Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Genel Naruto Sıralama Turnuvası // D Grubu Maçları

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Aslında bu konuyu gecikmeli açmış oldum çünkü (D-) sınıfının maçları sonuçlandı. Dalgınlığıma gelmiş F Grubu Maçları konusundan devam ettirmişim. Son bir kez hatırlamak gerekirse;

(D-) Sınıfı Sonuçları:

Kidomaru: 70 Puan
Baki: 66 Puan
Genin Sasuke (Vs Gaara): 66 Puan
Genma: 62 Puan
Genin Rock Lee: 60 Puan (Ali tüm çabalarına rağmen Lee başaramadı
biggrin.png
)
Raido: 50 Puan
Genin Temari: 45 Puan
Tayuya: 42 Puan
Hayate Gekko: 40 Puan
Aoba: 40 Puan
Sakon&Ukon: 38 Puan
WA Tenten: 38 Puan
Wa Omoi: 36 Puan
Jirobô: 28 Puan
WA Ino: 25 Puan
Ebisu: 0 Puan

(D) Sınıfı Katılımcıları:

Shizune
Ao
Kakashi Gaiden Kakashi
WA Hinata
Sasori Savaşı Sakura
Inoichi Yamanaka
Vs Rock Lee Gaara (Shukaku yok)
Genin Neji
Haku
Chunnin Shikamaru
Kidomaru
Vs Gaara Rock Lee

Bu Grubun Maç Şartları ve Ortamı:

Önbilgi yok ancak kişiler birbirini tanıyor ya da daha önce görmüşlerse bunu sayıyoruz. Fakat hazırlık yok.
Başlangıç Mesafesi: 35 metre
Dövüş Alanı: Konoha Antrenman Alanı (Zil Testinin Yapıldığı Yer)

(D) SInıfı Maçları:

3JT6zbh9S8rAAAAAElFTkSuQmCC.png

eV8hgAAAAAElFTkSuQmCC.png

N0801cIiCgAAAABJRU5ErkJggg.png

D4Cyl7KhTIccAAAAAElFTkSuQmCC.png

Konuya ilgi göstermiş ve gösterebilecek olanları etiketkliyorum.

@The Last Outlaw @Earendill @Muhammed @Ascalon @Sae @him

Raund 1

Ao
Kidomaru
Rock Lee
Gaara
Shikamaru
Neji

Raund 2

Hinata
Haku
Gaara
Rock Lee
Neji
Kakashi

Raund 3

Haku
Gaara
Sakura
Neji
Rock Lee
Shikamaru

Raund 4

Gaara
Haku
Neji
Kakashi
Shikamaru
Rock Lee

Raund 5

Hinata
Neji
Kakashi
Kidomaru
Ao
Rock Lee

Raund 6

Neji
Kakashi
Gaara
Haku
Rock Lee
Ao

Raund 7

Kakashi
Neji
Sakura
Gaara
Haku
Kidomoru

Raund 8

Shikamaru
Kakashi
Neji
Sakura
Gaara
Haku

Raund 9

Hinata
Rock Lee
Kakashi
Neji
Sakura
Gaara

Raund 10

Hinata
İnoichi Yamaka
Ao
Kakashi
Neji
Gaara

Raund 11

Hinata
Rock Lee
Kidomaru
Haku
Gaara
Sakura

R1

Ao'nun pek kombat feat'i yok tüm gösterimleri sensör becerileri üzerine idi. Ve savaşta aktif yer almadı. Öte yandan Hinata aktif savaşta yer aldı onlarca Zetsu kesti, ve gene bir o kadar juubi minyonu kesti ve hem aslan eller hem de 32 vuruş tekniklerini yapabiliyor. Tek eksiği Kaiten... Ao, kage koruması olduğuna göre elbette tek becerisi sensör olmak değildir fakat bu kadar feat eksiği ile emin olamıyorum. Zira Mei'nin kombat ağırlıklı olan koruması Chojuro bile Konoha 11'i üyelerinden çok da üstün biri değildi. Ancak Ao, byakugan'ı savaşta bir hyuuga klanı üyesini yenerek aldığını da söyledi. Fakat o üye Hinata kadar becerikli miydi ? Berabere diyeceğim.

Inoichi büyük ihtimalle Ino'dan çok daha iyi bir sensör çok daha iyi bir shintenshin kullanıcısı ve fiziksel becerileri de daha üstündür. Bu sebeple Inoichi demek istiyorum. Ancak Inoichi ağdan nasıl kurtulacak ki ? Yine de Inoichi kadar itibarlı ve tecrübeli bir ninjanın, Kidomaru'ya gideceğini düşün(e)müyorum. Inoichi alır.

Haku, Lee kapıları açmadan buz domunu açabilirse büyük ihhtimalle en az Lee kadar hızlı olacak ve iğneleri ile Lee'yi felç edebilir. Fakat Haku tüm bunları yapana kadar Lee büyük ihtimalle onu yere serer. Lee diyorum.

Gaara alır.

