@Rakatas Filmler ve Filimleri takip etmediğim için onu bilmem ama yazar yada yönetmenden ben şunu anladım.Hocam hani orada her şeyi yiyen bir amcamız var ya (karakterlerin adını unuttum)örnek olarak o sefil.Ki sefil yoksulluk içinde olan demek zaten oradaki herkes yoksul.Ve yaşamak için tek seçenekleri yemek.Normalde sen marketten bir şey alacaksan birden fazla seçeneğin var.Ama onların tek seçeneği var.Ama o seçenek yüzünden ölebilirler malum o yemeklere nasıl davranıyorlar.Yani efendi-köle ilişkisi bu.Senin seçeneğin fazla ve normal bir hayatın var efendisin.Ama oradakiler köle.Burda bir yozlaşma söz konusu.Yozlaşma sefillik getirir.Şimdi sonuç bu anlattıklarım ile alakalı gelmeyebilir ama kendi açımdan baktığım içindir.Sonuç olarak oradaki insanlar yemeği gördü mü saldırıyorlar.Akılsızca saldırıyorlar.Gerçek hayat da öyle her şeye saldırıyoruz bu insanı sefil sınıfına sokar.Eğer kendi doğamızı bilmez neden yaptığımızı sormazsak kaba örnek olarak Freud gibi düşünmezsek sefiliz.İşin özü seçenek meselesi yani.Yaz yaz parmak kası yaptım resmen.