Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Fairy Tail Dragneel vs Karışık Takım

Kim Kazanır

• Dragneel'ler

Oy: 1 33.3%
  • Karışık Takım

Oy: 2 66.7%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    3

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı

giphy.gif

İsim: Natsu Dragneel
Lonca: Fairy Tail

b1d97351756fd5ee7391f9b89c643554.gif

İsim: Zeref Dragneel
Lonca: Yok

69b2484514727596adc47e9a3ce71dc6.gif

İsim: Larcade Dragneel
Lonca: Alvarez Empire

tenor.gif

İsim: August Dragneel

VS

tenor.gif

İsim: Acnologia
Lonca: Yok

tenor.gif

İsim: Gildarts Clive
Lonca: Fairy Tail

20147fb5d69244b227d952cca3e10853.gif

İsim: İrene Belserion

30F61AA6D27BA5DA550759360607390753B9798D

İsim: God Serena
Lonca: Alvarez Empire/ 10 Wizard Saints

Kurallar:

*Zeref Peri Kalbi olayından önceki hali.
*Natsu seri sonu değil 1 yıllık TS sonrası.
*Karakterler rakiplerini arkadaş olarak görmeyecek.
*Herkes kendi karakterinde ancak mevcut takıma ihanet söz konusu değil. Ancak bu takım uyumunu etkileyemez.
*Yorgunluklar hesaba katılcak yani misal Acnologia August'u yendikten sonra bir daha tam güç dövüşemez.
*Duruma göre bazı eklemeler yapılabilir.

Dövüş Alanı:

Dragonof Krallığı

cWDL3O.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
2. takım da çok fazla jobber var. (FT jobber dolu gerçi de ) Kağıt üstünde yapması gerekenleri yapamayanlarla dolu :D God Serena desen pek de ciddi olmayan Acno'dan tek yedi hem de insan formundayken. Buradao ataktan tek yiyebilecek bir kişi daha yok. Yani sahadaki en güçsüz isim de 2. takımda

Nitekim 1. takım ezer. Hem baş karakter de içinde.

Acno dragon form ise zeref haricini öldürür zerefide top diye oynar.İnsan form ise dragneel ailesi alır büyük ihtimalle acnonun insan hali low biraz kalan takımıda pek matah şeyler değil

Acno > Zeref, Gildarts >=Natsu , Irene Larcade diye düşünüyorum. Yani 2. Takım.

Acnologia takımı orta zorluk.

Acno+Gildarts+İrene yeterli.

Acnologia>>>base Zeref >>Ejder Katillerinden güç çekmemiş Natsu>İrene&Ağustos>Gildarts=Serena diye düşünüyorum.

İrene&Ağustos>Gildarts=Serena diye düşünüyorum.
Valla me August ile Irene denk. Çok net bir şekilde August'u üstün gösterdiler. August kendi gücünü tam salamadan deus ex ile savaştan çekildi. O denli güçlüydü. Gildarts'a bariz üstünlük kurdu.

Gildarts desen,Ejder Acno ile teketek karşılaşıp bir bacak ve bir kol vererek kurtulmuş adam. Serena gibi insan formundan shit diff yememiş. Nitekim Serena da Gildarts ile denk değil.

Serena bariz en zayıfları. Irene desen aşırı jobber bir karakter. '. Takım en güçlü karaktere sahip maç içindeki ancak 1. takım daha dengeli. Ve daha çok hax var. Ejder Slayer'ların güç beslemesi benzeri bir şeyi bu ekip de sağlayabilir. August her büyüyü biliyor ve kopyalayabiliyor denilmişti. Öyle ki ejder katili büyüsü bile göstermişti. Ayrıca 2. takımda hiç holder magic kullanan yok bu da August'u Acnologia hariç tehdit edebilecek bir şey olmadığını gösteriyor.

Serena'nın slayer büyüleri de Natsu tarafından yutulması söz konusu ve Natsu'yu daha da güçlü yapacak.

1. Takımın zaferi adına beni düşündüren tek şey Zeref. Çünkü o kadar hype a ve imkana rağmen o kadar pasif ve jobber bir kariyeri var ki ? IOndan medet ummak biraz zor. Ancak support olarak çok iyi iş yapabilir. Savaşacak yeni iblisler yaratabilir, zamanı durdurabilir vs. Atak gücü olarak pek etkileyici değil.