Shikamaru, Sakura kadar gözlem ve kaçınma yetenekleri güçlü birini yakalasa bile (bu kız Sasorinin atak dokusunu çözebilmiş biri) . Sakura kadar güçlü birini kontrol edebilir mi ? Hidan ve Kakuzu'yu edememişti ve Sakura fiziki olarak büyük ihtimal bunlardan (en azından Hidan'dan) güçlü. Shikamaru gölgelerle delik deşik etse Sakura iyileşebilir.
Ve Katsuyu'nun %0.25'ini çağırsa bile bu Shikamaru'yu öldürür :D Bu eşleşmeden emin olamadım. Sakura'nın tek bir yumruğa ihtiyacı var. Sakura diyeceğim.

Neji alır, kolay olmaz elbet ancak 13-14 yaş Neji, 13 yaş Kakashi'nin yapabildiği hemen hemen her şey + fazlası.

R2

Hinata alır.

Haku alır gibi. Ao daha prestijli ve byakugan ile Haku'yu takip etmek çok çok zor olmayacaktır ancak dediğim gibi Ao'da hiç kombat gösterimi yok. Haku çok teknik kalıyor Ao'ya göre.

Gaara öylece dikilip poz vermeye bayıldığı için Inoichi maç başlar başlamaz teki atar bence. Inoichi diyorum.

Dövüş şartları ölümüne olsa Sakura derdim ancak nakavt etmek de sayılabileceğinden Lee sanırım alır.

Neji büyük ihtimalle.

Zor maç, o yıllardaki Kakashi'nin biraz kibirli ve düşünmeden dalan bir velet olduğunu görmüştük böyle bir şeyi Shikamaru gibi birine yapmak ölüm demek. Ancak Kakashi, Shikamaru için çok hızlı. Sanırım ben yine de Shikamaru diyeceğim.

R3

Hinata bence, Haku'ya ters bir rakip. Haku daha becerikli ve ölümcül olsa da yetkin bir byakugan ve juken dövüşçüsü her zaman Haku'ya üstün gelir bence.

Gaara. (yazık Kidomaru'ya)

Genjutsu ve byakugan faktörü ile Ao sanırım Sakura'nun gücünden uzak durabilir ancak karşılığında ne yapabiliyor hiç bilmiyoruz. Berabere diyorum.

Neji alır. Sintenshin ateşlenmeden önce çakra değişimlerini görebileceği için isabet etmesi imkansız. 128 vuruşla Inoichi'nin içi dışına çıkar.

Sharingan sonrası Kakashi olsa belki derdim ancak önceki Kakashi, Lee'yi göremez. Lee alır gibi.

Shikamaru alır.

R4

Açıkçası Aslan Eller, gelen kum ataklarını dağıtabilir ve Gaara, Hinata'yı sararsa çakrasını dışarı çıkartıp bundan kurtulabilir (Kidomaru'nun ağına NEji'nin yaptığı gibi) .. Hakke Kuousho ile kumu itebilir). Lee ya da Neji kadar hızlı olmasa da Byakugan ile her yönden gelen atakları yavaş çekimde okuyabilir.Yine de Kum zırhını ve mutlak defansı neyle aşacak ? Kaiten de yok. Sanırım Gaara alır gibi.

Haku.

Neji
(canon gerçek)

Kakashi

Inoichi

Rock Lee

R5

zor da olsa Hinata.

Neji, sasukeden iyi dojutsusu, lee'den iyi taijutsusu, gaara'dan iyi defansı var denildi. Gaara'ya (bu versiyonuna) pek şans vermiyorum.

Haku'yu daha soğukkanlı ve teknik buluyorum. Ama iki türlü de gidebilir. Az farkla Haku.

Gölgeler, ağdan kurtulmasına yardım eder ancak 128 vuruşu tanklayan altın kabuk zırhına gölgeler bir şey yapamaz. Ayrıca Kidomaru bir kez pozisyonunu aldı mı tüm o ağlar ve örümcekler ... Çok fazla.. Kidomaru alır.

Shizune (kolay olmaz.)

Rock Lee, Gaara gibi yerinde duran bir hedef değil. Shintenshinlenmesi çok zor ve kapılar bir kez devreye girerse. Inoichi'nin tüm sensör becerisine rağmen Inoichi ne yapabilir bilmiyorum. Lee galiba.

R6

Neji 128 > 32 ve Kaiten > 0 Kaiten

Chidori, dayanıklılık ve gücü bypass ettiğinden sanırım Kakashi

İlk vuran alır ve Gaara sabit duran olduğundan Shikamaru yakalar ancak sorun şu Gaara'yı yakalasa bile bitirici vuruşu annesinin çakrası engellemeye devam edecektir ve Shukaku'dan gelen güçle, Shikamaru'nun bağını koparabilir. Sanırım Gaara diyorum.

Haku

Kidomaru
, altın zırhı ile Lee'nin darbelerine dayanabilir ve tek bir ağ ile Lee'nin işi biter.

Inoichi.

