Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Eğer bir kere saldırıyorlarsa ve yenileniyorsa beşte durur ama ondan sonra olan Odin'in saldırısına da dayanabilir belki.

@Noralyma
Bunun konusunu açmak daha mantıklı olurdu çünkü baya tartışılacak bir konu :D Fikrimi dh de söyledim ama burda da söyleyim 3 den sonrasının da ya bayılır yada ölür

Not: dh de sadece post crisisi ele alıyorduk :D

@father

Pre Crisis'de 3 alt dönem var. Altın çağ,gümüş çağ,bronz çağ. Burda da 2 dönem var. Bi Pre owaw bir post owaw. Ben de post owaw'ı seçtim :D

Gümüşvçağı almıyoruz orası kesin :D bronz çağı ele alıyoruzdur büyük ihtimalle. Siz konularda hangisini ele alıyordunuz hocam :D

@father

Sen çok karıştırdın o pre crisis döneminin alt dönemleri :D

Post crisis'den bahsediliriz biz. Pre Owaw ve post owaw. Ben genelde post owaw'ı ele alıyorum :D

[img='https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-6480d170ab807d04dca6fcb2c418f086',none,367][/img]

Black Bolt, Sentry ve Dr Strange'i öldürürken. Bir What if hikayesinden tabi tam canon değil. :D

@Nabu

Tamam hocam. Yarın açarım bunu.

@Ascalon

Sentry Güneş'e yaklaşınca iskeleti kalıyordu bırak ta ölsün :D

Strange ise fiziksel olarak dayanıklılığı yok diye biliyorum ben :D

@Ascalon @Nabu
Hocam @Noralyma dediğine göre süperman source tarafından korunuyormuş ve source üstü dışında kimse süpermani gerçeklikten silemezmiş hotu thanos filan da dahil. Peki hocam bu doğru mu ?