1. Takımı geri tutan tek şey Zeref'in aşırı istikrarsızlığı benim gözümde.

Serena > Larcade diye düşünüyorum.
Larcade için, August ve Irene sonrası en güçlü 3. sprrigan denildi. Hatta potansiyelinin daha bile ötesi olabileceği söylendi. Nasıl Serena gibi bir low ondan güçlü oluyor ?

İrene&Ağustos>Gildarts=Serena diye düşünüyorum.
Valla me August ile Irene denk. Çok net bir şekilde August'u üstün gösterdiler. August kendi gücünü tam salamadan deus ex ile savaştan çekildi. O denli güçlüydü. Gildarts'a bariz üstünlük kurdu.
Gildarts desen,Ejder Acno ile teketek karşılaşıp bir bacak ve bir kol vererek kurtulmuş adam. Serena gibi insan formundan shit diff yememiş. Nitekim Serena da Gildarts ile denk değil.

Serena bariz en zayıfları. Irene desen aşırı jobber bir karakter. '. Takım en güçlü karaktere sahip maç içindeki ancak 1. takım daha dengeli. Ve daha çok hax var. Ejder Slayer'ların güç beslemesi benzeri bir şeyi bu ekip de sağlayabilir. August her büyüyü biliyor ve kopyalayabiliyor denilmişti. Öyle ki ejder katili büyüsü bile göstermişti. Ayrıca 2. takımda hiç holder magic kullanan yok bu da August'u Acnologia hariç tehdit edebilecek bir şey olmadığını gösteriyor.

Serena'nın slayer büyüleri de Natsu tarafından yutulması söz konusu ve Natsu'yu daha da güçlü yapacak.

1. Takımın zaferi adına beni düşündüren tek şey Zeref. Çünkü o kadar hype a ve imkana rağmen o kadar pasif ve jobber bir kariyeri var ki ? IOndan medet ummak biraz zor. Ancak support olarak çok iyi iş yapabilir. Savaşacak yeni iblisler yaratabilir, zamanı durdurabilir vs. Atak gücü olarak pek etkileyici değil.

1. Takımı geri tutan tek şey Zeref'in aşırı istikrarsızlığı benim gözümde.
Serena için İşigar'ın en güçlü büyücüsü denmiyor muydu? Ee bu Gildarts'ı kapsamıyor mu? Gildarts= dememin sebebi Gildarts'ın "zirve halinde olsan çok güzel dövüş çıkarırdık" demesi.

Yoksa Serena>Gildarts derdim gayet.

Agust daha güçlü dendi denebilir evet, ama onun Akno ile savaşmaya cesaret edemeyip İrene'in etmesi ve güzel de performans ortaya koyması iyi bir feat. Kadınların en güçlüsü denmişti galiba hemen hemen eşitlerdir.

Bu gruptaki kimse jobber veya fodder değil, hele Zeref bunların efendileri zaten.

Akno Ağustos'u tehdit etmez zaten, fazlasını yapar. Shit diff bile atabilir duruma göre.

Akno olmasaydı dövüşe denk gözüyle bakabilirdim tabii, ama adam güncelde bile hala serinin en güçlüsü olarak gösteriliyor. Yani Ağustos'un çekinmesi ortada, Zeref'in bu adamla dövüşmek için güç toplamak istemesi ortada.

Ee bu Gildarts'ı kapsamıyor mu? Gildarts= dememin sebebi Gildarts'ın "zirve halinde olsan çok güzel dövüş çıkarırdık" demesi.
Serena için o söylenirken Gildarts henüz tam gücüne erişmemişti onu da geçtim. Gildarts, çok az o bölgede vakit geçiren birisi kim hangi ara gücünü belirlesin adamın. Gildarts Blue Note'u da övmüştü bana denk vs diye :D Gildarts biraz adam övmeye bayılıyor. God Serena'nın en güçlü büyücü olayı da Acno hypelamak içindi. Bak Ülkenin en güçlüsü bile adamdan tek yedi vs diye. Ona bakarsan Makarov, Jura için Gildarts'ın dengi olabilir vs diyordu. God Serena off panel de Aziz Büyücüleri paketledi :D Yani oradan bir şey çıkartmak zor Serena, Acno hypelamak için hypelanmış birisi. FT'yi biliyon olayı hype yaratıp onu sönümlemek. Ancak aynası iştir kişinin lafa bakılmaz diyecek olursak. Gildarts'ın hem Acno hem de August karşısındaki performansı. Serena'nın önüne koyuyor onu.

