Gibi | Sohbet&Tartışma

Uncle Paulie

aliybabasamahz
Gözcü Baykuş

[img='https://i.gazeteduvar.com.tr/2/1280/720/storage/files/images/2021/12/30/gibi-i0iW_cover.jpg.webp',none,611][/img]

Forumda izleyen olduğunu sanmıyorum ancak açayım dedim. Belki iki muhabbet döner. Dizi şu an üçüncü sezonunda, yeni bölümden sonra gaza geldim belki forumda da konuşmak izlemek isteyen vesaire çıkar.

1. Bölümü izledim ve bana yetti, bir daha da dönüp bakmadım.

Dün ilk sezon ve ikinci sezondan bazı bölümleri tekrar izledim de, İkinci Yol ilk seferkinden daha güzel geldi. Çaça ve Cosplay ise her zamanki gibi krize soktu. Eşref Hidayet Kültür Merkezi bölümü ise çok underdog. İlkkan'ın ne kadar kadıncı olduğunu en iyi gösteren bölüm ama pek konuşulmuyor. :D

4x1 - Övgü

Gibi evreninde yaşasam bölümdeki tarikatın ilk kurbanlarından biri olurdum sanırım, hemen kafaya alırlardı beni.

Zirve bölümlerin iki tık altı, ortalama bölümlerin epey üstü bir bölüm geldi. Güzel başladık, devamı gelir umarım.

Son zamanlarda izlediğim en iyi Türk dizisi. İlk bölümünü arkadaşımla izlediğimde işte aradığım dizi bu demiştim. Ayrıca Ersoy benim ya. Ersoy gibi yıkığım :D

İlk 2 sezon kalitesinde bir kış sezonu bekliyoruz. 13 bölümün en azından 5 tanesi 8 üzeri olmalı.

Sezon güzel başladı. Zaten Gibi'nin kötü sezonu yok bence çıta çok yüksek olduğu için her zaman o seviyeye ulaşamıyor ama her türlü gideri var.
Bence de kötü bir sezon yok ama top bölümlerin çoğu ilk 2 sezondan. 3.sezondan Büfe var ilk 5-10 sokulabilecek.

4.sezon İç Mimari ve Dirty Talk, 164, Övgü dışında ortalama kaldı bence.

Yine de razıyız her türlü.

Herkesin sevmediği, belli kesimin abartılı bulduğu bir seri. Ben de öyle aman aman sevmedim. Ama sevdim. Feyyaz Yiğiti Ölümlü Dünya’da Serbest’i oynadığından beridir severim. Bence güzel ve yaratıcı sahnelerin çıktığı bir seri.

Gibi'nin FRP bölümleri baya zevkli olmuş. 5. sezonda yine kalitesinden ödün vermedi.

5x2-Kahır.

İyi bölümdü de ülkenin %80'i aşk acısından muzdarip zaten geçmişinde veya şimdisinde. Ne gerek vardı böyle bir bölüm çekmeye? Ağlayasım geldi benim de o halleri görünce. Sezonu tamamlayıp bölümlere özel inceleme yaptığımda bu bölüme çok düşük puan vereceğim. IMDB'den de 5'i çaktık.

Geri