Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

İstek ve Öneriler

• Konbuyu başlatan Fang
  • Başlangıç tarihi
F

Fang

Misafir
Üyelerin de en azından bir rengi olsa güzel olur. Çevrimiçi olanlara bakılınca çok boş gözüküyor.

Bahsettiğim şey, standart renk içindi zaten. Başlangıç rengi farklı bir şey yapılsa daha güzel olur diye düşündüm. Böyle çok yayvan gözüküyor.

Şimdi her üyeye renk beğendirmek zor. BU tip her platformda olduğu gibi üyenin "default" bir renki vardır öyle kalacaktır.. Renkli nick, renkli bir üyelik ile gelebiiyor. Bunun haricinde yakın zamanda bu konuda bir değişiklik yapmayı düşünmüyoruz.. Öneriniz için teşekkürler.

Sitede yayımlanan konuların ve içeriklerin, forumda göz önünde bulunması ve daha kolay ulaşılabilir olması daha iyi olmaz mıydı? Mesela son çıkan yazılar, en üstte kayan bir banner ile gösterilse forum için daha rahat olurdu bence.

@Fang Güzel fikir . Teşekkürler.

Şimdilik sitedeki tüm işleri Kahraman Baykuş Çalışmaları

Buradan yayımlıyorum. Ancak senin dediğin gibi daha dikkat çekici bir yol da izlenebilir. Forum biraz daha kalabalıklaşınca belki bu tarz bir yöntem izleriz. Birde bu kullandığımız forum modülünün tam olarak neler yapabileceği vede yapamayacağı bizim içinde net belirlenmiş değil alışıyoruz bu modele :D

Hocam sitede Death Seed Sentry'i tanıtan bir yazı yazabilir misiniz? Sanırım sadece Uncanny Avengers'de görülüyor, benim de onu okuma fırsatım yok :(

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam sitede Death Seed Sentry'i tanıtan bir yazı yazabilir misiniz? Sanırım sadece Uncanny Avengers'de görülüyor, benim de onu okuma fırsatım yok :(
Şu an programımızda yok. Zaten Death Seed Sentry tanıtımı olmaz. Direkt Sentry'i tanıtırız ve o sırada DSS den de bahsederiz ancak yakın bir zaman da olacağına garanti veremem. Fakat illaki bir Sentry tanıtımı gelir.

Spor konusunu canlandırmayı düşünüyor musunuz? İlgilenen varsa F1 bölümü de olmasını istiyorum.

Spor konusunu canlandırmayı düşünüyor musunuz? İlgilenen varsa F1 bölümü de olmasını istiyorum.
Ben şahsen NBA ağırlıklı yazıyorum vakit buldukça, yönetimin kalanı ise pek sportif sayılmaz. Ancak burası bir forum ve forum olmanın güzel yanı herkesin usulünce her şeyi paylaşıma açabilmesidir. Eğer ilginiz varsa siz bununla ilgilenebilir ve bizleri bilgilendirebilirsiniz.

Site, günlük işlerden dolayı forumun her yanını eş derecede kasamıyoruz. Bu noktada siz sevgili üyeler devreye giriyor elbette. İyi Günler.

Ben şahsen NBA ağırlıklı yazıyorum vakit buldukça, yönetimin kalanı ise pek sportif sayılmaz. Ancak burası bir forum ve forum olmanın güzel yanı herkesin usulünce her şeyi paylaşıma açabilmesidir. Eğer ilginiz varsa siz bununla ilgilenebilir ve bizleri bilgilendirebilirsiniz.
Site, günlük işlerden dolayı forumun her yanını eş derecede kasamıyoruz. Bu noktada siz sevgili üyeler devreye giriyor elbette. İyi Günler.
Şu an Formula 1 konusu açabilir miyim? Ana konu olarak?

Yarın boş vaktim olursa açacağım. Hatta yarış yarıs konuyu güncelleyebilirim. Fotoğraf koyacak kadar zamanım olmayabilir.

Bence bu emoji-smileyler silinip yerlerine daha güzelleri, hani böyle daha insanı iyi ifade eden şeyler eklenebilir. Skype smileyleri bu konuda çok iyiydi, Discord vasat. Neyse işin ucu MSN'e kadar kaçmadan ben kaçayım ufaktan. :rolleyes:

Bence bu emoji-smileyler silinip yerlerine daha güzelleri, hani böyle daha insanı iyi ifade eden şeyler eklenebilir. Skype smileyleri bu konuda çok iyiydi, Discord vasat. Neyse işin ucu MSN'e kadar kaçmadan ben kaçayım ufaktan.
Yeni Emojiler eklendi. Boyutlarını ayarlamaya vaktim yoktu o yüzden biraz büyük kaçtılar belki @Ascalon ilgilenir daha rütuşlar için.

Hayırlı olsun. Gittikçe yeni emojiler eklenir. Buraya istek emojileri atıp durmayın. Ancak denk geldiğiniz güzel bir paket vs varsa özelden atabilirsiniz.

Emojiler yeni diye cılkını çıkarıp her halta kullanmayın. Uyarı yersiniz arkadaşlar.

Bence bu emoji-smileyler silinip yerlerine daha güzelleri, hani böyle daha insanı iyi ifade eden şeyler eklenebilir. Skype smileyleri bu konuda çok iyiydi, Discord vasat. Neyse işin ucu MSN'e kadar kaçmadan ben kaçayım ufaktan.
Yeni Emojiler eklendi. Boyutlarını ayarlamaya vaktim yoktu o yüzden biraz büyük kaçtılar belki @Ascalon ilgilenir daha rütuşlar için.

Hayırlı olsun.
Oruç reis vaaay. The Kid reiz de olaydı tam olurdu, eline sağlık.

Hocam kimin nesi tanıtımlarında biraz gösterim sunsanız güzel olur :)

Eskiden yaptığınız tanıtımlarda (Barry Allen, Superman vs.) başarılarını gösteren resimler koyuyordunuz ama son zamanlarda azalttınız veya koymamaya başladınız. Bence koyarsanız daha güzel olur :)

Hocam kimin nesi tanıtımlarında biraz gösterim sunsanız güzel olur

Eskiden yaptığınız tanıtımlarda (Barry Allen, Superman vs.) başarılarını gösteren resimler koyuyordunuz ama son zamanlarda azalttınız veya koymamaya başladınız. Bence koyarsanız daha güzel olur
Bunu dikkate alacağız.

Şimdi tanıtımlarına gösterim koymak aslında benim stilim o sebeple @Ascalon un tanıtımlarına karışamam o oldum olası sade ve şık tutar kısaca güçlerini belirtir. Ancak ben inceden bir respect thread havası veririm. Son tanıtımım Doctor Fate' de karakterin tarihi ile ilgili çok fazla detay olduğundan güçlere çok fazla eğilmedim.

Ondan önce Orochimaru tanıtımı yaptım. Oroc'un çok feati yok zaten ancak güçlerinden bahsettim. Ondan da önce Martian Manhunter vardı ve onda gösterim sunmuştum.

Yani her tanıtıma koyamayabiliyorum ya da o karakter ile ilgili bir respect thread fikrim oluyor o yüzden tanıtıma koymuyorum vs. Mesela wonder woman'ın kini tanıtımdan ayırıp RT yapmıştım.

Bundan sonra dikkat edeceğim ancak bu karakterin tutarlılığı, yazının uzunluğu, benim o anki moduma göre değişebiliyor. Sağolasın tavsiye için.