Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel DC Sinema Evreni Genel Tartışma Başlığı

Superman film vergisi alınsa Türkiye'de bir daha vergi alınmaz.
Her sene yeni Superman yapıyorlar anasını satıyım. Malzeme aynı, konu aynı, aktör farklı.
Fox/Now TV yaz dizilerine döndü.

Her sene yeni Superman filmi mi ??? 2013'deki Man of Steel filminden bu yana yeni Superman filmi gelmedi. Bu film konusunda bende dahil özellikle DC hayranları arasında büyük bir heyecan var o yüzden.

Ben de çok merak ediyorum açıkçası mesela bu sefer Superman'in anası babası kim olacak, hangi gezegenden dünyaya gönderilmiş olacak, hangi köyde büyümüş olacak, hangi elementlere zaafı olacak falan. Merak uyandırıcı. Değil mi @Nabu ? :ROFLMAO:

Bu sefer bir origin hikayesi anlatılmayacak diye biliyorum ben. 1 senedir kahramanlık yapıyor olacakmış. Yine de sürekli yeni aktörlerle baştan başlamak kabak tadı vermiştir birçok kişiye.

Ben de çok merak ediyorum açıkçası mesela bu sefer Superman'in anası babası kim olacak, hangi gezegenden dünyaya gönderilmiş olacak, hangi köyde büyümüş olacak, hangi elementlere zaafı olacak falan. Merak uyandırıcı. Değil mi @Nabu ? :ROFLMAO:
Superman'i pek bilmeyen, hayatında tek bir tane bile DC Comics çizgi romanı okumamış genel izleyici kitlesi hemen kendini belli ediyor. lol

Her sene yeni Superman filmi mi ??? 2013'deki Man of Steel filminden bu yana yeni Superman filmi gelmedi. Bu film konusunda bende dahil özellikle DC hayranları arasında büyük bir heyecan var o yüzden.
Aslında animasyon filmleri, çizgi dizileri ve live action dizileri sayarsak gerçekten nerdeyse her sene Superman görüyoruz.

Ayrıca gerçekten heyecan var mı bilemiyorum.Büyük bir Green lantern fanı olarak Guy gardnerı görmüş olmam dışında beni pek heyecanladıran bir şey olmadı.Krypto'yu nedensiz bir şekilde, mr terrific'ide CW diziisindeki halinden öturu hiç sevmem.Hawkgirl güzeldir ama Superman ile ortak paydada buluşturabildiğum bir karakter değil.Bir de metamorfo vardı hatırladıgim kadarıyla fragmanda.Onun hikayedeki yeri ne olacak merak ediyorum
Umarım orjin hikayesi veya Lois&Clark draması,romantizmi falan olmaz.Gına geldi bunları görmekten

Fragmanda ki görsellik ucuz gözüktü bana. Fan filmi havası aldım nedense.

Daha nasip olmadı ama tepkiler iyi gibi.
Ben de arkadaşımı bekliyorum beraber izleyelim diye ama yoğunluk, İnşallah nasip olur.

Millet çok yüksek beklenti ile gidip çok fazla kafa yormazsan eğlenceli film diyor. Snyder'in karanlık dünyasının üstüne iyi gelmiş.

çok fazla kafa yormazsan eğlenceli film diyor.
Şu yaklaşımı asla anlayamayacağım sanırım.

"Çok üzerine düşünmezsen" , "Çok kafaya takmazsan" , "Çok şey beklemezsen" vs vs :D

Yani ya dünyadaki tüm para ya da tüm zaman benim olmalı ki bu ikisini de harcayan bir şeyi kafama takmayayım :D

SüpermenI izledim filmden memnun oldum diyebilirim.Süpermeni süper güçlü bir kas yığınından ziyade daha insani ve samimi yansıtmış james Gunn.Oyuncunun performansı da idare eder ara ara yapmacık gibi göründüğü sahneler olsada

SüpermenI izledim filmden memnun oldum diyebilirim.Süpermeni süper güçlü bir kas yığınından ziyade daha insani ve samimi yansıtmış james Gunn.Oyuncunun performansı da idare eder ara ara yapmacık gibi göründüğü sahneler olsada
Dün köyden arkadaşı çağırıp gittim iki kişiyiz diye acmadilar filmi, dedim üç bilet alalım yine acmadilar

Superman'i izledim hafta sonunda, ortalama bir süper kahraman filmiydi. Zaten başka türlü bir süper kahraman filmi de yok. Bol aksiyon, kötü adam durduruldu, dünya kurtarıldı ve tabi ki her zaman birde sevgilisi vardır bunların bir tane. Yani her hangi bir süper kahraman filmini izlediyseniz, hepsini izlemişsinizdir. lol

Çizgi Romanı da zaten artık bıktığım için bıraktım. Superman okudukça Superman'den soğudum zaten... İçindeki ırkçı, anti-islam ve özellikle orta doğu ve Arapların düşman olarak hedef gösterildiği probaganda... Çok soğuttu beni Superman'den. Daha bir daha DC Comics okuyacağımı hiç zannetmiyorum. Ama filme gene de gittim, bir şans verdim denebilir, bir şey beklemesem bile çünkü çocukken izlediğim Christopher Reeve Superman filmlerini severim.