1. Avengers filminde araya Captain girmese Thor, Iron-Man'i bir temiz dövüyordu. O Thor'un daha güçlü versiyonunu Hela elinin kiri gibi dövdü. Mjollnir'i patlatan birinden zırh ile korunamazsın.Iron-man heladan nasıl dayak yesin adam 4 taşlı thanosa kafa tutt.
Uydu yok etmedi sadece üzerinden biraz kaya parçaları aldı diye biliyorum.sadece bir uydu yok etti
ama ordaki ıron-man zırhıda Iw deki gibi değildi, peki hocam hela Iw ıronmanı alabiliyorsa hela'nın buster leveli nedir ?1. Avengers filminde araya Captain girmese Thor, Iron-Man'i bir temiz dövüyordu. O Thor'un daha güçlü versiyonunu Hela elinin kiri gibi dövdü. Mjollnir'i patlatan birinden zırh ile korunamazsın.Iron-man heladan nasıl dayak yesin adam 4 taşlı thanosa kafa tutt.
Iron-Man'in Thanos ile dövüşmesi tutarsızlık kısmına giriyor zaten. Nitekim IW bu konuda berbat bir iş çıkarttı. Bak 3 sayfadır tartışıyorsunuz![]()
Uydu yok etmedi sadece üzerinden biraz kaya parçaları aldı diye biliyorum.sadece bir uydu yok etti
----------------------------------
Genel tavsiyem ise MCU güç dengeleri berbat olduğundan çok zorlamamanız gençler. Beyniniz yanar alim allah![]()
Jl süperman nerde gezegen seviyesi olucak hocam. filmde mother box'un pek bir şeyini göremedik. ona bakarsak IG de Universal ama filme bakarsak universal'ın yanından bile geçemez@father
JL Superman gezegenden güçlü zaten?
Mother box'lar gezegene şekil verecek güçte gezegenden güçsüz birşeyi yok eder gezegenden güçlü birşeyi canlandırır gibi birşeyler söylüyorlardı. Zaten 2 Mother box ayırdı Supes ile Cyborg.
Bende diyorum ki Thanos'un evrenin yarısını yok ettiğini gösteren bir feat yok sadece insanların yok oluşunu ve Guardiansların yok oluşunu gördük.. Evrenin yarısını saymayacaz o zamanbende diyorumki mother boxlar'ın planet level bir feati yok
Kahramanların en güçlüsü hangisinde dersen MCU'daDCEU > MCU Iw çıkdıktan sonra MCU > DCEU tabi bu fikirden fikir'e değişir ona bir şey diyemem