Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Öngörü/Teori Infinity War Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

@father

Doğru :D

Zaten film evrenlerinde featler çok kısıtlı oluyorlar o yüzden karşılaştırmak mantıksız oluyor.

@father @Noralyma

Sonsuzluk Taşları'nın gücü hakkında söylenen pek çok ortak ve güçlü şey var filmde. Hatta senelerdir bütün Marvel filmlerinde. Filmin ana olayı zaten Sonsuzluk Eldiveni'nin evrensel etkilere sahip olması ve çizgi romanda da böyleydi. Bu kadar lafzi olmaya gerek yok gücü konusunda, oldu olacak sadece kamerada öldüğü gösterilenleri etkiledi diyelim :D

Marvel Stüdyoları'nın başkanına göre, sadece insan vb. canlılar değil, "evrendeki bütün canlıların yarısı ölmüş" hatta.

https://www.thewrap.com/infinity-war-thanos-snap-animals-kevin-feige/

@Morakira

Hocam o kadar ciddi değilim ya :D

Elbette IG'nin çok güçlü olduğunu düşünüyorum sadece @fatherın gittiği mantık doğrultusunda yorumladım ben :D

bende diyorumki gücünü söylemekle olmuyor bir feat olması lazım :D thor 2 de malkith gerçeklik taşıyla dünyayı mı ne yok ediyodu o zaman sadece gerçeklik taşı bile planet level :D

Bu gün ikinci kez izleyeceğim muhtemelen @NABU ya benzet hislere sahip olacağım hadi bakalım :D

Şöyle bir şey buldum. Detaylar çok fena.

rm4hw7.jpg

Epey güzel bir görsel olmuş.Yalnız kaptanın arkasındaki kadını tanıyamadım.Romanov mu?Sağdaki poster tam olarak ne anlama geliyor?Thor sanki bilek güreşi yapacakmış gibi.Kaptan Marvel'da bi gözükmüş.
Tüm filmi özetlemiş resmen.Çok beğendim.

@demkir

Evet, Black Widow o. Posteri ben de bilmiyorum. Thor'u öyle düşünmemiştim :D Benim için ben vurucu nokta, Tony'nin elinde Peter'ın maskesini tutması. Tony'nin IW'deki karakteri ve genel olarak karakter gelişimi güzel oldu zaten MCU'da.

Bir de Roket'in Groot'un oyunuyla oynaması.

Bir de Roket'in Groot'un oyunuyla oynaması.
Vayyy.Bak ben onunla oynadığını fark etmemiştim.
Tony'nin elinde Peter'ın maskesini tutması.
Zaten resmin odağında o var. O yüzden ona pek değinmedim.Öte yandan Tony'nin bu ''Ben senin babanım'' tarzı ruh haline pek anlam veremedim ben.Yani sinema sektörü olarak.Belki çizgi romanlarda Tony böyle biridir onu bilemiyorum.Fakat sinemadaki Tony'nin buna evrilmesinin altındaki neden çok boş.Bir anda 90 derece dönüş tuhaf geldi bana.

Benim gibi tinypic sitesinin linklerini göremeyenler varsa. Buyrun arkadaşın attığı resim şu;

[img='https://s8.postimg.cc/qjuikf3ut/rm4hw7.jpg',none,903][/img]

Hayır, yani kimseyi öldürmeye çalışmadı anlamında söylemiştim
Tamam bunu ben de söylüyorum zaten. Benim orada sorduğum bunun nedeni idi. Kaldı ki o "amaç" kısmını Endgame çok zedeledi Thanos adına. Bildiğin sıradan bir tirana dönüştü o yüzden dediğim gibi bu kadar ciddi ve acımasız biri neden her iliştiğini "Finalde benimle dövüşürsünüz kanka o yüzden şimdi elleşmiyorum, kıps !" yapıp yolladı ? Onun sorusu idi o.