Çünkü daha önce Thordan dayak yemişliği var.
Thor'un da Wolverine'den dayak yemişliği var, Hal Jordan'In da Aquaman'den dayak yemişliği var. Eğer gitmek istediğin yol buysa
O zaman ben de derim Silver surfer madem bu kadar güçlü neden her karakterin enerjisini alıp onu yenmiyor ? Mesela Thor'un odin force'unu alabilir. Peki neden odin force thor karşısında sıkıntı çekiyor ? Sonuçta madde maniplatörü enerji maniplatörü.
1. silver Surfer dövüşlerinin %98 inde kendisini kısıtlayan, pasifist, savaşı ve şiddeti sevmeyen bir tip olduğu için karşı tarafın ona ulaşabilmesine vurabilmesine oldukça imkan sağlayan birisi evet Bazen Black Panther tarafından kafa kola alınmak gibi low anları olsa da SS istikrarlı olarak intergalaktik bir varlık.
2.si Odin Force bir büyü gücü , eski bir enerji türü .. SS'in fiziki becerilerinin dışında kalıyor.
3.sü Thor zaten base iken bile neredeyse solar sistem buster bir tip. Odin-Force ile SS'e bir kaç darbe indirmesi zor değil.
Thor, Surfer'a bir kaç darbe indirdikten sonra SS sinirlenince;
SS burada Beta Ray Bill'e kendisinin dengi olmadığını söylüyor ve neden inat ettiğini soruyor.
Beta Ray Bill zamanında 2-3 kere Thor'u yenmiş ona çok denk birisi.
SS ile Thor defalarca kapıştılar pek çok maç tam bir galip çıkmadan sonuçlandı. 3-4 tanesini Thor aldı (bunlardan sadece birinde SS cidden ciddi idi) 1-2 tane de SS aldı.
Ancak SS'in üstü Galactus'un Odin'e olan üstünlüğü, bir nevi SS'i de Thor'un üstü yapıyor zaten.
SS'in istikrarsız bir karakter olabildiği doğrudur. Ancak Hal'da istikrar abidesi sayılmaz.
Bir tek özellikle bir savaşın kazanıldığını ben görmedim.
Enerji ve Madde Manipülasyonu söylerken kullağa bir özellik gibi gelebilir ancak bunun onlarca farklı çeşit kullanımı var. Fiziksel kuvvet gibi bir şey değil.
Hal iradesi sayesinde neredeyse sınırsız potansiyele sahip.
Tek bir özellikle bir savaş kazanılmıyorsa neden her şeyi Hal'In iradesine bağlıyoruz ?