Zaten öldürmüşlerdi seriyi, şimdi de cesedinin üzerinde tepişecekler anlaşıldı.Yeni bir Matrix filmi yazılıyormuş.
Zack Snyder vizyonerdir, The Stone Quarry ve Grand Electric onu kısıtlamıştır!Ya o değil de bir dönem "Zack Snyder vizyonerdir, WB onu kısıtlamıştır!" , "#ReleasetheSnyderCut" , "Snyder, DC'nin başına gelen en güzel şeydi" falan diyen gencolar şu rebel moon rezaletine ne diyorlar acaba ?
Rebel Moon izlemediğim için bir şey diyemem ama Zack Snyder'ın değeri yıllar geçtikçe anlaşıldı. DCEU o gittikten sonra iyice dibi gördü. Adamın en azından anlatmak istediği bir derdi, vizyonu vardı. Man of Steel, BvS ve Justice League ile toplam 3 filme yayılan bir epik fantezi izletti bizlere. Justice League'ın Snyder versiyonu zaten tekrar bir şahlandırmıştı DC'nin sinema tarafını. Zack devam etseydi şu an DCEU sona ermemiş olabilirdi.Ya o değil de bir dönem "Zack Snyder vizyonerdir, WB onu kısıtlamıştır!" , "#ReleasetheSnyderCut" , "Snyder, DC'nin başına gelen en güzel şeydi" falan diyen gencolar şu rebel moon rezaletine ne diyorlar acaba ?
DCEU o varken dibi gördüğü için dibi gördüDCEU o gittikten sonra iyice dibi gördü.
Ettiği için sona erdi zaten aga. Zack'in vizyonu; "Superman ölüyken, Batman, Lois Lane ile sevişsin" yani böyle bir adam buZack devam etseydi şu an DCEU sona ermemiş olabilirdi.
NEE ?!!?!?!? Bunu hiç duymamıştım, ama aklıma şu komedi memesini getirdi.DCEU o varken dibi gördüğü için dibi gördüSnyder varken box office ve kritik geri dönüşler çok iyiydi de adam gidince çöktü diye bir şey yok ki ...
Ettiği için sona erdi zaten aga. Zack'in vizyonu; "Superman ölüyken, Batman, Lois Lane ile sevişsin" yani böyle bir adam bu![]()
Snyder Cut'da çıkarılan içeriklerden biriydi buNEE ?!!?!?!? Bunu hiç duymamıştım
O yüzden zamanla değeri anlaşıldı dedim. Beğenilmeyen Snyder filmleri Aquaman, Birds of Prey, Wonder Woman 1984, Shazam gibi işlerin yanında gayet iyi kalıyor bence. Ondan sonraki filmlerle beraber gittikçe düştüğünü düşünüyorum.DCEU o varken dibi gördüğü için dibi gördüSnyder varken box office ve kritik geri dönüşler çok iyiydi de adam gidince çöktü diye bir şey yok ki ...
Sonuçta filme eklememiş bunu. Watchmen filmini çekmiş bir yönetmenden bahsediyoruz. Bu adama vizyonsuz demek ağır kaçar.Ettiği için sona erdi zaten aga. Zack'in vizyonu; "Superman ölüyken, Batman, Lois Lane ile sevişsin" yani böyle bir adam bu![]()
Aquaman'in 1. filmi ve Wonder Woman'ın 1. Filmi çok beğenildi, Snyder'ın vizyonundan kopmaya başladıklarında, onun dışında bu Aquaman'de Wonder Woman'da, Joker'de yanılmıyorsam Harley Quinn'de Zack Snyder versiyonlarılar karakterlerin, bu yüzden filmlerinin ileride başarısız olma ihtimalini hiç göz önüne almıyor gibisin. Bunun büyük bir katkı payı olabilir çünkü Zack Snyder Man of Steel, özellikle o berbat Batman V Superman: Dawn of Justice filmlerinden geliyorlar. Ve o Jared Leto'nun canlandırdığı Zack Snyder, Joker cidden karakterin gelmiş geçmiş en dandik versiyonu.O yüzden zamanla değeri anlaşıldı dedim. Beğenilmeyen Snyder filmleri Aquaman, Birds of Prey, Wonder Woman 1984, Shazam gibi işlerin yanında gayet iyi kalıyor bence. Ondan sonraki filmlerle beraber gittikçe düştüğünü düşünüyorum.
Sonuçta filme eklememiş bunu. Watchmen filmini çekmiş bir yönetmenden bahsediyoruz. Bu adama vizyonsuz demek ağır kaçar.
Aquaman, ilk WW filmi ile birlikte DCEU'da negatif hasılat yapmayan tek film. Kötü bir film de değildi. Diğerlerine katılıyorum ama başkalarının berbatlığı Snyder'ı iyi yapmaz. Kaldı ki DCEU'nun pek çok ana kararını Snyder'ın içinde olduğu bir ekip aldı yani diğer filmleri yapanlar içinde çok bir alan bırakmadılar zaten.Aquaman, Birds of Prey, Wonder Woman 1984, Shazam gibi işlerin yanında gayet iyi kalıyor bence. Ondan sonraki filmlerle beraber gittikçe düştüğünü düşünüyorum.
Tamam da vizyonunda bu var adamın, kaldı ki eklemeyen editörler de olabilir.Sonuçta filme eklememiş bunu.
Watchmen filmini çekmek çok anormal bir şey değil ki, hazır materyal zaten, kaldı ki Watchmen de çok iyi bir iş değildir, özellikle de orijinal esere kıyasla.Watchmen filmini çekmiş bir yönetmenden bahsediyoruz. Bu adama vizyonsuz demek ağır kaçar.