Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime En Sağlam/Karizmatik/Etkileyici Yaşlı Amca?

Anketteki Karakterler Arasında En Karizmatik/Etkileyici Bulduğunuz Amca?

• Beyazsakal

Oy: 7 46.7%
  • Hiruzen

Oy: 6 40.0%
  • Netero

Oy: 3 20.0%
  • Onoki

Oy: 0 0.0%
  • Jiraiya

Oy: 4 26.7%
  • Rikidou Sennin

Oy: 4 26.7%
  • King Bradley

• Hohenheim

• Father

• Yaşlı Madara

Oy: 1 6.7%
  • Makarov

• Hades

• Zeno Zoldyck

• Geceler Kralı, Housen

• Evrendeki en güçlü savaşçı, Umibozu

• Spiral Kral Lord Genome

• Akainu

• Garp

Oy: 2 13.3%
  • Baraggan

• Yhwach

• Yamamoto Genryuusai

Oy: 6 40.0%
  • Silver Fang

• Master Roshi

• Pixes

• Sengoku

• Bunpuku

• Diğer bir karakter(Konuda belirtin, ankete ekleyeyim.)

• Tian

• Kara Kral, Rayleigh

• Danzou

• Kullanılan toplam oy
    15
Hagoromo Garanti ilk sırada onu bir söyleyeyim
4C1E37DB-209A-4236-9217-3A29738F3D5E.gif

İkinci sıra olarak zangetsu diyorum Adam çok aşırı cool neredeyse Madara kadar var
D1AF3B23-C961-49B6-988B-6A255E8710EB.gif

Ya şu konuya baktım da bence çok gereksiz karakter dolu. Seri biterken 34 yaşında olan Jura burada ne yapıyor mesela ? Keza Fujitora(54), AKainu(55) ve Kizaru(58) OP evreni standartları için orta yaşlı sayılırlar.

Sengoku_Reverting_To_His_Human_Form.png
77 Yaşındaki Sengoku böyle görünüyor çünkü :D

Aokiji'nin olması zaten saçma çünkü adam daha 49-50 yaşlarında. SnK'den Kenny'nin de pek yaşlı adam havası yok en fazla 50-55 arası. Ama o olabilir o gene eyv.

Bunpuku reise de adam akıllı bir resim koyalım lütfen. mesela;

f3f2bad30a405003549c4458d5053746.gif

Neyse

Toriko'dan Ichiryuu, Jirou, Midora, Setsuno dörtlüsünü öneriyorum (Toriko da elini sallasan yaşlı badass karaktere geliyor ama bu dördü yeter.)

Fairy Tail'den August girebilir belki (Makarov kekosundan daha karizmatik o kesin) .

Yaşı 50 olsa da görünüşü epey yaşlı olduğundan Enen no Shobotai'dan Leonard Burns düşünülebilir vs vs :D

Jiraiya kesinlikle yaşlı adam havası veriyor ( Naruto'nun vaftizbabası ve manevi dedesi. Tsunade'ye nine, Jiraiya'ya dede diyor). ancak Naruto evreninde Jiraiya'dan yaşlı olup hala iş görenler vardı.

Mifune, Chiyo gibi ama yok Jiraiya ve Orochimaru olacaksa o zaman Tsunade de olmalıydı bence.

Edit: Konu "karakter" değil "amca" olma üzerine imiş o zaman kadın adaylarımı geri çekiyorum.

Torikoyu okuduktan sonra şunu söylemeliyim ki yaşlı amca olarak ichiryuu'nun dengi yok burada.Açık ara farkla ichiryuu listemde birinci olur.

Midora'yı ichiryuudan daha çok severim ama bana pek yaşlı amca gibi gelmedi nedense.

İchiryuu>>>>Hagoromo>>Zangetsu

Toriko'daki yaşlılar girer ilk başlara. Ichiryuu'yu ben de severim. Midora'yı yaşlı adam olarak sayacaksak o da girer. Jirou'yu da severim. Jiraiya da girebilir.

One piece'i okuduktan sonra buraya yazmak istedim

Toriko okuyan herkesin serideki yaşlı amcaların buradaki diğer amcalardan çok daha etkiliyici olduğunu bildiklerini düşünüyorum.O yüzden ilk sıradan onlar var tabiki(Midora-Jirou-ichiryuu)

2. Oy olarak One piece MF arcının MVP si olan dünyanın en güçlü Adamı WHİTEBEARD.Seride ondan daha çok sevdiğim yaşlı amcalar olsada(Garp,Rayleigh gibi)ikiside etkiliyicik konusunda WB dengi değiller.

3) Naruto'dan Hagoromo otsutsuki.

ikiside etkiliyicik konusunda WB dengi değiller.
Rayleigh bence daha etkileyici. Güç olarak WB daha çok şey ortaya koysa da, kendisini sevsem de WB biraz tutarsız. Güçlü olmasına rağmen beladan uzak durmak için BB'yi avlamaya kimsenin gitmesini istemedi, bu da Ace'in tek başına açılmasına, sonunda da ikisinin de ölmesine sebebiyet verdi. Daha başka şeyler de var, WB yoldaşlarını yalnız bırakan bir adam olmadığı için MF'ye girdi evet. Ama....

ikiside etkiliyicik konusunda WB dengi değiller.
Rayleigh bence daha etkileyici. Güç olarak WB daha çok şey ortaya koysa da, kendisini sevsem de WB biraz tutarsız. Güçlü olmasına rağmen beladan uzak durmak için BB'yi avlamaya kimsenin gitmesini istemedi, bu da Ace'in tek başına açılmasına, sonunda da ikisinin de ölmesine sebebiyet verdi. Daha başka şeyler de var, WB yoldaşlarını yalnız bırakan bir adam olmadığı için MF'ye girdi evet. Ama....
Rayleigh etkiliyici tabiki ama bir WB edeceğını sanmam o konuda.WB tayfasında ki herkesi bir oğlu gördüğü için oğullarının zarar görmesini istemedi.Bu yüzden Ace gitme dedi.Tabi Ace gerizekalısı dinler mi kaptanını hiç!! Gitti Karasakal'ın peşinden sonra yakalandı mal gibi.Sırf Ace'ın Mallığı yüzünden öldü ikiside(Hatta neredeyse kardeşinin ölümüne de sebeb oluyordu)
O yüzden bu konudan kesinlikle WB'nin gram hatası olduğu düşünmüyorum.Tüm mallık Ace'ın.

Yamomoto, Hiruzen ve Netero diyorum. Karizmatik yaşlı amca deyince aklımda ki profile en uyan tipler.

Listeden gereksiz isimleri çıkarttım, anket isimlerini düzelttim.

"Elbette Edward Newgate" -> Beyazsakal

Elbette Sarutobi Hiruzen -> Hiruzen.