Akno ile savaşmaya cesaret edemeyip
İyi de hem ırene hem de August' dan daha güçlü olan (hatta August'u yaratan) Zeref bile Acno'dan çekiniyor. Yani Irene'in cesaret etmesi çok da güç ile alakalı değil. Öyle olsa Irene > Makarov > August > Zeref falan olur. Kaldı ki Irene Ejderlerin anası diye bilineni, ejder katili büyüsünün yaratıcısı bir tip. Ejder ile dövüşmeye August'dan daha yatkın olabilir. Ancak Irene baya bir halt beceremeden sahayı terkedip giderken August'u mecbur plot ile durdurmak zorunda kaldılar :D

Bu gruptaki kimse jobber veya fodder değil, hele Zeref bunların efendileri zaten.
Jobber ile fodder aynı şey değil. Ben fodder demedim zaten. Serena biraz fodderımsı ama o bile tam değil. Jobber ile neyi kastettiğimi anlamadığını düşünüyorum.

Acno, Gildarts ile Makarov'a shit diff atamamış :D August'a mı atacak ... Noice.

güncelde bile hala serinin en güçlüsü olarak gösteriliyor.
Valla biraz baktım da bu kısım biraz karışık. Pek de en güçlü durumu yok. Ancak olsa bile bu kadar lafta kalıyor ki :D

Yüzyıllardır mühürlü olan Igneel'in anında ayağının altına alabildiği Acno'nun Aldoron'dan üstün olması komik.

Akno olmasaydı dövüşe denk gözüyle bakabilirdim tabii,
Akno olmasa, 2. takım yok olurdu 1. Takıma karşı. Zaten 2. takıma olası bir galibiyet şansı veren tek şey Acno.

Zeref'in bu adamla dövüşmek için güç toplamak istemesi ortada.
Bu da ayrı bir saçmalık zaten seride. Adamın yaptığı en tırt iblisler bile aziz büyücü seviyesinde. August, lacate, natsu vs gibilerine girmiyorum bile.

Ha yanlış anlama "lore" açısından seni anlıyorum. Acno yenilmez gibi lanse edildi yani 2. takımın galibiyetine karşı değilim. Ancak kağıt üstünde bence 1. takım daha çok yönlü, daha hax. Acno'nun büyü becerileri neler onu bile görmedik. Alev ve Çığlık atmak dışında bir halt yapmadı adam. Bir de finalde ejder ile insan bedenini ayırdı vs o kadar. Yani Mashima çok rezalet bir iş çıkarttı zaten final arc da. Zeref ile natsu bir hanın içinde bar kavgası yapan barbarlar gibi dövüştüler :D

Yani, Acno'yu yenen Natsu. Ejder Katili büyüleri emip 6 bedenin güçlerini tek bedende toplayan nagato gibi iidi. Bunu Acno, God Serena ve Irene'in güçlerini kopyalayıp Natsu'ya transfer edebilecek August ile sağlanabilme olasılığı var.

Ya zaten Zeref'de yakınındaki her şeyi öldürebilen ölüm büyüsü laneti varken neden acnodan çekindi gram açıklama gereği duymadı mangaka :D Adam bir de ölümsüz zaten :D

Kağıt üstünde zaten Zeref'in Acno falan tanımaması lazımdı. Adamın iblisi yendi Acno'yu zaten :p :D

Öff allahım FT nasıl bir saçmalıktı gene hatırladım her şeyi ve nefret ettim.

2 takımın da kazanma olasılığına karşı değilim. Hikaye perspektifinden 2. takım, icraat olarak 1. takım diyebiliriz.

@Nabu

Ben 2009'dan bu yana güreş forumlarındayım, Jobber güreşteki tabiri, güreş forumlarındaki tabiri devamlı ezilen, üst liglerin zorlanmadan aldığı isimler demek oluyor.

Anime mangada farklı bir karşılığı mı var? Neyi anlamadığımı düşünüyorsun tam olarak?

Valla aslında comics ve mangalardaki jobber kavramı dediğin şeyi kapsıyor ancak aynı şey değil. Senin dediğin fodder olmuş biraz.

