Hocam bende katılmak istiyorum. Fakat benim elimde çok az Türkçe çizgi roman var. Yani katılmak için Türkçe çevirili çizgi roman paylaşmak gerekiyor mu ?

Benim finaller dün bitti 1 ay bomboşum.Devam etmeyi düşünüyodum aslında.@emir
Hazır arşivlerden okuyorduk zaten ama katılımın az olması ve bizim de ihmalkarlığımızdan suya düştü.
Bi yol bulunursa süreklilik için yapılabilir yeniden.
Gerekmiyor yani senin de paylaşman. Ama önerin varsa oluyordu.
Bir şey paylaşmaya gerek yok.Ben link paylaşıyorum ve oradan indirip okuyoruz.Hocam bende katılmak istiyorum. Fakat benim elimde çok az Türkçe çizgi roman var. Yani katılmak için Türkçe çevirili çizgi roman paylaşmak gerekiyor mu ?
Benim de yapacak işim yok. Başlayalım o zaman yeniden.dün bitti 1 ay bomboşum
Katılmak için sadece mail adresim mi lazım ?Bir şey paylaşmaya gerek yok.Ben link paylaşıyorum ve oradan indirip okuyoruz.
Hayır. Direk bu grupta paylaşılıyor link. Bu başlığın ilk sayfalardaki mesajlarına bakarsan daha iyi anlayabilirsin. Zaten devam edersek Shrimp seni de etiketler. Haberdar olursun.Katılmak için sadece mail adresim mi lazım ?
Bence Trinity War ile vakit kaybetmeyin çünkü o hikaye New 52 lore serisi gibi aşırı New 52 özelinde bir şey pek geçerliliği yok.Utkan abi, Trinity War/Forevil evil eventi için yukardaki Megalink teki sayılar yeterli mi? (üçlü savaş ve ebediyen kötü başlıkları altında) Ayrıca bu eventin öncesinde ve sonrasında okumamız gereken sayılar var mı?
Year One -> Batman R.I.P-> Arkham Asylum -> Killing Joke -> TDKRYear one
Dark knight returns
Batman R.I.P
Killing Joke
Arkham Aslyum
Yukardaki mesajımdaki hikayeleri okuyalım.Sonra yukarıda paylaştığım linkteki üçlü savaş ve ebediyen kötü hikayelerini okuruz.Bağlantılı eventler.@Shrimp
Nabu hocanın mesajından sonra değişiklik var mı okuyacaklarımızda yoksa üsttekilere devam mı?
Evet okuyalım.Kopukluk olmasın.
Evet@Shrimp.
Batman R.İ.P. klasöründe bi de Son Buhran var 6 sayılık. Onu da okuyacak mıyız?
Ben de sayenizde tekrar okumuş oldumStajım sonunda bitti.Devam edecem okumaya.Sen de okuduysan yazayım sıradaki hikayeleri istersen.Ayrıca tartısabiliriz de.Özellikle Batman hikayeleri cok iyiydi.
Benim de favori Superman hikayelerimden birisi.Animasyon filmi de var bu hikayenin ama açık ara çizgi romanı daha iyi.Superman'in gücunden ziyade diğer özellikleriyle de ön plana çıktığı, Superman diyince akıllara gelen "klişe Superman" tasvirini paramparça eden bir eser.Batman dışında ise All Star Superman mükemmeldi. Okuduğum en iyi Superman çizgi romanı olabilir.
Önerilere açığım.Hatta sen de belirleyebilirsin sıradaki hikayeleri.Illa Dc olmasına gerek de yok bu arada.Ama All Star Superman dışında olanları çok beğendiğimi söyleyemem. Hatta tamamını okuyamadım bile. Çok sıkıldım.