Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Öngörü/Teori Infinity War Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

@Noralyma
güç taşı > cüce yıldız değil mi ? :D ayrıca heladan güzel bir dayak yemişti. bence, Baltalı Thor > Iw Iron-man > Ragnarok Thor

@father

Güç taşı > cüce yıldız değil bence :D

Ironman'ın heladan güzel dayak yemeyeceğini nerden biliyoruz ? Çok güç dengesizlikleri var çok..

@Noralyma
filmde güç taşının gücünü pek göremedik sadece bir uydu yok etti ama çr'ye bakarsak güç taşı >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> cüce yıldız olur

Iron-man heladan nasıl dayak yesin adam 4 taşlı thanosa kafa tutt. hela city buster filandır :D

@father

Güç taşını kimin kullandığına göre değişiklik gösterir o :D

Tekrar söylüyorum Ironman tek taşlı Thanos'a kafa tuttu çünkü sadece güç taşını Ironman'ın üzerinde kullandı.. Daha Thor, 2. Avengers filminde bir şehiri yok ediyordu. Hani çekici Yıldırım'la doldurup birşeye vuruyordu..

Ragnaroktaki Thor daha güçlü ve Hela bu adamı alıyor :D

Hela uydu seviyesi felandır. Bana gelip Ironman uydu yedi deme o mahalle büyüklüğündeydi :D

güç taşını kim kullanırsa kullansın cüce yıldızdan güçlü olur (çr'ye göre )
Iron-man tek taşlı thanosa kafa tutmadı thanos da 4 taş vardı ama 2 tanesini kullandı yani minimum ıron-man 2 taşlı thanos ile dövüştü. dediğin sahneyi hatırlıyamadım ama çekiçsiz ultrondan dayak yemişti :D
hela neye göre uydu seviyesi onu anlıyamadım ?

@father

Cüce Yıldız'dan güçlüdür ama her kullananın gücü aynı olmaz (Thanos'da kullandı Drax'ta fakat Thanos daha güçlüydü)

Gerçeklik taşını Ironman üstünde mi kullandı yoksa başka bişeyin üstünde mi onu düşün :D

Ironman'ın üstünde kullanmadı sadece kayayı yarasaya çevirip Ironman'ın üstüne saldı bide ateş fırlattı üstüne ama Ironman'ın üstünde gerçeklik taşını kullanmadı. Ironman'ın üstünde kullansaydı Ironman şuan başka birşeye dönüşmüş olurdu.

Çekiçsiz Ultron'dan dayak yedi ama Thor'un 2. Avengers filmindeki gücü ile Ragnaroktaki gücü aynı mı ? :D

2. Avengers filminin çekiçli Thor'u ragnaroktaki Thor kadar güçlü değildir.

Surtur en ama en az gezegen seviyesinde. Asgard'ı yok ediyordu.. Hela bu adama nasıl kılıç sokuyor ? :D

Sence şehir seviyesinde olsa o kılıçlar ona girer mi :D

ben cüce yıldızdan güçlü olur dedim kullanana göre tabikide değişir.
dediğin gibi gerçeklik taşını ıron-man üstünde kullanmadı zaten filmde gerçeklik taşını doğrudan drax ve mantise kullandı.
Ragnorak Thor > Avengers 2 thor bu belli zaten sormaya gerek bile yoktu
Surtur direk planet buster zaten. ama hela'nın ona kılıç sokması bir şey değiştirmez hulkta yumruk atmıştı öyle bakacaksak :D
hela moon level filansa jl süpoyu filanda alır o zaman ?

@father

JL Superman gezegenden güçlü zaten :D ?

Mother box'lar gezegene şekil verecek güçte gezegenden güçsüz birşeyi yok eder gezegenden güçlü birşeyi canlandırır gibi birşeyler söylüyorlardı. Zaten 2 Mother box ayırdı Supes ile Cyborg.

Iron-man heladan nasıl dayak yesin adam 4 taşlı thanosa kafa tutt.
1. Avengers filminde araya Captain girmese Thor, Iron-Man'i bir temiz dövüyordu. O Thor'un daha güçlü versiyonunu Hela elinin kiri gibi dövdü. Mjollnir'i patlatan birinden zırh ile korunamazsın.

Iron-Man'in Thanos ile dövüşmesi tutarsızlık kısmına giriyor zaten. Nitekim IW bu konuda berbat bir iş çıkarttı. Bak 3 sayfadır tartışıyorsunuz :D

sadece bir uydu yok etti
Uydu yok etmedi sadece üzerinden biraz kaya parçaları aldı diye biliyorum.

----------------------------------

Genel tavsiyem ise MCU güç dengeleri berbat olduğundan çok zorlamamanız gençler. Beyniniz yanar alim allah :D

Iron-man heladan nasıl dayak yesin adam 4 taşlı thanosa kafa tutt.
1. Avengers filminde araya Captain girmese Thor, Iron-Man'i bir temiz dövüyordu. O Thor'un daha güçlü versiyonunu Hela elinin kiri gibi dövdü. Mjollnir'i patlatan birinden zırh ile korunamazsın.
Iron-Man'in Thanos ile dövüşmesi tutarsızlık kısmına giriyor zaten. Nitekim IW bu konuda berbat bir iş çıkarttı. Bak 3 sayfadır tartışıyorsunuz :D

sadece bir uydu yok etti
Uydu yok etmedi sadece üzerinden biraz kaya parçaları aldı diye biliyorum.
----------------------------------

Genel tavsiyem ise MCU güç dengeleri berbat olduğundan çok zorlamamanız gençler. Beyniniz yanar alim allah :D
ama ordaki ıron-man zırhıda Iw deki gibi değildi, peki hocam hela Iw ıronmanı alabiliyorsa hela'nın buster leveli nedir ?

bu arada benim bildiğim tüm uyduyu yok etti ama ıron-man'a sadece bir parçası denk geldi. dediğiniz doğru MCU güç seviyeleri çok değişken dediğiniz gibi en iyisi zorlamamak :D

@father

JL Superman gezegenden güçlü zaten :D ?

