

kahraman baykuşun youtube hesabında marvel ilgili bir video çekerseniz bunun kahraman baykuşu bilmeyen insanları çekebileceğini düşünüyorum
Şu sıralar bu mümkün değil. Çünkü yazı neyse fakat video çok zaman alan bir şey.

Peki hocam siz bilirsiniz. Yazılarınızı iple çekiyor olacağım. ^^

@Nabu hocam yazı yazmaya başladığınız zaman, varsa Doomsday'in en güçlü hallerini yazabilir misiniz ya da tanıtımını yapabilir misiniz?
Not: Sıkıştırmak gibi olmasın ama Black Widow tanıtımı ne zaman gelir hocam? Baya bir zaman geçti de hocam.

@Nabu hocam varsa Doomsday'in en güçlü hallerini yazabilir misiniz ya da tanıtı mını yapabilir misiniz?
Not: Sıkıştırmak gibi olmasın ama Black Widow tanıtı mı ne zaman gelir hocam? Baya bir zaman geçti de hocam.
@Nabu yeni işi yüzünden meşgul o yüzden pek bir şey yapamıyor 1 yıldan fazla süredir duran projeleri var. O yüzden biz sadece oturup bekleyeceğiz.

@Garou
Nabu nun işi olduğunu ben de biliyorum. Yanlızca eğer işi biterse ve yazı yazmaya müsait bir vakti olursa o zaman Doomsday'i yazabilir mi demek istedim ama biraz eksik yazmışım şimdi düzeltim. Birde Black Widow'u Ascalon yazıcaktı, ben de merak ettim ne zaman gelir diye ondan sordum. Baya bir zaman geçtide.

Mesajı alıntıladığımızda mesajın tamamı kapanmadan gözüküyor. Uzun mesajlarda sıkıntı oluyor bu durum. Halbuki alııntı yaptığımızda belli bir noktasını bir tıkla gizlese, o tıka bastığımızda devamını okusak güzel olurdu.