R7

Sharingan'lı olsa Kakashi derdim. Ancak Kakashi, Minato olmasa sıradan bir Jonin'e bile ölecekti çünkü etrafını okuyamıyordu Chidori ile. Hinata gibi bir byakugan ustası Kakashi'nin hamlelerini yarım saat önceden görecektir. 32 vuruş ile gebertir. Hinata diyorum.

Zor da olsa Neji.

Sakura
gibi

Gaara (canon gerçek)

Inoichi

Kidomaru en dahi byakugan kullanıcısını ölümün kıyısına getirdi. Ao ne yapabilir ki daha fazla ? Kidomaru diyorum.

R8

İlk vuran kazanır durumu. Berabere diyorum.

Kakashi

Neji.

Inoichi gibi

Gaara

Açık alanda Haku, Gerilla savaşında ise Kidomaru. Savaş alanında hem ağaçlık alan var hem de su kaynağı var. Zor karar. Haku tek elle mühür yapabildiği için ağlardan belki kurtulabilir. Ancak Kidomaru'nun lanetli mühür formundaki atak gücü aşırı fazla. Kidomaru diyeceğim. Ama Haku'nun da şansı yüksek.

R9

Hinata

Rock Lee

Inoichi

Neji sanırım.

Eğer Kidomaru zamanında keskin nişancı pozisyonu alamazsa Sakura yerde onu dümdüz eder. Ancak Kidomaru mesafeyi korursa Byakugansız Sakura hangi atağın nereden geleceğini bilemez bir halde ne yapabilir ki ? Ufak bir katsuyu çağırırsa belki biraz şansı artar. Yine de bu ikili için berabere diyorum.

Gaara

R10

Hinata gibi

Inoichi

Sensör çakra + Byakugan ile gölgelere yakalanması çok zor. Ao diyorum.

Kidomaru

Neji
(zor maç)

Gaara (ancak zor olur çünkü Sakura çok güçlü)

R11

Hinata

Sensör Çakra + Byakugan, Rock Lee'yi takip etmek için yeterli olacak mı ? Olabilirse Ao alır. Her standart kirigakure ninjası gibi bir de kirigakure no jutsu yapsa. SAnırım Ao bunu alır.

Kidomaru

Buz domuna kadar Shikamaru aldı, aldı alamazsa ondan sonra yapabileceği hiç bir şey yok. Haku diyorum.

Gaara

Genin Naruto, Kyuubi çakrası saldığında dev yılanları tutuyordu,Haku'nun buz domunu parçalıyordu. Ve Neji, Kaiten'i ile Naruto'nun daha fazla kyuubi çakrası salarken attığı yumruğu tankladı. Bu nokta da Sakura'nın saf gücünün çok matah bir yanını göremiyorum. Üstelik 128 vuruşa karşı bir çaresi yok. Tenketsu noktaları tıkanırsa en iyi özelliği çakra kontrolü olan Sakura işlevsiz kalır. Neji diyorum (kolay olmaz).

Raund 1

Ao
Inoichi
Haku
Shizune
Wa Shikamaru

Raund 2

WA Hinata
Haku
Inoichi
Chuunin Sakura
Shizune
Wa Shikamaru

Raund 3
Haku
Genin Gaara, bu aslında çekişmeli ama oradaki Gaara bile koskoca bir köyün gizli silahı olarak görülüyordu.
Chuunin Sakura
İnoichi
Genin Rock Lee
Shizune

Raund 4
Genin Gaara
Haku
Neji
Ao
Wa Shikamaru
Shizune

Raund 5
Chuunin Sakura
Genin Gaara
Haku
Wa Shikamaru
Ao
Inoichi

Raund 6

WA Hinata
Chuunin Sakura
Wa Shikamaru
Haku
Kidomaru
Ao

Raund 7

Wa Hinata
Wa Shikamaru
Shizune
Genin Gaara
Haku
Ao

Raund 8

Wa Shikamaru
Shizune
Genin Neji
Inoichi
Ao
Haku

Raund 9

Shizune
Wa Shikamaru
Inoichi
Ao
Kidomaru
Haku

Raund 10

Genin Lee
Shizune
Wa Shikamaru
Kidomaru
Haku
Genin Gaara

Raund 11

Inoichi
Genin Rock Lee
Kidomaru
Haku
Gaara
Neji

Round 1;
Ao'nun Byakugan'ı var ancak Hyuuga teknikleri yok. Ayrıca birebir yakın dövüş Sensör ninjasına hiç uygun değil. Hinata alır.

Üsttekinin bir benzeri. Kidomaru'nun atacağı kemiklere ve ağlara karşı (Aslında tam kemik değil ama) bir çaresi yok. Kidomaru alır.

Lee başlamadan bitirirse alır. Ama ayna dünyasına girmesine izin verirse bilemiyorum. Ne Sasuke ne de Naruto Kyuubi devreye girmeden bir buz aynasını bile parçalayamadı. Yine de Lee diyeceğim.

Shizune'nin bir feati yok. Katsuyu çağırabilse belki Shizune diyebilirdim ama çağırdığı hiç geçmedi. Gaara alır.