Comics ortamında (yani benim kullandığım adıyla) Jobber. Tipler, aslında kendilerinden çok daha güçsüzlere sürekli dövdürülen, bir türlü güçlerinin tamamı sergiletilmeyen tipler.

İşte Spectre, Darkseid, Living Tribunal, Galactus bunlar Jobber'ın allahı olmuş tipler mesela :D Kağıt üstünde her şey çok iyi ancak icraatte kötü gibi. FT'de de bu var ana arkadaş kadrosundan biri değilsen bir FT Loncası üyesi değilsen Jobber olma yüzden %80 falan. Hele Zeref gördüğüm en saçma karakterlerden biri :D Plot olarak da saçma. Evrende hiç olmasa Natsu'yu var etme haricinde bir gıdım plota değer kaybettirmez. Neyse gene dertlendim :D

Neyse nitekim ikimizin jobber anlayışı farklı o yüzden beni anlayamadığını düşünmüştüm. Yanılmamışım. Şimdi anlaşılmıştır inş.

Valla aslında comics ve mangalardaki jobber kavramı dediğin şeyi kapsıyor ancak aynı şey değil. Senin dediğin fodder olmuş biraz.

Comics ortamında (yani benim kullandığım adıyla) Jobber. Tipler, aslında kendilerinden çok daha güçsüzlere sürekli dövdürülen, bir türlü güçlerinin tamamı sergiletilmeyen tipler.

İşte Spectre, Darkseid, Living Tribunal, Galactus bunlar Jobber'ın allahı olmuş tipler mesela :D Kağıt üstünde her şey çok iyi ancak icraatte kötü gibi. FT'de de bu var ana arkadaş kadrosundan biri değilsen bir FT Loncası üyesi değilsen Jobber olma yüzden %80 falan. Hele Zeref gördüğüm en saçma karakterlerden biri :D Plot olarak da saçma. Evrende hiç olmasa Natsu'yu var etme haricinde bir gıdım plota değer kaybettirmez. Neyse gene dertlendim :D

Neyse nitekim ikimizin jobber anlayışı farklı o yüzden beni anlayamadığını düşünmüştüm. Yanılmamışım. Şimdi anlaşılmıştır inş.
Benim bildiğim Jobber kavramı üstte yazdığım gibi comicslerde farklı olduğunu bilmiyordum.

FT zaten evlere şenlik bir seri güçler vs konusunda, konularının açılması bile yasaklanmalı.

Ama eğer bu seride kendi evreni içerisinde Zeref ve Aknoyu çok ayrı bir yere koyuyorum yani. Ondan dedim biraz da.

Bence Acnologia'nin insan formu, ejder formundan daha güçlü.

Tüm ejder avcılarının ortak saldırısından zarar almaya bırak 1 adım geri bile atmıyodu.

God Serenanın canlanmış ölu formu bile(yaşayan halinin 3'te veya 4'te biri güçtedir diye tahmin ediyorum) Grayli Natsulu ekibi püskürtüyodu.Canlı hali zaten 4 aziz büyücüye shit diff atıyodu, buna rağmen tek yedi Acnologia'dan.

Acno'nun geçmişi anlatılıyoken(anime de vardı mangada da vardır diye tahmin ederek konusuyorum), daha yeni ejder buyüsu öğrendiğinde bile ejderhalara shit diff atıyodu, içlerinden falan geçerek.

Tüm bu featleri insan formundayken yapıyodu.
Fakat adam tuhaf şekilde ejder formuna geçince beynini de geride bırakıyor ve acaip bir şekilde güçsüzleşiyor.Makarovu kolayca indiremiyor, Gildarts'ı öldüremiyor,Erza'nın kılıç yağmuru saldırından etkileniyor, kaç dakika Blue pegasus'sun gemisini falan kovalıyor.

Aslında ejder hali Dragon force'un tamamlanmış hali değil mi?Natsu Dragon force'un ufak bir gücüyle bile deli gibi güçlenirken, Acno'nun da ejder formu'nun, insan formundan katlarca kez güçlü olması gerekiyor fakat featlere bakarsak insan formu katbekat daha üstün.

Neyse Vs'ye gelirsek, Fairy Tail zaten güç dengeleri konusunda aşıri kötü bir seriyken(hele de final arcında), bir de konu başlığında 4v4 vs açılması işimizi iyice zorlaştırmış.
Çok fazla eşelemeden Acnologia faktöru ile 2. Takım kazanır diyorum.