Vayyy.Bak ben onunla oynadığını fark etmemiştim.Bir de Roket'in Groot'un oyunuyla oynaması.
Zaten resmin odağında o var. O yüzden ona pek değinmedim.Öte yandan Tony'nin bu ''Ben senin babanım'' tarzı ruh haline pek anlam veremedim ben.Yani sinema sektörü olarak.Belki çizgi romanlarda Tony böyle biridir onu bilemiyorum.Fakat sinemadaki Tony'nin buna evrilmesinin altındaki neden çok boş.Bir anda 90 derece dönüş tuhaf geldi bana.Tony'nin elinde Peter'ın maskesini tutması.
Hocam Thanos'un amacı bu değildi ki. Kimseye "huaa nasıl da çaktım ama" yapmadı çünkü amacı bu değildi.Misal Thanos neden "kahraman" olarak herkesi sağ bıraktı her karşılaşmasında ? Tek açıklaması dahi yok
Benim dediğim ile bunun alakasını göremiyorumKimseye "huaa nasıl da çaktım ama" yapmadı
Sanki izleyecekmiş gibi sormuşum ya. Ah bu ben.Düştü mü torrenti?
Hayır, yani kimseyi öldürmeye çalışmadı anlamında söylemiştimBenim dediğim ile bunun alakasını göremiyorumKimseye "huaa nasıl da çaktım ama" yapmadı![]()
Tamam bunu ben de söylüyorum zaten. Benim orada sorduğum bunun nedeni idi. Kaldı ki o "amaç" kısmını Endgame çok zedeledi Thanos adına. Bildiğin sıradan bir tirana dönüştü o yüzden dediğim gibi bu kadar ciddi ve acımasız biri neden her iliştiğini "Finalde benimle dövüşürsünüz kanka o yüzden şimdi elleşmiyorum, kıps !" yapıp yolladı ? Onun sorusu idi o.Hayır, yani kimseyi öldürmeye çalışmadı anlamında söylemiştim