Sakura alır.
Neji.

Round 2;
Hinata
Açıkçası Ao'nun Haku'ya karşı yapabileceği hiç bir şey yok. Haku ezer.

Gaara gibi.

Sakura tutturursa tek atabilir ancak Lee'ye yetişemeyeceği için vuramaz. Lee alır.

Kararsızım.

Kararsızım.

Round 3
Haku

Gaara Kidomaru için olabilecek en kötü rakip. Kumuna karşı ağlar ile hiç bir şey yapamaz. Kemikle bir yerden delse bile aynı kum tek yönden değil alttan, üstten, yanlardan, arkadan felan her yönden geleceği için yine işe yaramaz. Cidden çok kötü sonla yüzleşir. Gaara kolay alır.

Sakura

Neji

Lee

Kararsızım.

Round 4;
Gaara

Aslında Sakura aynaları kırabilir ancak Haku ciddi olursa daha başlamadan bitebilir. Haku alır.

Neji

Kakashi

Bir anlamda ilk kim vurursa o alır maçı. Ancak Shikamaru'nun gölgesinin aksine Shintenshin uzun sürüyor. (En azından Ino'da öyle) Shikamaru alır.

Lee

Round 5;
Hinata daha hızlı ve becerikli ancak Sakura çok daha dayanıklı ve güçlü. Hinata 64'lü vuruşu yaparsa biter ancak Sakura tek darbeyle bitirebilir dövüşü. Emin olmayarak Sakura diyorum.

Gaara

Haku

Kidomaru ters geliyor Shikamaru için. Gölge ile kemiği tanklayamaz ve de ağları durduramaz. Kidomaru'nun tek bir kemik atışı işi bitirmemesi için sebep görmüyorum. Kidomaru alır.

Shizune gibi

Lee rahatça.

Round 6;
Neji

Sanırım Kakashi

Gölgeler Kuma karşı tamamen işlevsiz. Gaara alır.

Haku

Lee

Shintenshin kısa sürede atılabilse Inoichi diyebilirdim ancak üstte de dediğim gibi Ino'da uzun sürüyor. Ao alır.

Round 7;
Kakashi gibi

Neji yakına girdi mi bitti. Ayrıca gölge çakradan oluştuğu için kesebilir belki. Ama hala emin değilim. Yine de Neji diyeceğim.

Kararsızım.

Gaara tekrardan kazanır.

Haku

Kidomaru

Round 8;
Emin olmayarak Shikamaru

Kararsızım.

Lee kapılarını Neji için saklıyordu ve Neji'nin tajitsuda üstün olduğu söylendi. Ancak Neji Lee'nin Gaara ile olan savaşındaki gibi bir feat göstermedi. O sebepten kararsızım.

Sakura

Gaara Ao'yu parçalar.

Haku'nun iğneleri Kidomaru'nun zırhını geçemez ancak Kidomaru da kemik ile vuramaz. Ağ ise buza karşı etkisiz olur gibime geliyor. Emin olmayarak Haku diyorum.

Round 9;
Kararsızım

Lee gölgeye yakalanmaz. Ters rakip. Rahat alır.

Inouchi gibi

Neji

Sakura daha güçlüdür ancak ağ ve kemiklere karşı yapabileceği çok şey yok. Kidomaru dşyorum.

Haku'nun kumu Gaara'ya asla ulaşamaz. Annesinin otomatik kum savunmasını geçemez. Ama Gaara'nın kumu da yetişemez. Belki aynaların arasını kumla kaplarsa Haku'nun hareketine engel olabilir ancak o sıralar o kadar fazla kum kaldıramıyordu. Kararsızım. Stalemate (çıkmaz) diyorum :D

Round 10;
Lee

Kararsızım

Tekrardan kararsızım

Kidomaru

Haku ama zor olur.

Gaara

Round 11;
Hinata

Lee

Kidomaru parçalar :(
Gölge yine etkisiz. Haku alır.

Gaara

Neji

SON DURUM:

Genin Gaara (Vs Lee) : 74 Puan
Haku: 64 Puan
Genin Neji: 64 puan
Genin Lee (Vs Gaara): 52 Puan
Kidomaru: 39 Puan
WA Hinata: 38 Puan
WA Shikamaru: 35 Puan
Sakura (Vs Sasori): 34 Puan
Inoichi: 32 Puan
Ao: 30 Puan
Gaiden Kakashi: 28 Puan
Shizune: 20 Puan

Part 1 kahramanlarının Part 2 kahramanlarına kurduğu bu denli üstünlük beni çok şaşırttı açıkçası. İlk iki isim olan Gaara, Haku bir üst tura çıktılar.

