Ee bu Gildarts'ı kapsamıyor mu? Gildarts= dememin sebebi Gildarts'ın "zirve halinde olsan çok güzel dövüş çıkarırdık" demesi.
Serena için o söylenirken Gildarts henüz tam gücüne erişmemişti onu da geçtim. Gildarts, çok az o bölgede vakit geçiren birisi kim hangi ara gücünü belirlesin adamın. Gildarts Blue Note'u da övmüştü bana denk vs diye

Gildarts biraz adam övmeye bayılıyor. God Serena'nın en güçlü büyücü olayı da Acno hypelamak içindi. Bak Ülkenin en güçlüsü bile adamdan tek yedi vs diye. Ona bakarsan Makarov, Jura için Gildarts'ın dengi olabilir vs diyordu. God Serena off panel de Aziz Büyücüleri paketledi

Yani oradan bir şey çıkartmak zor Serena, Acno hypelamak için hypelanmış birisi. FT'yi biliyon olayı hype yaratıp onu sönümlemek. Ancak aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diyecek olursak. Gildarts'ın hem Acno hem de August karşısındaki performansı. Serena'nın önüne koyuyor onu.
Akno ile savaşmaya cesaret edemeyip
İyi de hem ırene hem de August' dan daha güçlü olan (hatta August'u yaratan) Zeref bile Acno'dan çekiniyor. Yani Irene'in cesaret etmesi çok da güç ile alakalı değil. Öyle olsa Irene > Makarov > August > Zeref falan olur. Kaldı ki Irene Ejderlerin anası diye bilineni, ejder katili büyüsünün yaratıcısı bir tip. Ejder ile dövüşmeye August'dan daha yatkın olabilir. Ancak Irene baya bir halt beceremeden sahayı terkedip giderken August'u mecbur plot ile durdurmak zorunda kaldılar
Bu gruptaki kimse jobber veya fodder değil, hele Zeref bunların efendileri zaten.
Jobber ile fodder aynı şey değil. Ben fodder demedim zaten. Serena biraz fodderımsı ama o bile tam değil. Jobber ile neyi kastettiğimi anlamadığını düşünüyorum.
Acno, Gildarts ile Makarov'a shit diff atamamış

August'a mı atacak ... Noice.
güncelde bile hala serinin en güçlüsü olarak gösteriliyor.
Valla biraz baktım da bu kısım biraz karışık. Pek de en güçlü durumu yok. Ancak olsa bile bu kadar lafta kalıyor ki
Yüzyıllardır mühürlü olan Igneel'in anında ayağının altına alabildiği Acno'nun Aldoron'dan üstün olması komik.
Akno olmasaydı dövüşe denk gözüyle bakabilirdim tabii,
Akno olmasa, 2. takım yok olurdu 1. Takıma karşı. Zaten 2. takıma olası bir galibiyet şansı veren tek şey Acno.
Zeref'in bu adamla dövüşmek için güç toplamak istemesi ortada.
Bu da ayrı bir saçmalık zaten seride. Adamın yaptığı en tırt iblisler bile aziz büyücü seviyesinde. August, lacate, natsu vs gibilerine girmiyorum bile.
Ha yanlış anlama "lore" açısından seni anlıyorum. Acno yenilmez gibi lanse edildi yani 2. takımın galibiyetine karşı değilim. Ancak kağıt üstünde bence 1. takım daha çok yönlü, daha hax. Acno'nun büyü becerileri neler onu bile görmedik. Alev ve Çığlık atmak dışında bir halt yapmadı adam. Bir de finalde ejder ile insan bedenini ayırdı vs o kadar. Yani Mashima çok rezalet bir iş çıkarttı zaten final arc da. Zeref ile natsu bir hanın içinde bar kavgası yapan barbarlar gibi dövüştüler
Yani, Acno'yu yenen Natsu. Ejder Katili büyüleri emip 6 bedenin güçlerini tek bedende toplayan nagato gibi iidi. Bunu Acno, God Serena ve Irene'in güçlerini kopyalayıp Natsu'ya transfer edebilecek August ile sağlanabilme olasılığı var.
Ya zaten Zeref'de yakınındaki her şeyi öldürebilen ölüm büyüsü laneti varken neden acnodan çekindi gram açıklama gereği duymadı mangaka

Adam bir de ölümsüz zaten
Kağıt üstünde zaten Zeref'in Acno falan tanımaması lazımdı. Adamın iblisi yendi Acno'yu zaten
Öff allahım FT nasıl bir saçmalıktı gene hatırladım her şeyi ve nefret ettim.
2 takımın da kazanma olasılığına karşı değilim. Hikaye perspektifinden 2. takım, icraat olarak 1. takım diyebiliriz.