Mother box'lar gezegene şekil verecek güçte gezegenden güçsüz birşeyi yok eder gezegenden güçlü birşeyi canlandırır gibi birşeyler söylüyorlardı. Zaten 2 Mother box ayırdı Supes ile Cyborg.
Jl süperman nerde gezegen seviyesi olucak hocam. filmde mother box'un pek bir şeyini göremedik. ona bakarsak IG de Universal ama filme bakarsak universal'ın yanından bile geçemez :D

@father

Filmin repliklerine bakın hocam :D

Mother box'lar gezegene şekil verecek güçteymiş. Gezegenden güçlü birşeyle temas ederse onu canlandırır felan diyorlardı. Superman'ın gezegenden güçlü olması şaşırılacak birşey değil zaten.
DCEU'nun güç seviyeleri genel olarak MCU'dan güçlüydü.

IG için evrensel gibi birşey demediler ki filmde :D ama Mother Box için gezegene şekil verecek güçte dediler ve gezegenden güçlü birşey ile temas ederse onu canlandırır diyorlardı

@Noralyma
hocam repliklere göre gidiceksek bruce banner tony'e thanosa anlatırken onda 2 taş var o bile evrenin güçlü varlığı olmasına yeter gibi bir cümle söylüyodu. replikler yerine featlere baksak daha iyi olur. ama repliklerede bakarsak evrenin en güçlü adamı olmak mı daha iyi gezegene şekil vermek mi ? :D

Bu arada bence güç seviyesi olarak her zaman MCU>DCEU idi tabi şu 10 yıl için söylüyorum. villianlar bile yeter DCEU için :D

@father

Diğer kozmik varlıkları biliyorlarmıydı evrenin en güçlüsü derken :D

Featlere bakarsak yine Superman planet level çünkü iki Mother box'lar ayırdı. Mother box'lar gezegene şekil gerçek güçteymiş işte niye kabul etmeyelim ki :D

Zaten o kadar Tanrı'nın,orduların,GL'ların yapamadığı şeyi Supermanın 2 saniyede yapması Gezegensel olduğunu belli eder bence.

Güç seviyesi derken kahramanların güç seviyesinden bahsediyodum :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hulk surturu biliyordu surtur planet level thanos da evrenin en güçlü adamı olduğuna göre surturdan da güçlü oluyor :D

bende diyorumki mother boxlar'ın planet level bir feati yok. dediğin tanrılarıda filmde hiç hiç görmedik yani onlarında güç seviyelerini bilmiyoruz :D

kahramanlardan bahsediyorsan Iw çıkana kadar DCEU > MCU Iw çıkdıktan sonra MCU > DCEU tabi bu fikirden fikir'e değişir ona bir şey diyemem :D

Hayır Marvel evreninde Eternity vs. yok mu ? :D

2 taşlı Thanos nasıl Eternity'den güçlü olacak ya da o seviyedekilerden :D

bende diyorumki mother boxlar'ın planet level bir feati yok
Bende diyorum ki Thanos'un evrenin yarısını yok ettiğini gösteren bir feat yok sadece insanların yok oluşunu ve Guardiansların yok oluşunu gördük.. Evrenin yarısını saymayacaz o zaman :D

DCEU > MCU Iw çıkdıktan sonra MCU > DCEU tabi bu fikirden fikir'e değişir ona bir şey diyemem
Kahramanların en güçlüsü hangisinde dersen MCU'da :D Eğer genele bakarsak DCEU az farkla önde gibi. Dr.Strange,Thor,Ironman var.. Ve kahraman sayısı 15 felan. Burda kahraman sayısı 6 ve 2 kişi güçlü.. Orda 15 kişiler ve 3 kişi güçlü :D

filmlere bakarak konuşmuyormuyuz eternity'i o yüzden saymadım.
dünyanın yarısının yok oluşunu gördük hocam :D dediğiniz gibi evrenin yarısı yok oldu diyemeyiz şuanlık ama mother box'a da planet level diyemeyiz onu gösteren ufacık bir feat bile yok :D

eğer kahramanların geneline bakarsak Iw filminden sonra MCU derim. DCEU aquman,shazam,flash gibi karakterlerin solo filmini çekince öne geçebilir diye düşünüyorum :D tabi yenilmezler 4 de marvel bir delilik yapıp karakterleri daha çok güçlendirmezse yada cosmic karakter koymazsa :D

Dünyanın yarısını gördük ama evreni görmedik :D

Gezegensel bile olmuyor o feat :D

Superman gezegenden güçlüdür bence. Çok belli zaten herneyse boşver film evrenini :D

film evreni çok karışık :D Ig thanos için bile gezegenden güçlü çok belli diyemeyiz. en iyisi film evreninde pek karakter karşılaştırmamak çünkü çoğu karakter acayip değişkenlik gösteriyor :D