Şimdiye kadar gördüğümüz isimler arasındaki sıralama:

Genin Neji
Genin Lee (Vs Gaara)
Kidomaru
WA Hinata
WA Shikamaru
Sakura (Vs Sasori)
Inoichi
Ao
Gaiden Kakashi
Shizune
Genin Temari (part 1 sonu)
Genin Shino (part 1 sonu)
Tayuya
Hayate Gekko
Aoba
Sakon&Ukon
WA Tenten
Wa Omoi
Jirobô
WA Ino
Genin Naruto (Chunnin sınavları ilk turlar)
Ebisu
Genin Konohamaru (vs Pain)
Genin Kankuro (part 1 sonu)
Dosu
Kotetsu (Vs Kakuzu)
Iruka
Izumo (Vs Kakuzu)
Şeytan Kardeşler
Genin Kiba = Genin Shikamaru (part 1 sonu)
Mizuki
GEnin Tenten (part 1 sonu)
Zaku
Genin Hinata (Chunnin sınavları)
Kin Tsuchi
Akademi Öğrencisi Naruto (hashirama parşömenini bulmasından önce)
Genin Ino
Genin Choji (hapsız)
Genin Sakura

(D+) Sınıfı Katılımcıları:

Ibiki Morino
Chiriku
Anko Mitarashi
Cee
Hasta Kimimaro
Gari
Anbu Kakashi
WA Kiba
CS2 Genin Sasuke
Genin Gaara (Vs Rock Lee)
Haku

(D+) Sınıfı Maçları:

Savaş Lokasyonu: Konoha Antrenman Sahası (Zil Testi Alanı)
Başlangıç Mesafesi: 55 metre
Bilgi: Tanışlık seviyesinde (tanış olanlar için)
Hazırlık: Yok
Karakter: Herkes karakteri dahilinde hareket ediyor. Ancak gerekirse öldürmekten çekinme gibi bir durum yok.
Featler: Herkes için sadece manga featleri geçerli ancak Gari, Ibiki, Anko ve Chiriku için animeden yararlanılabilir(kısmen).

SKsGdb1Bco2JTNe98YOiR28mRY4BQev0aHxFsqDoCaw8SmV6iT0zsW8WejHVsOlzFldYd8R0zxbQ2uk1f7RCVIPbsbiXN7Vbur00.png

gisMHfDZwAAAABJRU5ErkJggg.png

qCRAgQIBAIDDztARcArGG2QAAAABJRU5ErkJggg.png

wPLccjpLTjAAAAABJRU5ErkJggg.png

Bir süre buralarda olamayacağım. O zamana kadar oylamaya katılması olası isimleri etiketliyorum. Daha sonra ilk fırsatta D Grubu Maçlarını bitirip C Grubuna geçeriz.

@The Last Outlaw @Earendill @Ascalon @Sae @Muhammed @Benkei @memoww @him

Oylarım;
R1:

Sasuke Chidori öncesinde bile Chunnin ötesi biri diye geçiyordu. Sonra bu adam Rock Lee'nin hızına erişti, sonra chidori öğrendi daha sonra lanetli mühür kullanmayı öğrendi ve 3T Sharingan açtı part 1 sonunda. Yani kağıt üstünde bir genin kage koruması etmemeli ancak Minato daha akademi öğrencisi iken 3 bulut joninini dövüyordu. Nitekim part 1 sonu CS2 Sasuke Cee'yi alabilir. Ancak ışık genjutsusuna dikkat etmeli ondan sıyrılabilirse bence alabilir. Cee'nin sensör ve medik ninja olması onun kage korumalığının daha çok lojistik sebeplerle olduğunu gösteriyor. Uzmanlığı belli ki kombat değil ancak o ışık genjutsusunda Sasuke 1-2 saniye stun yerse Cee işini bitirebilir. Ama Sasuke o zamanı verir mi ? Onu da bilmiyorum. Berabere diyorum.

Oh, çok zor maç gerçekten ancak Hasta Kimimaro'nun, Anko gibi yetenekli bir jonin'i alabileceğini sanmıyorum. Bu kadın Orochimaru ve Kabutomaru gibi canavarlar karşı bile savaşmaktan çekinmemiş biri. Kimimaro'ya pabuç bırakacağını pek sanmıyorum. Anko diyorum.

Kiba'nın çok yıkıcı bir saldırısı olduğu doğru ancak Ibiki Pain savaşında Animal Path'i bana bırakın ve devam edin demiş birisi ve gerçekten de ne Animal Path oradan kımıldayabildi (Naruto gelene kadar) ne de Ibiki yaralandı ya da öldü bu bile Ibiki'nin seviyesini off panel de olsa gösteriyor. Kiba'ya pabuç bırakmaz. Ibiki diyorum.

Chiriku, Gari'ye inanılmaz ters çünkü Gari patlayıcı tekniğini kullanmak için rakibe direkt temas edebilmeli öte yandan Chiriku reis havada oluşturduğu ruhani yumruklarla vuran bir keşiş. Gari daha yanına gelemeden ölür. Adam bu teknik ile Kakuzu ve Hidan'ı bile dümdüz etmişliği var. Chiriku diyorum.

Gaara
alır.

R2:

İkili arasında çok matah bir fark olacağını sanmıyorum iş sonunda zehir vs sharingan'a gelecek. Bitiriciliği ve zekası ile Kakashi diyorum ancak ortada bir maç aslında.

Ibiki Kiba'yı alır demiştim ancak Kiba'nın hasar veren teknikleri genelde uzun hazırlanma süreleri gerektiren şeyler. Bir yandan dövüşürken bir yandan teknik sıkamıyor. tekniğin kendisi dövüş. Ama Sasuke, chidorisi ile katonu ile dövüşüne devam ederken bir yandan pek çok şey üretebilir. Bu açıdan Ibiki'yi zorlayabilir. Ancak Animal Path öldüremedi ise Sasuke de yapamaz gibi. Ibiki diyorum.

Gari, Kimimaro'dan daha becerikli ya da güçlü değildir belki ancak tıpkı bir el önce Chiriku'nun, Gari'ye karşı avantajlı olduğu gibi bu sefer de Gari, Kimimaro karşısında avantajlı. Ameliyattan yeni çıkmış Genin Lee'nin bile (base halde) Kimimaro'ya kaç darbe indirdiğini biliyoruz. Gari gibi namı olan bir Jonin'in yarı sakat base genin lee'den daha iyi fiziksel özellikleri olacağını öngörmek zor değil. Üstelik bu jonin avuç içiyle ya da yumruğuyla dokunduğu kişiyi patlayabiliyor. kemik savunmasının bir anlamı yok bence bu noktada. Gari diyorum.

Kimimaro ile dövüşen aklı başında Gaara olsa Gaara derdim ancak bu haliyle WA Kiba alamaz. Hem sadece su kabağı içindeki kum Kiba'nın ataklarını durdurmaya yetmez hem de Kiba hızlı kaçar. Kiba diyorum.

Düz alanda Chiriku, ağaçlık bir alanda ya da su kenarında ise Haku'ya yakınım ancak Chiriku'nun fiziki gücüne karşılık veremez haku, o budha yumruklarından bir kaç tane yerse kalkamaz. Zorla da olsa Chiriku diyorum. Haku, Sisin 7 Kılıcından birinin çırağı idi Chiriku ise Ateşin 12 Gardiyanından biri. Nitekim Chiriku diyorum.

R3:

Ibiki
alır gibi ama kolay olmaz.

Kakashi icabına bakar.

Sasuke alır. Çok yıkıcı, yeterince hızlı ve reaksiyonu görüşü vs daha iyi.

Haku bence daha yetenekli ancak Kimimaro'yu neyle indirebileceğinden emin değilim. Gerçi daha 2-3 yaşında veletken kendi evinin ortasından dev buz kazığı geçirmiş biri Haku yani ham potansiyeline bakılırsa Kimimaro'yu deşebilir. Ancak genel de dövüşlerini o şekilde yapmıyor. Bu dövüşü bilemedim cidden. Berabere diyorum.

Chiriku

R4:

Gari cidden sıkıntılı ancak Anko, kollarından çıkan yılanlarla Gari temas kurmadan onu yakalayabilir rahatlıkla bu avantajı ile Anko diyorum.

Cee'nin genjutsusu uzak mesafeye de işliyorsa Cee alabilir ancak öbür türlü çok zor. Sanırım Gaara diyorum.

Kakashi alır.

Chiriku

Zor maçmış kiba savaş arkındaki atağını denk getirirse tek bile atar. Ancak öte yandan Kimimaro ikiliye bu fırsatı vermeyip sürekli daldırarak onları bertaraf edebilir. Berabere diyorum.

R5:

Zor maç, Ibiki'nin feat eksikliğinden tam olarak dövüşü tasarlayamıyorum ancak başarılarına bakılırsa bu Gaara ile ilgilenebilmesi gerekir. Valla ilk kararsız oyumu bu maça vereceğim sanırım.

Kolay olmaz ancak Anko daha tecrübeli ve fiziksel olarak daha üstün. Ayrıca çağıracağı her hangi bir ağaç boyu yılan bile işin rengini değiştirir.

Chiriku
diyorum.

Kakashi ayıklar.

Chidori akar. Kimimaro'nun deliciliğe karşı çok ideal bir kiti yok bence. Sasuke diyorum.

R6:

Haku, yanaştırmaz o yüzden Haku diyorum.

Chiriku diyorum ancak hiç kolay olmaz.

Anko daha zeki ve kurnaz üstelik zehir ile Akamaru'yu etkisiz hale getirebilir. Anko diyorum.

Cee'nin gene tüm olayı, genjutsusunun tam iş yapıp yapamaması. Yaparsa belki alabilir ( Kimimaro cs açmadan önce) yapamazsa Kimimaro alır. Kimimaro diyorum.

Kakashi alır büyük ihtimal

R7:

Gaara'nın kumlarının onu otomatik koruması aslında onu Chiriku'ya karşı çok avantajlı yapıyor ancak Chiriku o yumrukları havada kendi istediği gibi yarattığı için Gaara, Chiriku'yu yakalasa bile çıkması sorun olmayacaktır. İş sonunda mental ve fiziksel dayanıklılığa bakıyor gibi. İlk kim zayıflık gösterirse o alırmış gibi. Sanırım Chiriku diyeceğim ama kolay bir karar olmadı.

