Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime Favori One Piece Karakterleriniz

Feindbild

無欠の果て
Üstat Kullanıcı
One Piece serisinde en sevdiğiniz karakterler kimlerdir?

tumblr_static_tumblr_static__640.jpg

https://comicvine.gamespot.com/profile/earendill/lists/favorite-one-piece-characters/69002/

Benim baş karakterin alakalı olduğu karakterleri sevme huyum var. Shanks'ı severim.

Baş karakterin alakalı olduğu karakterin alakalı olduğu karakteri sevme huyum da var :D Mihawk karizmadır hem.

Buggy'in sevilmeyecek yanı yok. Yonkou olacak reyiz. Hak ediyor da zira, Korsanlar Kralı ile aynı takımdan. Boru mu bu?

Usopp bildiğin normal insan. Tayfadaki tek normal kişi, bildiğin bizden birisi. Ayrıca çokta eğlenceli. Seride güldüğüm tek sahneler kendisine ait.

tumblr_p89hjndPcn1vs1b7ho1_500.gif

Mihawk
Beni One Piece'e bağlayan karakter. East Blue saga zamanı ilk görünüşü tüylerimi diken diken etmişti. Ağır başlı sezgileri kuvvetli çok karizmatik bir karakter aynı zamanda.
Ik_Vp0LpzawyH5e_tQqsNxA-Spkm8sL8FHn8cjOZNoiXsKNPkGQVFhzyO3CCUGYV45MKEM1rd2vOLvr1AYGvHnH9uEA30hb_DJU4-Nf07EBzUBdVZkXn5TNT_FuEGjJa

X-Drake
Marine'den ayrılıp korsanlığı seçmiş motivasyonunu çok merak ettiğim bir karakter. Oda özel bir ilgi gösteriyor karaktere 2 arc öncesinden flashbacklere alarak bakalım sonuç ne olacak. Aynı Mihawk gibi ağır sessiz sakin karizmatik bir karakter.
tumblr_pfwkanSp3Y1takdglo1_500.gif

Katakuri
Tasarımını ve ilginç kişiliğini çok sevdiğim bir karakter daha.

Monet, Hancock, Law, Zoro Shanks, Crocodile, Enel ve Doflamingo ve daha sayamayacağım kadar sevdiğim tasarımını beğendim karakter var One Piece evreninde.

1. Marshall D. Teach, seride en iyi tasarlanmış karakter olduğunu düşünüyorum. Gerek popüler korsan imajına yakınlığı gerek bunun üstüne koymuşlukları. Bazen zavallı, basen ürpertici sahneleri ile karanlık imajının(meyvesiyle beraber) korsanlar dünyasındaki zirvesi gibidir.

2. Shanks, aynı şekilde popüler korsan-denizci imajını üstünde taşıyan güzel dizayn edilmiş bir karakter.

3. Smoker, zaman atlaması öncesi favori karakterimdi Teach ile beraber. Bayağı karizmatik bir abimizdi, zaman atlaması sonrasında baya yazık ettiler. Başka serilerde absürt karşılanabilse de iki puro içmesi ve mermi askısı gibi puro taşıması renk tasarımı gayet iyiydi. Yeteneği de aynı şekilde hoştu.

4. Klasik amiraller, üçü de güzel tasarlanmıştı. Bir birlerinin önüne koymak istemedim.

5. Buggy, ilk çıktığı ark ve kapak hikayeleri ile güzel bir korkunç palyaço idi.

6. Kaido, ayyaş olmasa baya karizma adamdı. Devam eden süreçte daha fazla batırmazsa ben onu zaman atlaması sonrası tasarlanan en iyi karakter olarak görüyorum.

7. Doflamingo, fazla lafa gerek yok.

8. Crocodile kancalı korsan, yani bir korsan serisinfe illa yeri olacaktır.

Denizci / Hükümet
Sakazuki, Borsalino, Smoker, Tashigi, Garp, Yeniden görünce Rob Lucci

Devrimcilerden
Sabo, Koala, Dragon

Korsanlardan
Law, Sanji, Roger, Crocodile

Trafalgar Law
.
.
.
Edward Newgate
Kuzan
Sir Crocodile
Wyper

Abi biraz düşündüm sevdiğim karakterleri de anasını satayım 3-4 tanesi hariç diğer sevilenler ya karikatürleştirilmiş, zaman atlaması öncesi cazibesini yitirmiş, ya da Oda turşusunu kurmuş, yüzünü göstermez olmuş :D

Garp ile Law hariç hemen her sevdiğim çar bu iki durumdan birine düşmüş neredeyse.

Yeri çok ayrıdır bende. Sadece OP değil tüm eserler içinde en sevdiğim ana karakterlerden biri. İyi ki varsın Luffy reis.
images

Valla güncel arktan duyduğum kadarıyla Xebec çok havalıymış ama şimdiye kadarkiler arasında en sevdiklerim:

Doflamingo
Garp
Jinbei
Fujitora
Kuzan
Rayleigh
Law
Enel
Shanks
Kuma
Robin
Hancock
Smoker

Bunlar arasından da favorilerim:
Shanks
Doflamingo
Fujitora sanırsam.

Asarım keserim moduna girmeden önce Zoro'yu da severdim ama Oda zaman atlaması sonrası Zoro'yu sadece "havalı adam"a çevirdiği için listeye almadım. 😄

Kaido da güzel ama her "ben yenilmezim" moduna girdiğinde ya birinin kesmesi ya da vurması ya da korkutması gözümden düşürdü adamı. Nanatsu no Taizai'da Demon King'in düştüğü haller. 😄

Son düzenleme: