WatchmenBeyler okuyacağımız yeni eserimizi seçelim mi ? Bir istek ya da fikir var mı ?
Final Crisis öyle tek okunacak bir şey değilFinal crisis.
Bunun gibi misal.Flash 2008 önereyim ben de.
Hocam Dc'ye giriş hikayesi okuyalım. Şu anda unuttum ama Anti Monitor'ün gelişini anlatıyordu.Beyler okuyacağımız yeni eserimizi seçelim mi ? Bir istek ya da fikir var mı ?
Crisis on Infinite Earths'ü diyorsun sanırım. O da Final Crisis için biraz ön okuma ister ama O Final Crisis'e göre daha sade sayılır. İsterseniz okuyabiliriz. Ben okumuştum çok olmuştu tekrar okumak hoşuma gidebilir.Hocam Dc'ye giriş hikayesi okuyalım. Şu anda unuttum ama Anti Monitor'ün gelişini anlatıyordu.
Buldum..Eee millet okuma işine kimse yanaşmıyor ?
Yanaşmamak değil de, genç arkadaşlar geçen okumada pek istekliymiş gibi gelmedi bana. En azından yorum yapma olarak. Kendimiz çalıp, kendimiz oynayalım durumu olsun istemem açıkçası. Belki de o zaman seçilen çizgi romandandır, bilmiyorum. Şahsen ben kendim çok uzun yorum yapmak veya sen ve Ascalon'un yorumlarını okumak yerine, onlarınkileri görmek isterim. Sizinkileri de görmek isterim ama önce farklı sesleri duyduktan ve onlarla diyalog kurduktan sonra. Şu noktada sizin neler diyeceğinizi üç aşağı beş yukarı tahmin edebiliyorum. Bu yüzden yeni fikirler görmek hoş olur.Eee millet okuma işine kimse yanaşmıyor ?