F
Fang
Misafir
Üyelerin de en azından bir rengi olsa güzel olur. Çevrimiçi olanlara bakılınca çok boş gözüküyor.

Şu an programımızda yok. Zaten Death Seed Sentry tanıtımı olmaz. Direkt Sentry'i tanıtırız ve o sırada DSS den de bahsederiz ancak yakın bir zaman da olacağına garanti veremem. Fakat illaki bir Sentry tanıtımı gelir.Hocam sitede Death Seed Sentry'i tanıtan bir yazı yazabilir misiniz? Sanırım sadece Uncanny Avengers'de görülüyor, benim de onu okuma fırsatım yok![]()
Ben şahsen NBA ağırlıklı yazıyorum vakit buldukça, yönetimin kalanı ise pek sportif sayılmaz. Ancak burası bir forum ve forum olmanın güzel yanı herkesin usulünce her şeyi paylaşıma açabilmesidir. Eğer ilginiz varsa siz bununla ilgilenebilir ve bizleri bilgilendirebilirsiniz.Spor konusunu canlandırmayı düşünüyor musunuz? İlgilenen varsa F1 bölümü de olmasını istiyorum.
Şu an Formula 1 konusu açabilir miyim? Ana konu olarak?Ben şahsen NBA ağırlıklı yazıyorum vakit buldukça, yönetimin kalanı ise pek sportif sayılmaz. Ancak burası bir forum ve forum olmanın güzel yanı herkesin usulünce her şeyi paylaşıma açabilmesidir. Eğer ilginiz varsa siz bununla ilgilenebilir ve bizleri bilgilendirebilirsiniz.Spor konusunu canlandırmayı düşünüyor musunuz? İlgilenen varsa F1 bölümü de olmasını istiyorum.
Site, günlük işlerden dolayı forumun her yanını eş derecede kasamıyoruz. Bu noktada siz sevgili üyeler devreye giriyor elbette. İyi Günler.
Bence bu emoji-smileyler silinip yerlerine daha güzelleri, hani böyle daha insanı iyi ifade eden şeyler eklenebilir. Skype smileyleri bu konuda çok iyiydi, Discord vasat. Neyse işin ucu MSN'e kadar kaçmadan ben kaçayım ufaktan.
Oruç reis vaaay. The Kid reiz de olaydı tam olurdu, eline sağlık.Bence bu emoji-smileyler silinip yerlerine daha güzelleri, hani böyle daha insanı iyi ifade eden şeyler eklenebilir. Skype smileyleri bu konuda çok iyiydi, Discord vasat. Neyse işin ucu MSN'e kadar kaçmadan ben kaçayım ufaktan.Yeni Emojiler eklendi. Boyutlarını ayarlamaya vaktim yoktu o yüzden biraz büyük kaçtılar belki @Ascalon ilgilenir daha rütuşlar için.
Hayırlı olsun.
Bir kaç bir şey daha eklendi. Ctrl + F5 yapın arkadaşlar.eline sağlık.
Bunu dikkate alacağız.Hocam kimin nesi tanıtımlarında biraz gösterim sunsanız güzel olur
Eskiden yaptığınız tanıtımlarda (Barry Allen, Superman vs.) başarılarını gösteren resimler koyuyordunuz ama son zamanlarda azalttınız veya koymamaya başladınız. Bence koyarsanız daha güzel olur