Kiba çok yakın temasa girmiyor rakibi ile aksine mesafe koyup köpekle dalıyor o sebeple Gari'nin yaklaşması çok zor illa yaklaşacam diye diretirse de gövdesini ikiye böler Kiba. Kiba diyorum.

İbiki diyorum.

Bu seferki zor. Çünkü Sasuke kontrol etmesi ufak bir alana sıkıştırılmış yüksek enerji gibi bir şey ve Chidori denk gelirse kesinlikle Anko ölür. Sasuke diyeceğim sanırım.

Kakashi çöker.

R8:

Kiba'nın yıkıcı gücü çok fazla gibi geliyor. Kiba diyorum.

Rock Lee karşısındaki Gaara, Kimimaro alamayabilir çünkü sakin ve durumu değerlendiren bir Gaara değildi o. Sanırım Kimimaro diyorum.

Bilgi olmadığından Gari burada sürpriz yapabilir o yüzden berabere diyorum.

Büyük ihtimalle Kakashi alacaktır.

Anko alır.

R9:

Chiriku gibi geliyor. Kimimaro'nun Hidan ve Kakuzu kadar dayanıklı olduğunu sanmıyorum.

Sasuke ezer.

Kakashi
alır büyük ihtimal.

Gari yaklaşmak zorunda olduğundan Cee, genjutsusu ile tek atabilir bu sefer. Cee diyorum.

Çok zor maç. Berabere diyorum.

R10:

Zor maç. Ancak Sasuke gibi geliyor bana.

Kakashi alır.

Haku alır gibi ancak iki türlü de gidebilir.

Anko fiziksel departman, tecrübe ve zeka olarak üstün olsa da Gaara'nın hücumuna karşı tam olarak ne yapabilir emin değilim. Yeterli feati yok gibi. Gaara diyorum.

Ibiki'nin anime featlerinden referans alabildiğim için Ibiki'ye yakınım ancak Gari de olabilir. Berabere diyorum.

R11:

Kakashi ayıklar. Kimimaro'ya pek şans tanıyamıyorum hele hasta iken..

Kiba alır gibi. Partner metodu ile genjutsuyu aşabilirler gibi ve genjutsu aşıldıktan sonra Cee'nin yapabileceği pek bir şey yok.

Anko diyorum. Zehir ile Chiriku'nun fiziki gücünü törpüleyecektir.

Ibiki'nin Haku'ya pabuç bırakacağını sanmıyorum.

Gari, Gaara'nın kum savunmasını dokunarak patlatabilir aslında ancak dokunmak için saldırdığında Gaara onu kavrayıp ezmeye başlarsa o iş yaş. Fakat Gari'nin yeteneği bence Gaara'ya karşı avantajlı gibi. Gari diyorum.

Raund 1

Bu sefer Ce.
Hasta Kimimaro
WA Kiba
Chiruku - tekniği OP-
Hmm. Zor maç. Haku diyeceğim sanırım.

Raund 2

Anbu Kakashi
Ibiki
Genin Gaara
Haku

Raund 3
Ibiki
Anbu Kakashi
Genin Gaara
Haku
Wa Kiba

Raund 4

Anko
Genin Gaara
Haku
Chiruki
Wa Kiba

Raund 5

Ibiki
Haku
Chiriku
Kakashi
Kimimaro

Raund 6
Haku
İbiki
Kiba
Kimimaro
Anbu Kakashi

Raund 7

Gaara
WA Kiba
Kimimaro
Anko
Kakashi

Raund 8
Haku

Kimimaro
Gari
Anbu Kakashi
Anko

Raund 9

Kimimaro
Haku
Anbu Kakashi
Gari
İbiki

Raund 10
Wa Kiba
Anbu Kakashi
Haku
Anko
İbiki

Raund 11
Anbu Kakashi
Wa Kiba
Chiriku
Haku
Gaara

R1;
Sasuke ile gideceğim
Anko'nun Orochi'nin eski bir öğrencisi olması onu daha ileri koyuyor gibi. Ama emin değilim.
Ibiki Kiba'yı summon içinde hapseder.
Chirıku alır. Hidan'ın zevkliydi demesi yetiyor.
İğneler kumu geçemez. Kimimaro savaşında yaptığı gibi etrafı kuma çevirir ve topladığı kum ile aynaları kaplasa yeter de artar. Haku oradan çıkamaz.

R2;
Kakashi
Ibiki
Kimimaro
Gaara'nın elindeki kum yetersiz Kiba için ancak etraftan kum toplarsa onu hapsedebilir. Fakat sıkıntı şu ki Kiba oturup beklemeyecek. Kiba alır.
Chirıku'nun etrafındaki ruhani kollar iğneleri engelleyemez. Buzları kırabilir ama o sırada iğne yağacak. Emin olmayarak Haku.

