Artık bu işler üzerine kafa yormak istemiyorum. Dc ve Marvel'i karşılaştırmayacam artık. Kusura bakma cevabım yok.@thanos
Burda konu o değil. SS galaktik mi peki ? Superman'ın dayanıklılık featini söylüyorum. Superman evrensel dayanıklılık feati oluyor onu kabul etmiyosun. Sonra gelip bana SS'in galaktik feati var diyosun. Superman'ın o evrensel,çoklu galaktiksel feati havaya karışıyor herhalde ?
Senin her zaman Superman'ı ezmeye çalıştığını söylüyorum ben (Kötü bir söz olarak algılama)
Superman'ın featlerini söyleyince biz suçlu oluyoruz. Geçen gün Thor multiversal adamı incitti WW'ye tek atar diyen sendin. Ben dedim mi sana Thor en az universal biz de konuşuyoruz diye ?![]()
Superman maalesef biraz anlaşılmayan ve kıskanılan biri. Bunu burada olsa @ferio abi güzel anlatırdı.Superman yapınca sorun oluyor.
Ama kendisini o yanlış girişinden dolayı eleştirmiş ve hatasını düzeltmiştik zaten bunun daha da üstülenmesine gerek yok. İki tarafında fikrinin değişmeyeceği noktaya ulaşıldığında devam ettirmek iki tarafı da yorar diyorum ben.Ama kendisi de uçuk feat ele alıyor
Bariz güç farkı var ama yakın karakterleri istikrarlı gösterimleri ile karşılaştırarak hala keyif alınabilir. Siz gençler çok acelecisiniz o kadar.Hocam iki şirketin çizgiromanları arasında bariz güç farkı var. Artık karşılaştırmıycam bu ikisinin kahramanlarını. Ayrıca söylediklerimin arkasındayım Thor WW'a tek atabilir.
Doğru olabilir.keza Fulcrum'un kendisi de One Above All'ın muhtemel başka bir sureti.