1. Marshall D. Teach, seride en iyi tasarlanmış karakter olduğunu düşünüyorum. Gerek popüler korsan imajına yakınlığı gerek bunun üstüne koymuşlukları. Bazen zavallı, basen ürpertici sahneleri ile karanlık imajının(meyvesiyle beraber) korsanlar dünyasındaki zirvesi gibidir.
2. Shanks, aynı şekilde popüler korsan-denizci imajını üstünde taşıyan güzel dizayn edilmiş bir karakter.
3. Smoker, zaman atlaması öncesi favori karakterimdi Teach ile beraber. Bayağı karizmatik bir abimizdi, zaman atlaması sonrasında baya yazık ettiler. Başka serilerde absürt karşılanabilse de iki puro içmesi ve mermi askısı gibi puro taşıması renk tasarımı gayet iyiydi. Yeteneği de aynı şekilde hoştu.
4. Klasik amiraller, üçü de güzel tasarlanmıştı. Bir birlerinin önüne koymak istemedim.
5. Buggy, ilk çıktığı ark ve kapak hikayeleri ile güzel bir korkunç palyaço idi.
6. Kaido, ayyaş olmasa baya karizma adamdı. Devam eden süreçte daha fazla batırmazsa ben onu zaman atlaması sonrası tasarlanan en iyi karakter olarak görüyorum.
7. Doflamingo, fazla lafa gerek yok.
8. Crocodile kancalı korsan, yani bir korsan serisinfe illa yeri olacaktır.