R3;
Ibiki
Kakashi
Sasuke alır.
Buzdan iğneler çelikten kemiklere karşı iyi bir karşılaşma değil. Kimimaro alır.
Chirıku o kollar ile Kiba'yı geride tutamaz. Kiba alır.

R4;
Anko yılanlar ile yakalayıp zehirlerse kazanır. Ama Gari'nin patlayıcılarına karşı etten yılanlar etkisiz kalıyor. Yine de Anko diyorum.
Genjutsuya karşı kum pek etkili değil ancak Gaara fırsat vermez. Acımadan oyar.
Kakashi aynalara karşı ne yapabilir emin değilim. Varsa genjutsu ile çıkabilir işin içinden ama Haku diyeceğim.
Sasuke
Kiba kemiklerini Kidomaru gibi kullanabilse (Elinde kılıç gibi tutacağına uzak mesafelere fırlatabilse) rahatça alırdı ancak elinde çelikten kemikle Kiba'yı durduramaz. Kiba deşer diyorum.

R5;
Gaara alır
Haku
Chirıku
Kakashi Kiba'yı genjutsuya alır ardından da Chidori ile deşer.
Sasuke

R6;
Haku çok ters. Gari aynalara dokunamaz bile.
Ibiki daha üst rütbede ancak Chirıku biraz ters. Chirıku alır.
Anko zehir ile durdurabilir ancak dönmeye başlarsa buna fırsatı olmaz gibi. Kiba diyorum.
Kimimaro deşer.
Kakashi'nin o sıralar Sasuke ile aynı yaşta olması lazım. Sasuke ise çok daha potansiyelli birisi. Aynı yaş Kakashi Sasuke'den daha güçlü olamaz. Sasuke alır.

R7;
Yumruklar kuma karşı etkisiz bence. Zira kum tek yönden değil alttan, üstten vb. her yandan geliyor. Elbette başlangıçta kumu az ancak etrafı kuma çevirip kumunu arttırabilir. Gaara diyorum.
Kiba
Kimimaro
Sasuke
Kakashi

R8;
Önce Kiba mı dönecek yoksa Haku mu buzdan aynaları oluşturacak? Kim önce davranırsa o alır maçı ve Haku daha hızlı. Haku diyorum.
Kimimaro
Sasuke
Kakashi
Anko

R9;
Kiba dövüşü için dediğimin aynısı. Kemikleri fırlatabilse Chirıku bunu hiç bir şekilde durduramazdı. Ancak kemiği kılıç gibi kullandığı için Chirıku diyorum.
CS1 olsa Haku alırdı ancak CS2 iken sonuç belli. Sasuke.
Gaara gibi
Gari
Anko'nun Ibiki'den sonraki esas Chuunin sınavı görevini almış olması onu daha üste koysa da yeterli feat yok. Berabere diyorum o sebeple.

R10;
Sasuke
Kakashi
Haku için kolay bir galibiyet
biggrin.png
Aynaları açtığı an biter
Gaara
Ibiki

R11;
Kakashi
Kiba
Chirıku
Ibiki

Gaara

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son Durum:

Anbu Kakashi: 52 Puan
Haku: 37 Puan
Ibiki: 35 Puan
WA Kiba: 33 Puan
Chiriku: 30 Puan
CS2 Genin Sasuke: 30 Puan
Genin Gaara (Vs Lee): 28 Puan
Hasta Kimimaro: 28 Puan
Anko: 25 Puan
Gari: 12 Puan
Cee: 3 Puan

Kakashi şaşırtmadı ancak Haku ile Kiba'yı bu kadar yüksek Anko ile Kimimaro'yu da bu kadar aşağıda beklemiyordum.

Haku ve Anbu Kakashi ilk 2 pozisyonu alarak bir sonraki tura geçtiler. Bu zamana kadar oluşan tablo ise şöyle;

Anbu Kakashi
Haku
Ibiki
WA Kiba
Chiriku
CS2 Genin Sasuke
Genin Neji
Genin Gaara (Vs Lee)
Hasta Kimimaro
Genin Lee (Vs Gaara)
Anko
Gari
Kidomaru
WA Hinata
WA Shikamaru
Sakura (Vs Sasori)
Inoichi
Cee
Ao
Gaiden Kakashi
Shizune
Genin Temari (part 1 sonu)
Genin Shino (part 1 sonu)
Tayuya
Hayate Gekko
Aoba
Sakon&Ukon
WA Tenten
Wa Omoi
Jirobô
WA Ino
Genin Naruto (Chunnin sınavları ilk turlar)
Ebisu
Genin Konohamaru (vs Pain)
Genin Kankuro (part 1 sonu)
Dosu
Kotetsu (Vs Kakuzu)
Iruka
Izumo (Vs Kakuzu)
Şeytan Kardeşler
Genin Kiba = Genin Shikamaru (part 1 sonu)
Mizuki
GEnin Tenten (part 1 sonu)
Zaku
Genin Hinata (Chunnin sınavları)
Kin Tsuchi
Akademi Öğrencisi Naruto (hashirama parşömenini bulmasından önce)
Genin Ino
Genin Choji (hapsız)
Genin Sakura