Ya şu konuya baktım da bence çok gereksiz karakter dolu. Seri biterken 34 yaşında olan Jura burada ne yapıyor mesela ? Keza Fujitora(54), AKainu(55) ve Kizaru(58) OP evreni standartları için orta yaşlı sayılırlar.
77 Yaşındaki Sengoku böyle görünüyor çünkü
Aokiji'nin olması zaten saçma çünkü adam daha 49-50 yaşlarında. SnK'den Kenny'nin de pek yaşlı adam havası yok en fazla 50-55 arası. Ama o olabilir o gene eyv.
Bunpuku reise de adam akıllı bir resim koyalım lütfen. mesela;
Neyse
Toriko'dan Ichiryuu, Jirou, Midora, Setsuno dörtlüsünü öneriyorum (Toriko da elini sallasan yaşlı badass karaktere geliyor ama bu dördü yeter.)
Fairy Tail'den August girebilir belki (Makarov kekosundan daha karizmatik o kesin) .
Yaşı 50 olsa da görünüşü epey yaşlı olduğundan Enen no Shobotai'dan Leonard Burns düşünülebilir vs vs
Jiraiya kesinlikle yaşlı adam havası veriyor ( Naruto'nun vaftizbabası ve manevi dedesi. Tsunade'ye nine, Jiraiya'ya dede diyor). ancak Naruto evreninde Jiraiya'dan yaşlı olup hala iş görenler vardı.
Mifune, Chiyo gibi ama yok Jiraiya ve Orochimaru olacaksa o zaman Tsunade de olmalıydı bence.
Edit: Konu "karakter" değil "amca" olma üzerine imiş o zaman kadın adaylarımı geri çekiyorum.