Forumda izleyen olduğunu sanmıyorum ancak açayım dedim. Belki iki muhabbet döner. Dizi şu an üçüncü sezonunda, yeni bölümden sonra gaza geldim belki forumda da konuşmak izlemek isteyen vesaire çıkar.

Daha izleyemedim ya 5x1'i biraz biriktirip öyle dalarım galiba ya da izlerim bilemedim.Beşinci sezon başladı. İlk bölümü nasıl buldunuz?
Sezon güzel başladı. Zaten Gibi'nin kötü sezonu yok bence çıta çok yüksek olduğu için her zaman o seviyeye ulaşamıyor ama her türlü gideri var.Daha izleyemedim ya 5x1'i biraz biriktirip öyle dalarım galiba ya da izlerim bilemedim.
Bence de kötü bir sezon yok ama top bölümlerin çoğu ilk 2 sezondan. 3.sezondan Büfe var ilk 5-10 sokulabilecek.Sezon güzel başladı. Zaten Gibi'nin kötü sezonu yok bence çıta çok yüksek olduğu için her zaman o seviyeye ulaşamıyor ama her türlü gideri var.
Capo Ethem'in nasıl öldürüldüğü çok büyük bir gizem. İleriki yıllarda gelecek olan spin off'da anlatılmalı derim.Don Yılmaz ve capolarının nasıl en büyük 6. aile olduklarını görmek isterdim.
Demir Kalenin Kuzgunları'na da bir tane lazım.Capo Ethem'in nasıl öldürüldüğü çok büyük bir gizem. İleriki yıllarda gelecek olan spin off'da anlatılmalı derim.![]()